• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Kager / Hindbærsnitter – små, mundrette kager uden snit

Hindbærsnitter – små, mundrette kager uden snit

29. juni 2018 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Disse hindbærsnitter er små, mundrette kager, der passer lige ind i en mund. Man slipper for, at de knækker eller krummer. Og man har en undskyldning for at tage en mere, for de sprøde kager med det søde fyld og den tykke glasur smager helt vidunderligt.

Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

Jeg har bagt Hindbærsnitter to gange i denne uge: Den første portion var til min mor og fars fryser. Min far er desværre alvorligt syg, men må spise lige så meget, som han vil af al den mad, han godt kan li’.

Anden portion fik junior med i skole i dag. Klassen skulle have fælles morgenbord, og August var blevet udtrukket til at skulle have kage med. Tilfældigt? Måske…

Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

Hvor kommer hindbærsnitterne fra?

Hindbærsnitter eller Genfersnitter er en klassisk tørkage, som stammer tilbage fra 1700-tallet. Den består af to lag mørdej, et lag hindbærmarmelade og glasur med krymmel på toppen.

Navnet Genfersnitter henviser måske til, at kagen skulle være opfundet i Geneve, hvor Genf er den tyske udtale af byens navn.

Har du lyst til at bage andre danske klassikere, kan jeg anbefale dig min opskrift på gåsebryst, napoleonskager, kringle eller måske mine kanelsneglemuffins, som er en klassiker i nye klæder.

Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

Opskriften på hindbærsnitter

Opskriften er næsten Mette Blomsterbergs. Jeg finder oftest min egen dybde og retter lidt i opskrifterne, så de passer til mit køkken og min ovn. (Mettes bog, ‘Blomsterbergs Bedste’ har jeg dog endnu ikke vovet at notere rettelser i. Ikke engang med blyant;-))

Jeg brugte lidt mindre vand i dejen, fordi den ellers blev for klistret. Glasuren er en æggehvideglasur, for det, synes jeg, bliver pænere end med almindelig glasur. Og så brugte jeg altså bare en almindelig hindbærmarmelade fra supermarkedet i stedet for selv at stå og koge den.

Hvis du bruger hvedemel med et lavt proteinindhold (glutenindhold) på 8-9 g pr. 100 g, får du sprødere småkager, så det vil jeg bestemt anbefale dig. Der er flormelis i stedet for sukker i opskriften, så du får en glattere og finere småkage uden prikker fra sukkeret.

Når du laver småkagedej og mørdej, gælder det om at ælte dejen så lidt som muligt. Derfor er det nemmest at bruge blødt smør, fordi det hurtigere bliver blandet med resten af ingredienserne, og dejen skal under alle omstændigheder på køl, før den rulles ud.

I virkeligheden er det her jo slet ikke hindbærsnitter, for de er ikke snittet. Snitter skæres i passende stykker, efter de er bagt. Jeg har stukket kagedejen ud med en udstikker med bølget kant. Den måler ca. 5 cm i diameter. De blev så fine.

Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

Glasuren

Jeg gør måske lidt meget ud af glasuren. Men jeg bryder mig ikke om sjusket glasur… På den første portion fyldte jeg glasuren i en engangssprøjtepose, klippede spidsen af og tegnede først en kant rundt langs kagen og fyldte mere glasur i midten af kagen.

Jeg blandede glasuren på kagen sammen med en stegenål, til kagen var helt dækket og glasuren jævnt fordelt. (Brug små cirkelbevægelser, som om du rører glasuren sammen.) Derefter pyntede jeg med krymmel. Én kage ad gangen, så det tog lidt tid, men jeg ville gerne gøre mig umage.

På kagerne til klassen sprang jeg over et lidt lavere gærde. Glasuren kom i en frysepose, hvor jeg klippede et hjørne af.

Jeg satte en klat glasur midt på kagen og fordelte den med en teske, som jeg havde dyppet i vand og rystet det overskydende vand af. Ikke helt så pænt som de håndtegnede, men mere overskueligt og mindre tidskrævende. Glasuren kan også fordeles med en fugtig finger.

Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

På kagerne til mine forældre er der pyntet med sukkerhjerter og frysetørret hindbær. To hjerter for min mor og far og fem stykker hindbær. Et for hver af os piger<3

Jeg fik 50 hindbærsnitter ud af den første portion – og 46 ud af den anden, fordi jeg ikke gad rulle dejen ud flere gange.

Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

Hindbærsnitter

Mine hindbærsnitter er små, mundrette kager. Sprøde kager, sød marmelade og en flot, tyk glasur. En nem version af en dansk klassiker.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Hviletid 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 10 minutter min
Ret Kager
Køkken Bagværk, Dansk
Antal 50 stk.

Ingredienser
  

  • 250 g hvedemel (gerne med lavt proteinindhold)
  • Korn af ½ vanillestang eller 1½ tsk. vanillesukker
  • 70 g flormelis
  • 1 tsk bagepulver
  • 150 g blødt smør
  • 1-2 spsk vand

Fyld og pynt

  • ca. 200 g hindbærmarmelade
  • 1 æggehvide
  • ca. 200 g flormelis
  • Sukkerhjerter
  • Frysetørret hindbær

Sådan gør du
 

Dejen

  • Hvis du bruger vanillestang, skal du flække stangen, skrabe vanillekornene ud og blande dem godt med halvdelen af flormelisen.
  • Jeg bruger foodprocessor til at lave dejen, for den skal ikke æltes for meget, kun lige blandes grundigt.
  • Sigt mel, vanillesukker, flormelis og bagepulver sammen i en skål. Bland det, så alt er godt fordelt. Rør det godt sammen med det bløde smør. Tilsæt vandet lidt ad gangen og saml dejen, så den er smidig og glat.
  • Læg dejen i en frysepose, og læg den i køleskabet i minimum en halv time. Dejen kan sagtens hvile til næste dag, hvis du har behov for det i din tidsplan.

Bagning

  • Varm ovnen op til 190° (alm. ovn, ikke varmluft). Klargør bageplader med bagepapir. (Jeg lagde 20 kager på pladerne ad gangen, så jeg havde i alt 5 plader i ovnen, men kun en plade ad gangen.)
  • Rul din dej ud i 3 mm tykkelse på et meldrysset bord. Flyt på dejen en gang imellem, så den ikke hænger fast i bordet.
  • Udstik så mange runde kager, som du kan få plads til på dejen, og læg dem på bagepladerne. Saml dejen igen, og rul den atter ud. Fortsæt, til du har brugt al dejen. Du skal bruge i alt ca. 100 kager.
  • Bag kagerne til dine hindbærsnitter i 8-10 minutter, til de er gyldne i kanterne, men stadig lyse i midten. (Hellere for lyse end for mørke.)
  • Flyt småkagerne over på en rist og lad dem afkøle helt.
  • Forsøg at parre kagerne, så de passer sammen to og to. Både i størrelse og i afbagning.
    Hindbærsnitter. En klassisk tørkage fra Bagvrk.dk.

Pynt og samling

  • Pisk æggehviden, til den skummer let, så du bryder ‘trådene’ i æggehviden. Rør flormelis i ad et par omgange, til du har en tyk glasur, der kun lige flyder sammen.
  • Smør glasuren på alle de kager, som skal udgøre den øverste halvdel af din hindbærsnitte. Pynt med krymmel med det samme, før glasuren størkner.
  • Vend alle bundene med den glatte, pæne side nedad. (Så den side, der vendte opad i ovnen, nu vender nedad.) Fordel ca. en teskefuld hindbærmarmelade på hver, og læg en top-kage ovenpå.
  • Lad glasuren tørre helt, før du pakker hindbærsnitterne ned.

