Om mig

Velkommen til min blog. Jeg hedder Lene Tranberg. Bagvrk er bagværk bagt med nærvær.

Jeg er passioneret fan af godt bagværk. Jeg er selvudnævnt surdejsnørd og bageheltinde.

Jeg startede bloggen Bagvrk.dk som en del af genoptræningen efter alvorlig stress, hvor jeg mistede en stor del af mit sprog og kognitive færdigheder.

Bagvrk er bagværk bagt med nærvær. Jeg er omhyggelig med at notere mine opskrifter og fremgangsmåder i processen og er til stede i nuet, mens jeg bager. Jeg har aldrig bagt ret meget tidligere, men fandt ud af, at jeg fandt ro i krop og hoved, når jeg stod med hænderne i dejen. Udfordringen var at huske, hvor langt jeg var kommet i opskriften og at få alle ingredienser i.

Jeg deler mine opskrifter her på Bagvrk.dk for at inspirere andre til at bage selv og vise, at bagning ikke er magi, men kun et spørgsmål om at øve sig. Sundhed er ikke kun at spise sundt eller motionere. Sundhed er også den psykiske sundhed, hvor bagning kan bruges meditativt – og samtidig nydes, når bagværket har været i ovnen.

Jeg har skrevet et par personlige indlæg om stress og min vej tilbage til livet. Dem kan du læse her, hvor jeg skriver om bagning mod stress og her, om glæden ved at dele. Derudover har jeg skrevet Ti ting, du måske allerede ved om mig.

Jeg finder ro ved at bage og fotografere og ønsker at inspirere dig til begge dele ved at dele mine opskrifter og billeder med dig.

Du ser mig ikke begive mig ud i store kreationer med fondant. Jeg har bagt to bryllupskager i mit liv (min egen og min nieces), og det var rigeligt. Jeg vil hellere bruge fem dage af mit liv på nydelse og nuet.

Bagvrk skal være let, enkelt og fyldt med nydelse i hver eneste mundfuld. – Og så skal der være tid til en løbetur engang imellem.

Kontakt

Min email er bagvrk@gmail.com. Du er også velkommen til at kontakte mig på min Facebook side eller kommentere under blogindlæggene. Hvis du vil i kontakt med mig, kan du også udfylde formularen herunder.

Min cookie- og privatlivspolitik

Læs først min Cookie- og privatlivspolitik, så du ved, hvad du accepterer ved at udfylde formularen.

Copyright

Billeder og opskrifter er mine egne, medmindre andet er tydeligt angivet. Ingen af mine billeder fra denne blog eller mine sociale medier må bruges uden skriftlig tilladelse. Det gælder også billeder på Instagram, Facebook, Snapchat etc.

Hvis du vil bruge mine billeder eller mine opskrifter på tryk eller på nettet, så send mig en mail på bagvrk@gmail.com, så aftaler vi nærmere.

Overtrædelse af ophavsretten medfører øjeblikkeligt krav om fjernelse af billeder og et erstatningskrav.

Du er naturligvis velkommen til at linke til min blog eller pinne mine billeder på Pinterest, bare du linker til min blog. Du må også gerne bruge mine opskrifter og skrive dem om i dit eget sprog, så længe du linker til originalopskriften her på bloggen. Og hvis du vil bruge mine billeder, så send mig en mail først og spørg. Du får højst sandsynligt ja, og jeg bliver glad:-)