• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Kager / Brunsvigersnegl – opskrift på store, snaskede wienersnegle

Brunsvigersnegl – opskrift på store, snaskede wienersnegle

27. august 2021 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Fusionen af brunsviger og en høj snegl af wienerdej er intet mindre end fantastisk. Den store, snaskede brunsvigersnegl kan næsten ikke spises med fingrene. I hvert fald ikke uden at du skal slikke fingrene bagefter.

Brunsvigersnegl udvalgt lodret Bagvrk.dk

Det er kun, fordi du ikke har boet på Fyn i længere tid end 23 år, at du kun kan spise én. Alle rigtige fynboer kan sagtens spise to.

Min mand

(Og nej, han kunne ikke spise to, men det lød flot;-) Til gengæld kunne jeg godt have nøjedes med en halv, for de ligger godt i maven.)

Brunsvigersnegl

Opskriften her er min version af de brunsvigersnegle, du kan købe hos bagerkæden BRØD i Odense og Svendborg. Store, høje wienersnegle med masser af remonce. Mine blev måske en anelse mere snaskede.

Derfor skal du skynde dig i køkkenet og bage. Hellere i dag end i morgen.

Som al andet bagværk med brun farin, bliver også brunsvigersneglene tørre over tid. Det skyldes simpel fysik: Har du en pose farin, som er blevet hård, kan man lægge et stykke franskbrød i posen, og så vil farinen suge fugten ud af brødet, så den igen bliver blød, mens brødet bliver tørt.

Det samme sker med remonce med en stor andel af farin sat sammen med gærdej. Farinen vil trække fugt ud af brødet. Derfor er en brunsviger allerbedst samme dag, som den er bagt.

Har du ikke tænkt dig at spise alle sneglene med det samme, kan du fryse dem ned og lune dem i ovnen efter optøning. Så bliver de som nybagte.

Dej rullet sammen til Brunsvigersnegl Bagvrk.dk

Wienerdej og høje snegle

Wienerdej er ikke så svært, som du måske tror. Du skal ikke bruge andet end tålmodighed, en kagerulle og en smule øvelse.

Lad kagerullen gøre arbejdet, når du ruller dejen ud og folder den i lag. Du skal ikke trykke for hårdt, for så maser du fedstoffet ud mellem dejlagene i stedet for at få det til at lægge sig i 27 tynde lag mellem 28 tynde lag dej.

De høje snegle skal bages i en form, så de har noget at læne sig op ad. Fyldet kan ikke løbe nogen steder, og dejen vokser opad både under hævningen og bagningen.

Mine bageringe måler 10 cm i diameter og 4,5 cm i højden. De stammer fra et nedlagt bageri.

Lamineringsprocessen og fremgangsmåden er den samme, om det er snegle, croissanter eller birkes, du vil bage. Derfor skal du bare slå dig løs.

Du kan fx bage snegle af halvdelen af dejen og birkes af den anden. Helt uden problemer. Så har du både morgenbrød og morgenkager af samme portion dej.

Brunsvigersnegle på fad Bagvrk.dk

Fyld og remonce

Brunsvigersnasket er naturligvis stjernen i en brunsvigersnegl.

Der skal være rigeligt af det. Det må ikke tørre ind på overfladen, og det må slet ikke dele sig i to, så den tørre farin er på toppen, og smørret løber ned under bunden af kagen.

Derfor stabiliserer jeg remoncen med vanillecreme. Det binder smør og farin sammen, så det holder sig samlet inde i sneglen.

Nej, det er ikke en brunsviger med creme. Det her er en rigtig brunsviger(snegl);-) På en brunsviger med creme lægges vanillecremen ovenpå remoncen.

Selvom det er nemt selv at lave og koge vanillecreme, sprang jeg over, hvor gærdet er lavest, da jeg bagte brunsvigersnegle. Jeg brugte et halvt brev af Dr. Oetkers bagestabile vanillecreme. Cremen skal bare piskes med mælk og hvile i køleskabet i 20 minutter. Det passede fint at lave den, mens dejen hvilede i fryseren.

Smør eller margarine?