Noter

Hvis du spiser dine hindbærsnitter indenfor et døgn, skal du bare lægge dem i en tætlukket kagedåse med smørrebrødspapir imellem hvert lag.
Du kan også fryse de færdige hindbærsnitter ned. Igen skal du skåne glasuren. Enten skal du lægge smørrebrødspapir imellem lagene – eller gøre, som jeg og sætte de små kager på paptallerkener/pølsebakker, før du sætter hver bakke ind i en frysepose, som du lukker godt til.
Tags Dansk Klassiker, Hindbær, Småkager, Tørkage

Tags: Bagværk, Billig, Børnevenlig, Dansk kage, Dansk klassiker, Familiefavorit, Glasur, Hindbær, Nem opskrift, Småkager, Tørkage

Previous Post: « Grydebrød med hvidløgssmør – lækkert, nemt madbrød
Next Post: Kirsebærkage – chokolade, mousse og friske bær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Minnie

    22. marts 2019 kl. 10:13

    Hej Lene
    Du skriver at du fryser dem ned, jeg er derfor interesseret i at viden, om din mørdej ikke bliver blød/kedelig efter optøning?
    Vh. Minnie

    Svar
    • Lene

      22. marts 2019 kl. 10:15

      Kære Minnie:-)
      Jo, hvis hindbærsnitterne får lov at stå ude efter optøning, bliver de bløde. Men det virkede fint at tage dem ud, lade dem tø op på køkkenbordet og spise dem direkte efter optøning. Der var de lige så fine, som da de kom i fryseren:-)
      God weekend!
      Kh Lene

      Svar
  2. Hanne Baltzersen

    10. juli 2019 kl. 9:40

    Hejsa
    Da jeg skal til at bage de her små fine hindbærsnitter i forbindelse med min 60 års fødselsdag har jeg behov for at vide om bagemargarine kan erstatte smørret. Jeg bryder mig ikke om smagen af smør? Men er det, der skal til så bliver det selvfølgelig med smør.
    Jeg tænker desuden at jeg vil vente med at lægge glasur på til dagen, hvor de skal serveres ( af hensyn til mangel på fryseplads, det skal til for at skåne glasurer i fryseren) Går det tror du?

    Svar
    • Lene Tranberg

      10. juli 2019 kl. 9:45

      Hej Hanne:-)
      Du kan sagtens erstatte smørret med bagemargarine:-) Jeg har selv haft et meget anstrengt forhold til smør i kager og har først lært at spise det indenfor de seneste år.
      Det lyder som en god plan at vente med glasuren til dagen. Alternativt kan du bage småkagerne og opbevare dem i kagedåser og så først lægge dem sammen med syltetøjet og pynte dem på dagen.
      Ha’ en dejlig fødselsdag:-)
      Kh Lene

      Svar
  3. Lærke

    29. september 2020 kl. 21:27

    5 stars
    Jeg har lavet disse skønne små hindbær”snitter” to gange nu, og de er simpelthen bare så lækre, og også ret nemme at gå til, så jeg kan helt sikkert anbefale at man laver dem. Min bror, som ellers sagde at han ikke var den store fan af hindbærsnitter, sagde at de hindbærsnitter jeg havde lavet på denne opskrift havde omvendt ham, og han elskede dem.

    Svar
  4. Randi

    28. januar 2021 kl. 17:11

    5 stars
    MUMS! Smager intet mindre end fantastisk, og ret nemme at lave.
    Jeg laver desuden aldrig glasur igen uden æggehvide! 😉

    Svar
    • Lene Tranberg

      28. januar 2021 kl. 17:27

      Hej Randi:-)
      Tusind tak for din besked.
      Det glæder mig, du kunne li’ dem:-)
      Nej, den eneste grund til at lave almindelig glasur er da, hvis man er løbet tør for æg;-)

      Ha’ en dejlig aften!

      Kh Lene

      Svar
  5. Malene

    9. september 2021 kl. 13:01

    Hej Lene
    Kan man bage dem 2 dage før de skal spises og lægge dem sammen dagen forinden? Jeg har brug for at spare tid.
    Mvh Malene

    Svar
    • Lene Tranberg

      11. september 2021 kl. 13:31

      Hej Malene:-)
      Ja, det kan du godt. Opbevar bundene i en tætlukket kagedåse, indtil du skal lægge dem sammen.
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
      • Chrisser

        13. april 2024 kl. 15:49

        De er så fine 🤗 Dem skal jeg helt klart lave til min datters fødselsdag 🇩🇰

        Hvilken slags smør bruger du når du skriver smør? Er det ægte smør, smørbar eller andet? Og er det usaltet eller saltet?

        Svar
        • Lene Tranberg

          24. april 2024 kl. 15:29

          Hej Christer:-)
          Jeg bruger fast smør i folie som fx Lurpak.
          Rigtig god bagelyst!
          Kh Lene

          Svar
  6. Lisa

    4. oktober 2021 kl. 9:41

    Hej Lene

    Hvis man laver hindbærsnitterne helt klar dagen før de skal bruges, og opbevarer dem i en tætsluttende beholder, skal de så på køl, eller blot opbevares ved stuetemperatur?

    Hilsen Lisa

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. oktober 2021 kl. 10:29

      Hej Lisa:-)
      De skal bare opbevares ved stuetemperatur.
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
    • Mette

      2. maj 2022 kl. 15:37

      Skal bage disse til konfirmation på lørdag, hvor tidligt kan de bages?
      Tænker på opbevaring hvordan og hvorledes? Er bekymret for om de klistre sammen

      Tak for din fantastiske side

      Svar
  7. Mette

    2. maj 2022 kl. 15:35

    Skal bage disse til konfirmation på lørdag, hvor tidligt kan de bages?
    Tænker på opbevaring hvordan og hvorledes? Er bekymret for om de klistre sammen

    Tak for din fantastiske side

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. maj 2022 kl. 13:02

      Hej Mette:-)
      Det er mig, der takker, fordi du læser med.
      Beklager det sene svar.
      Jeg ville bage kagerne, pynte halvdelen med æggehvideglasur, vente til glasuren var helt tør og så opbevare dem i kagedåser.
      Jeg vil tidligst lægge dem sammen på fredag, da kagerne vil suge væde fra marmeladen;-)

      God bagelyst og god konfirmation!

      Kh Lene

      Svar
  8. Nanna andersen

    29. juli 2022 kl. 17:41

    Kan jeg bare bundene og fryse den ned, tage dem op også pynte dem dagen inden de skal spises?

    Svar
    • Lene Tranberg

      29. juli 2022 kl. 17:44

      Hej Nanna:-)
      Bundene vil blive bløde, hvis du fryser dem ned og tør dem op.
      Det er bedre at evt fryse dejen ned, fx udrullet og udstukket og bage dem – eller du kan bage dem og opbevare dem en uges tid i en tætlukket kagedåse.

      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  9. Charlotte Schelde

    15. februar 2025 kl. 14:41

    Hej Lene

    Min veninde er langtids-indlagt på Riget, som er laaaangt væk fra Den jyske Vestkyst ved Ringkøbing Fjord…jeg vil så gerne forkæle hende med en stak af hendes ynglingskager (hindbærsnitten), men hvordan kan jeg bedst gøre, så hun kan have dem i længere tid, uden de sidste bliver bløde
    Mvh
    Charlotte

    Svar
    • Lene Tranberg

      16. februar 2025 kl. 13:32

      Hej Charlotte:-)
      Allerførst god bedring med din veninde.
      Jeg ville bage bundene lidt mere og koge marmeladen mere ind eller putte lidt mere marmeladestivelsespulver i, så er ikke er så meget, der kan blive blødt.
      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  10. Simone

    6. maj 2025 kl. 10:28

    Hvor lang tid/dage før vil man kunne komme glasur på?

    Svar
    • Lene Tranberg

      16. maj 2025 kl. 10:12

      Hej Simone.
      Hvis du pakker kagerne med glasur forsigtigt ned, når de er helt tørre, vil du fint kunne lave dem 1-2 uger i forvejen.
      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej? Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej?
Svaret er: Dem begge! 🙌

Først samler jeg dejen - og ælter smørret i - med dejspaden.

Så tilsætter jeg resten af melet og skifter til dejkrogen.

Nu skal der æltes, til dejen er blank, slipper skålen og kan trækkes ud i et flot glutenvindue - det er dér, magien sker! ✨🥰

En lille ting, der gør en kæmpe forskel for din gærdej!

#bagvrk #allekanbage #bagetip #bageglæde #bagvrkssmåtipsstorforskel #bagvrksbageskole #bagvrkssmåtips #hjemmebag #hjemmebagt #bagværk #gærdej #gærbrød #røremaskine
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Fibersnegle – Sunde boller og et smart trick
  • Store marengs med tyggegummi og chokoladestriber

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme