Om mig

Jeg hedder Lene. Velkommen til min blog. Bagvrk er bagværk bagt med nærvær.

Jeg er passioneret fan af godt bagværk. Jeg er selvudnævnt surdejsnørd og kageprinsesse.

Jeg finder ro ved at bage og fotografere og ønsker at inspirere dig til begge dele ved at dele mine opskrifter og billeder med dig.

Jeg er født med bagning i blodet.

Du ser mig ikke begive mig ud i store kreationer med fondant. Jeg har bagt to bryllupskager i mit liv (min egen og min nieces), og det var rigeligt. Jeg vil hellere bruge fem dage af mit liv på nydelse og nuet.

Bagvrk skal være let, enkelt og fyldt med nydelse i hver eneste mundfuld. – Og så skal der være tid til en løbetur engang imellem.

Kontakt

Min email er bagvrk@gmail.com. Du er også velkommen til at kontakte mig på min Facebook side eller kommentere under blogindlæggene. Hvis du vil i kontakt med mig, kan du udfylde formularen herunder.

Copyright

Billeder og opskrifter er mine egne, medmindre andet er tydeligt angivet. Ingen af mine billeder fra denne blog eller mine sociale medier må bruges uden skriftlig tilladelse. Det gælder også billeder på Instagram, Facebook, Snapchat etc.

Hvis du vil bruge mine billeder eller mine opskrifter på tryk eller på nettet, så send mig en mail på bagvrk@gmail.com, så aftaler vi nærmere.

Overtrædelse af ophavsretten medfører øjeblikkeligt krav om fjernelse af billeder og et erstatningskrav.

Du er naturligvis velkommen til at linke til min blog eller pinne mine billeder på Pinterest, bare du linker til min blog. Du må også gerne bruge mine opskrifter og skrive dem om i dit eget sprog, så længe du linker til originalopskriften her på bloggen. Og hvis du vil bruge mine billeder, så send mig en mail først og spørg. Du får højst sandsynligt ja, og jeg bliver glad:-)