Især hvis du er begynder, vil jeg anbefale dig at rulle bagemargarine ind i din dej. Margarinen er mere elastisk og nemmere at rulle ud end smør.

Smør har et lavere smeltepunkt end margarine, så den hurtigt bliver blød og svær at arbejde med. Omvendt kan den også blive så hård, at den er svær at rulle ind i dejen. 

Smør har en meget gennemtrængende smag, som jeg ikke bryder mig om i så store mængder, som der er i en wienerdej. Til gengæld ælter jeg smør ind i selve gærdejen, før den skal rulles ud. 

Dej og margarine skal have samme konsistens og smidighed, når du ruller. Det er det, som gør, at du kan rulle dejen i de mange lag uden problemer.

Vælger du at bruge smør, så læg dejen på køl imellem hver udrulning i mindst en halv time, til dejen igen er fast, og arbejd mindst muligt med den.

Fyldet er med smør. Vanillecremen stabiliserer nemlig remoncen, så der ikke er noget af fyldet, som flyder ud under bageringen.

INDPAKNING AF MARGARINEN I DIN DEJ

Mens dejen ælter i røremaskinen, skal du klargøre den margarine, som skal rulles ind i dejen. Den skal bankes ud i et lag på ca. en centimeters tykkelse på et stykke bagepapir. 

Klask den ned mod bagepapiret et par gange og bank den derefter ud med håndroden. 

Når den er lige tyk over det hele, lægger du den i køleskabet, indtil dejen er færdig.

Bank dejen ud til en firkant, som er større på alle leder end margarinen. Læg margarinen diagonalt ovenpå dejen.

Indpakning af wienerdej Bagvrk.dk

Dej og margarine skal bankes sammen, så der ikke er luftrum mellem dej og fedtstof. Når du folder de fire dejvinger ind over margarinen, skal du også banke kanten af margarinen fast til dejen. 

Saml vingerne godt i midten, så al margarinen er pakket godt ind. Kommer der alligevel luftbobler i dejen, kan du prikke hul i dem med en kødnål mellem udrulningerne.

Vil du hellere se en video af, hvordan man kan pakke en wienerdej ind, kan du se den her. 

SÅDAN RULLER DU EN WIENERDEJ

Brunsvigersnegle og wienerdej tager den tid, det tager. 

Når du ruller en wienerdej, gælder det om ikke at trykke med kagerullen, så dejen valses ud, og margarinen trykkes ud imellem lagene. 

Rul roligt, men bestemt frem og tilbage. På den måde har du også de bedste forudsætninger for at rulle et rektangel med skarpe hjørner ud.

Den udrullede wienerdej 3x3 Bagvrk.dk

Sørg hele tiden for, at der er så meget mel på bordet, at dejen ikke hænger fast og rives i stykker, når du ruller. Flyt på dejen, så du er sikker på, den ikke klistrer fast. 

Går der hul på dejen, kan fedstoffet smelte ud gennem hullet. Sker det alligevel, så sørg for at folde hullet ind i dejen og ikke udvendig.

Dejen skal rulles og foldes 3×3. Det betyder, at du skal rulle dejen ud, folde den ind over sig selv i tredjedele og rulle ud igen tre gange. Derved ender du til sidst med 27 tynde lag margarine og 28 tynde lag dej.

Den første side foldes ind over 3x3 wienerdej Bagvrk.dk

Drej dejen 90 grader mellem hver udrulning, når du har foldet den. På den måde får du kanterne ind i dejen hver gang, og lagene bliver ensartede, når dej og margarine bearbejdes på begge leder.

Når du folder dejen indover sig selv, skal du børste overskydende mel fra bordet af dejen. Der skal ikke ekstra mel ind i dejen, du skal bare bruge det til at rulle ud i. Jeg brugte bare hånden til at børste melet af med.

Bliver dejen for blød undervejs, fordi der er varmt i dit køkken, så læg den i køleskabet i 20-30 minutter og arbejd videre, hvor du slap.

Sådan ruller og folder du din wienerdej 3x3 Bagvrk.dk
Tryk på billedet for at se, hvordan du udruller din dej 3×3. (Åbner i et nyt vindue.)

Dejen skal en tur i fryseren, når den er foldet 3. gang. Imens laver du din creme og remonce.

Brunsvigernegle hæver kun en gang og kun, mens de ligger i bageringen. Hævetiden er lang, så det er her, du kan lade dem hæve natten over i køleskabet, hvis du vil servere friskbagte snegle til morgenmaden.

Om lidt har du fået mod på at rulle endnu mere wienerdej. Derfor får du oversigten over mine opskrifter:

  • Birkes
  • Chokoladecroissant
  • Croissanter
  • Fastelavnsboller
  • Grovbirkes
  • Høje snegle
  • Julekringle
  • Københavnerbirkes
Brunsvigersnegl udvalgt Bagvrk.dk

Brunsvigersnegl

Store, høje wienersnegle med masser af brunsvigersnask.
5 fra 1 stemme
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 45 minutter min
Tilb. tid 21 minutter min
Hvile- og hævetid 2 timer t 45 minutter min
Samlet tid 3 timer t 51 minutter min
Ret Kage
Køkken Bagværk, Dansk
Antal 12 stk.

Ingredienser
  

Wienerdej

  • 2½ dl kold mælk
  • 20 g gær
  • 1 æg, str. M/L, koldt
  • ½ tsk groft salt
  • 2 spsk sukker
  • 500 g hvedemel, gerne med glutenindhold på 12%
  • 20 g blødt smør
  • 250 g bagemargarine til udrulning

Vanillecreme

  • ½ brev Bagestabil vanillecreme fra Dr. Oetker
  • 2 dl mælk

Brunsvigerremonce

  • 200 g blødt smør
  • 300 g brun farin
  • Al vanillecremen

Sådan gør du
 

Wienerdej

  • Smuldr og opløs gæren i den kolde mælk. Tilsæt ægget. Bland mel med salt og sukker, og ælt halvdelen af det ind i dejen. Ælt smørret ind, så der ikke er nogen synlige klumper, og tilsæt resten af melet.
  • Ælt dejen godt i 10 minutter ved medium hastighed. Skrab dejen ned fra krogen en gang imellem, hvis det er nødvendigt.
  • Imens gør du margarinen klar til udrulning. Læg et stykke bagepapir på bordet og klask margarinen mod bordet på bagepapiret. Bank det ud med håndroden, til margarinen er et kvadrat på ca. 1 cm tykkelse. Læg det i køleskabet, til dejen er færdigæltet.
  • Skrab dejen ud på et meldrysset bord. Tryk dejen ud til et kvadrat, som er ca. 5 cm større end margarinen på begge leder. Læg margarinen diagonalt ovenpå dejen, og bank den godt fast, så margarinen hænger sammen med dejen, og der ikke er nogen luftlommer under.
  • Læg alle fire dejhjørner ind over margarinen, så den pakkes ind som i en konvolut. Slå med håndkanten langs kanten af margarinen, før du folder hvert hjørne indover, så kanten bliver mere skarp, og der er margarine helt ud til kanten af pakken. Tryk dejen fast i samlingerne.
  • Vend dejen med samlingen nedad på et meldrysset bord, og rul den ud til et rektangel på ca. 30×40 cm. Sørg for at få kanterne så lige og hjørnerne så skarpe som muligt. Flyt hele tiden på dejen, så den ikke klistrer fast til bordet.
  • Tryk ikke for hårdt med kagerullen, men rul roligt frem og tilbage.
  • Fold den ene tredjedel ind over midten. Børst overskydende mel af. Fold den anden tredjedel ind over midten, så du nu har et rektangel på ca. 13×30 cm. Det var første udrulning og foldning.
  • Drej dejen 90°, så de åbne sider er på den anden led. Udrul igen dejen til et rektangel og fold siderne ind over midten. Husk, at børste overskydende mel af, så det ikke ender inde i dejlagene. Det var anden udrulning og foldning. Hvis dejen er meget blød, kan du lægge den i køleskabet i 20 minutter.
  • Drej igen dejen 90°, udrul den til et rektangel på 30×40 cm, før du igen folder den ind over sig selv i tredjedele. Læg dejen på et skærebræt, dæk den til med husholdningsfilm, og stil den i fryseren i 30 minutter.

Imens laver du creme og remonce

  • Pisk vanillepulver og mælk i et minut. Dæk skålen til og sæt den i køleskabet i 20 minutter. (Den må gerne stå længere, hvis det passer bedre ind i din tidsplan.)
  • Rør smør og farin godt sammen. Tilsæt vanillecremen og rør remoncen glat.
  • Hæld halvdelen af remoncen i en engangssprøjtepose og læg den til side (i stuetemperatur), til sneglene er færdighævede. Den anden halvdel skal fordeles på dejen efter udrulning.

Fortsæt med dejen

  • Rul dejen ud til et rektangel på ca. 32×45 cm. Gør dig umage med at få kanter og hjørner så skarpe som muligt.
  • Fordel creme-remoncen fra skålen over hele dejstykket, men lad de sidste fire cm være fri i den ene ende, så dejen lukker tæt til. (Dit remoncefelt måler 32×41 cm.) Rul dejen sammen, så du har en roulade med en længde på 32 cm.
  • Læg rullen i køleskabet i en halv times tid. Så er den nemmere at skære.
  • Læg bagepapir på to bageplader. Smør 12 bageringe godt med en klump smør/margarine på et lille stykke smørrebrødspapir. Læg ringene fordelt på de to bageplader.
  • Skær snegle ud i en tykkelse på 2½ cm. Læg en snegl i hver bagering. Dæk dem til med en opklippet frysepose og læg et tørt viskestykke over. 
  • Lad sneglene hæve i stuetemperatur i 1½-2 timer, til de har nået dobbelt størrelse. Det sidste kvarter af hævetiden varmer du ovnen op til 240° (alm. ovn, ikke varmluft).
    Snegl med fordybning til mere remonce Bagvrk.dk
  • Tryk med tre fingre i midten af hver snegl, så der kommer en fordybning. Fyld resten af remoncen i hullet og på toppen af hver snegl.
    Brunsvigersnegl klar til ovnen Bagvrk.dk
  • Skru ovnen ned til 200° og bag sneglene i nederste rille af ovnen i 20-22 minutter, til de er gyldne og sprøde. Fjern bageringene, mens de er varme, så de ikke sidder fast i kagerne.
  • Varm igen ovnen op til 240°, før du bager plade nummer to ved 200°.

Noter

Kanelsnegle af wienerdej kan lunes i ovnen (uden glasur), hvis du bager dem dagen før. Sneglene kan fryses ned i op til tre måneder.
 
Vil du hellere koldhæve sneglene, lader du dem hæve natten over i køleskabet. Sæt dem ud på køkkenbordet i mindst en halv time, mens du varmer ovnen op.
 
Tags Bagerbrød, Dansk Klassiker, Morgenmad, Wienerbrød

Tags: Bagerbrød, Bagværk, Brunsviger, Dansk klassiker, Familiefavorit, Farin, Fyn, Gær, Gærdej, Gærkage, Morgenmad, Snegl, Wienerbrød, Wienerdej

Previous Post: « Blommesaft eller mirabellesaft? Få brugt al frugten fra haven.
Next Post: Nem chokoladekage uden æg. Saftig med masser af smag. »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Maria

    27. august 2021 kl. 11:55

    Ny bliver jeg nødt til at skaffe bageringe…. Som ægte fynbo, må denne opskrift bare prøves. (allerhelst i dag i følge familien)
    Kan man gøre noget andet end bageringe ?
    Tak for endnu en (ser det ud til) mega lækker opskrift ❤️
    Knus Maria

    Svar
    • Lene Tranberg

      27. august 2021 kl. 12:03

      Hej Maria:-)
      Hvis du har noget karton, ville jeg klipse en ring sammen (som til guirlander, du ved) og lægge en strimmel alufolie omkring dem.
      Du skal bare huske at smøre dem godt, så sølvpapiret ikke hænger fast i brunsvigersnasket;-)

      God bagelyst og god weekend!

      Kh Lene

      Svar
      • Maria

        28. august 2021 kl. 13:24

        Ej god ide. Tusind tak
        Dejlig weekend til dig også ☀️

        Svar
  2. Bodil

    18. januar 2022 kl. 8:57

    5 stars
    Hej Lene.
    Tak for en god opskrift.
    Det var meget nemmere at bage sneglene, end jeg havde troet.
    Alt er så godt forklaret.
    Mvh Bodil

    Svar
    • Lene Tranberg

      18. januar 2022 kl. 10:07

      Hej Bodil:-)
      Tak for din søde besked.
      Det glæder mig, du også havde succes med wienerdej:-)
      God dag!

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

Skvalderkål – haven kalder det ukrudt, jeg kald Skvalderkål – haven kalder det ukrudt, jeg kalder det pesto!

I stedet for at rive håret ud over det grønne mylder i bedene, så lav en skøn, grøn pesto med skvalderkål.

Den smager fantastisk og er så nem, at du (næsten) vil ønske, du havde mere ukrudt.

Swipe i billederne for at få opskriften🌱

#bagvrk #skvalderkål #ukrudtmedformål #pestoelskere #hjemmelavetpesto #ukrudtsbekæmpelse #ukrudt
Jeg er ked af at sige det… Men det er rigtigt🔨
Du må hellere like den her video. Bare for at være på den sikre side😉😂

Følg med for flere gode bagetips♥️

#allekanbage #forensikkerhedsskyld #bagvrk #bagetips #goderåd
Der noget særligt ved at bage ciabatta🥖 Dejen Der noget særligt ved at bage ciabatta🥖
Dejen er blød og levende under hænderne. Den kræver tålmodighed – og belønner dig med sprød skorpe og en krumme fuld af store, smukke huller.

Jeg elsker, når brødet syder, idet det rammer det varme bagestål, og når dampen hjælper med at løfte skorpen lige det sidste.

I dag deler jeg min opskrift med dig – så du kan bage dine egne ciabattabrød derhjemme.
Hurtigt eller koldhævet, smagfuldt og lige til at dyppe i god olivenolie.

🥖Gem opskriften, hvis du også elsker brød med karakter – og fortæl mig, hvis du kaster dig ud i det!🥖

#ciabatta #hjemmebag #hulletkrumme #langtidshævet #sprødskorpe #brødbagning #bageglæde #crumbshot #allekanbage #bagvrk #coilfold #brødbagning #sandwichbrød
Har du også prøvet at bage et brød, der var… Har du også prøvet at bage et brød, der var… mere kompakt end kønt?
Så er det tid til at møde coil fold!

Det lyder lidt som noget, man laver i fitnesscentret – men det er bare en supernem teknik, der hjælper din dej med at holde på luften.

Løft, fold, drej – og lad boblerne gøre arbejdet.
Resultatet? Et brød med huller, du næsten kan gemme smør i.

Gem reelen, så du har den klar næste gang, du bager – og send den til en bageven, der også fortjener luft i krummen!

#bagvrk #bagvrkstips #bagetips #coils #coilfold #bagetips #hjemmebag #brødmedkrumme #godebageråd #lufthulleribrød #bagtmedkærlighed #bagværk #brødtips #brødbagning #bagværkbagtmednærvær #godtbrød #godkrumme #allekanbage #hjemmebagt #bageglæde
Fra dej til drøm: Ciabattabrødene ryger i ovnen, Fra dej til drøm: Ciabattabrødene ryger i ovnen, får et pust damp – og kommer ud med den perfekte, hullede krumme. 
Den fulde opskrift deler jeg her på Instagram på onsdag!

#allekanbage #bagvrk #hjemmebagt #hjemmebag #bageglæde #bagværk #nemopskrift #bagvrk #madbrød #ciabatta #brød #gærdej #brødbagning #brødtid #italienskbrød #sprødskorpe #hulletkrumme #homemadebread #breadlovers #crumbshot #bakingfromscratch
En hvedebølge med varme hveder – fordi vi alles En hvedebølge med varme hveder – fordi vi allesammen har brug for lidt gær-terapi (og smør under hagen).

Mine hveder er høje, luftige og smørvenlige – og de har lige præcis nok fuldkorn til, at man kan kalde dem “fornuftige” (uden at det går ud over smagen)😅

Opskriften sidder lige i skabet – og hvis du aldrig har bagt dine egne hveder før, så lover jeg, at du bliver omvendt ved første bid!

Find opskriften i dagens slides – og husk at bage rigeligt. De smager endnu bedre dagen efter, ristet og med iskoldt smør.

#allekanbage #bagvrk #hvedebølge #varmehveder #storebededag #bageglæde #hjemmebag #gærdej #brødelskere #bagningmedhjertet #danskbagværk #tandsmør #fuldkornmedfølelse #hjemmebagt #bagværk #lækkersulten #nårduelskeratbage #dansktradition
“Er det en tærte – eller et patchworktæppe?”😍

Rabarbersæsonen er her, og det betyder tærter i smukke mønstre og med masser af smag.

Denne zigzag-rabarbertærte kræver ikke meget af dig – men belønningen er sprød, sød, syrlig og så pæn, at du næsten ikke kan nænne at spise den. (Næsten…)

Swipe for opskrift, tip til den perfekte mørdej, og hvordan du nemt lægger et zigzag mønster, som imponerer både svigermor og Instagram.

Har du rabarber i haven – eller en nabo, du kan charmere?😉

#bagvrk #rabarbertærte #zigzagmønster #hjemmebag #rabarberlykke #bageglæde #allekanbage #hjemmebag #hjemmebagt #bagværk #tærte #bagværkbagtmednærvær #lækkerier #lækkersulten #kageglad #kagesulten
Bagvrks små tips – Stor forskel #02 Kniven er Bagvrks små tips – Stor forskel #02 
Kniven er fin.
Men den har det med at gå sine egne veje, når man skal skære en lagkagebund i flere, så de både bliver bulede og skæve🙈

Derfor bruger jeg… sytråd. Jep, helt almindelig sytråd!
Skær en rille hele vejen rundt med en brødkniv, læg tråden i, kryds enderne og træk.
Så får du et snit, der er lige så skarpt som din svigermors tunge.

Det er nemt. Det er præcist. Og du føler dig som en kage-ninja.

Gem det her trick – og del det med en, der altid kæmper med skæve bunde!

#bagvrk #lagkagebunde #kagetips #bagetips #bagvrkssmåtipsstorforskel #sytrådstrick #kagehack #kagetipsmedkant #allekanbage #hjemmebag #hjemmebagt #bageglæde #lækkersulten #bagværk #lækkerier #bagning #kagesulten #lagkage
Bagvrks små tips – Stor forskel #01 Sådan tril Bagvrks små tips – Stor forskel #01
Sådan triller du flotte boller af en klistret dej👌🏻😃

Du har lavet en lækker, blød dej – men den hænger fast i både hænder og bord, når du skal forme boller😅

Mit trick? Dyp hænderne let i en smule smagsneutral olie – så slipper dejen nemt, og du får smukke, ensartede boller uden at tilsætte ekstra mel.

Et lille tip, der gør en stor forskel – og som du måske ikke vidste, du manglede💡😉

Vil du hellere se det i praksis? Så find min reel med små tips #01😉

Gem tippet til næste gang du bager – og del det med én, der også elsker hjemmebag.

#allekanbage #bagetip #bagetips #bagvrk #boller #gærdej #hjemmebag #bagtmedkærlighed #bageliv #bagelyst #brødelskere #bakefromscratch #bakinghack #bakebetter #diybaking #brødtip #bageråd #hjemmebagt #bagvrksbageskole #bageskole
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Syrensirup – supernem opskrift til drinks…
  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Marcipansnegle – bagt i bradepande –…
  • Rugbrød uden surdej – blødt og lækkert rugbrød med gær
  • Gulerodskage – den bedste opskrift på en nem kage
  • Københavnerbirkes eller thebirkes? Nem opskrift trin…

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme