• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Boller & brød / Flutes – endelig var den der:-) Luftige, franske baguettes

Flutes – endelig var den der:-) Luftige, franske baguettes

2. juli 2017 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Jeg har stræbt efter at bage et flot, tykt baguette eller flûte med en luftig krumme i et godt stykke tid. Men det er ikke lykkedes mig før nu. Jeg har afprøvet flere forskellige opskrifter, både med og uden surdej. De såkaldte ‘hurtige’ flutes, giver ikke en krumme, der gør det værd at spise.

Flutes

Jeg kunne godt tænke mig et flute med en minimal arbejdsindsats, med en dej, der ikke skal strækkes og foldes hver halve time hen over flere timer. Og så må det gerne være hurtigere end en koldhævet dej, men med samme resultat. Høje krav, jeg ved det.

Det var sikkert ikke nødvendigt at tilsætte surdej, men jeg skulle alligevel have fodret min surdej, Alfred, så jeg tog et par spiseskefulde og æltede med i dejen. Ingen tvivl om, at det gør noget godt for krummen, når man tilsætter surdej sammen med gær, men der, hvor det for alvor gør en forskel, er på smagen.

Har du endnu ikke en surdej, skal du begynde her.

Hvis ikke det var fordi, det regnede sådan i dag, kunne jeg godt have forestillet mig at sidde på en flodbred i Sydfrankrig med et glas rosé, god ost i mindre stykker og lidt skinke til at putte indeni. Disse flutes blev intet mindre end perfekte, præcis som jeg ville have dem:-)

Flutes

Dejen skal hæve tre timer i første omgang. Derefter skal den deles og strammes op til kugler, som skal hvile på bordet i 20 minutter, før den endelige formning. Hvis du har brug for lidt visuel hjælp til opstramning af dejen og formning af dine baguettes, vil jeg anbefale dig at kaste et blik på Trevor J. Wilsons video. (Se fra ca. 2:30 inde i videoen.)

Flutes

Jeg bagte mine flutes på bagestålet. Du kan sagtens lave gode flutes uden bagestål, men det er meget vigtigt, at du varmer en bageplade op sammen med ovnen, og at du varmer det op til det allerhøjeste, din ovn kan mønstre. I min ovn er det 300°. Måske er det kun 270° i din?

Hvis din ovn kun går til 250°, får dine flutes ikke det samme boost af varme, så de skal have nogle minutter længere i sidste ende. Du får tre store flutes af opskriften.

Flutes

Er du på jagt efter opskrifter på andre madbrød, kan du finde alle mine opskrifter her.

Flutes

Flutes

Når flûtes er gode, er de fantastiske. Det har taget mig lang tid og mange forsøg, før jeg fandt den perfekte opskrift, som jeg har beskrevet her.
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
Hævetid 3 timer t 50 minutter min
Samlet tid 4 timer t 40 minutter min
Ret Brød
Køkken Bagværk
Antal 3 stk.

Ingredienser
  

  • 20 g gær
  • 5 dl lunkent vand
  • 750 g Manitoba hvedemel
  • 2 tsk groft salt
  • 50 g surdejsrester fra fodringen

Sådan gør du
 

  • Rør gæren ud i vandet. Tilsæt melet lidt ad gangen og ælt dejen grundigt. Jeg brugte K-spaden til at starte med og skiftede til dejkrogen, da jeg hældte det sidste mel i. Ælt dejen i ca. 5 minutter. Dejen skal være blød, men skal slippe skålens sider.
  • Bred dejen lidt ud i skålen, tilsæt surdejen og ælt igen nogle minutter, til surdejen er æltet godt ind i dejen. Endelig tilsætter du salt og ælter igen nogle minutter. Herefter tildækkes skålen med en opklippet frysepose, fastgjort med en elastik og hæver tre timer på køkkenbordet. Dejen bliver mere end dobbelt så stor.

Stram dejen op

  • Drys et tyndt lag mel på bordet og skrab dejen ud. Den skal IKKE æltes igennem! Del dejen i tre lige store dele med en skarp dejskærer eller kniv og stram hver del op for sig. Fold de fire hjørner ind på midten af dejen. Fold derefter de fire nye hjørner ind på midten.
  • Vend dejen om, så samlingen er nedad og drej dejen hen over bordpladen, enten med dejskærer og hånd eller med to hænder. Det er vigtigt, at der ikke mel på bordet imens, for det er friktionen, som strammer dejen op.
  • På denne måde strammer du dejens overflade op, så luftboblerne bliver tydelige gennem dens overflade. Drys en lille smule mel på og læg fryseposen henover sammen med et viskestykke. Lad dejen hvile på køkkenbordet i 20 minutter.
  • Imens varmer du ovn og bagestål/bageplade op til 300° i minimum 45 minutter. Ovnen skal være MEGET varm, ikke bare varmet op til den giver signal om, at temperaturen er nået.
  • Sæt et fad af fx støbejern ind i bunden af ovnen, så den bliver lige så varm som ovnen og stålet.

Sådan former du flutes

  • Form forsigtigt hver dejkugle til et flûte på samme længde som bagepladen. Træk lidt i dejen, så den bliver til en firkant, fold den fjerne (lange) side af dejen ind over midten, og tryk den lidt ned. Fold den nærmeste side ind over midten og tryk den fast.
  • Herefter lægger du den nærmeste side af dejen helt ind over den anden halvdel og trykker den fast med håndroden. Vend denne samling nedad og rul dejen lidt frem og tilbage, indtil den har den rigtige længde og er jævnt tyk over det hele. Du vil tydeligt kunne se luftboblerne igennem det yderste lag dej.
  • Læg et viskestykke ud på bordet og derpå et stykke bagepapir. Flyt forsigtigt de rullede flûtes over på bagepapiret og træk bagepapir og viskestykke op mellem hvert flûte, så de får støtte, mens de hæver. Dæk dem til med et viskestykke. Lad dine flutes hæve i 30 minutter.
    Flutes
  • Når ovnen er varm, trækker du bagepapiret over på enten de multiplader, der følger med bagestålet eller på en anden bageplade end den varme plade, du har i ovnen. Rids brødene med et barberblad eller en skarp kniv. Hold bladet i en 45° vinkel og snit ca. ¾ cm dybt.

Bagningen

  • Hæld ½ dl kogende vand ind i det brandvarme jernfad og lad dine flûtes glide over på bagestålet sammen med bagepapiret. Bag dem ved 300° i 8 minutter. 
    Skru herefter ovnen ned til 200° og bag dem i yderligere 22 minutter, så de får 30 minutter i alt. Åbn ovnen et kort øjeblik, når der er 10 minutter tilbage af bagetiden, så evt. resterende damp kan forsvinde.
  • Lad dine flûtes køle af på en rist i en times tid, før du skærer af dem.

Noter

Flûtes er naturligvis fryseegnede i op til tre måneder.
Tags Gærdej, Madbrød, Sandwich, Surdej
Flutes
Flutes
Flutes
Flutes

Tags: Alfred, Bagestål, Bagvrks bedste, Billig, Brød, Buffet, Familiefavorit, Fest, Frokost, Gær, Gærbrød, Gærdej, Gæster, Madbrød, Madpakker, Picnic, Surdej, Tilbehør aftensmad

Previous Post: « Cookielagkage med flødeskum
Next Post: Chicken Tikka Masala – den nemmeste opskrift på indisk mad »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ole Meyer

    2. juli 2017 kl. 11:07

    Tak! Ser fantastisk autentiske ud, ligesom nede hos min lokale bager her i Set’e. Det skal prøves tilbage i DK. God søndag!

    Svar
    • LT

      2. juli 2017 kl. 11:11

      Hej Ole:-)
      Sete – der har vi også været engang. Vi fik en fantastisk skaldyrstallerken på havnen. Også god søndag til dig!
      Kh Lene

      Svar
  2. Mette

    2. juli 2017 kl. 11:38

    Super flotte og professionelle ser de ud.

    Svar
    • LT

      2. juli 2017 kl. 13:45

      Tusind tak, Mette:-) God søndag! Kh Lene

      Svar
  3. Tina

    3. juli 2017 kl. 17:48

    Hej Lene!
    Dejlige flutes – smager vidunderligt og er hurtige at lave.

    Svar
    • LT

      3. juli 2017 kl. 18:49

      Hej Tina:-)
      Tusind tak, det var dejligt at høre:-) Ja, jeg er nok nødt til at bage nogle til fryseren i den nærmeste fremtid.
      Kh Lene

      Svar
  4. Benta Dons Møller

    20. august 2017 kl. 12:22

    Hej Lene
    Så blev det min tur til at prøve din opskrift på flutes. Jeg glemte desværre den sidste hævning, og med vilje blev de bagt i flutes form. På forunderlig vis blev de alligevel rigtig gode.
    Næste gang vil jeg forsøge at sætte flutesformen på bagestålet.
    Mange tak for et dejligt kik på din inspirerende side..
    Mvh. Benta

    Svar
    • LT

      20. august 2017 kl. 13:41

      Kære Benta:-)
      Tusind tak for din besked og de søde ord:-)
      Det glæder mig, at det lykkedes alligevel. Det er da også bare mig, som ikke er gode venner med flutesformen. Der er jo en grund til, at de fås i flere modeller. Jeg har nok bare været uheldig og er startet ud med den forkerte…
      Dejlig søndag!
      Kh Lene

      Svar
  5. Tina Risberg

    7. august 2018 kl. 12:38

    Kan jeg bruge langtidshævning og få et godt resultat?

    Svar
    • Lene

      7. august 2018 kl. 12:44

      Hej Tina:-)
      Det kan du godt. Jeg ville reducere gærmængden til 10-15 g og også lidt i surdejen, og så lade dem hæve fx natten over i køleskabet efter formning.
      Husk at tage dem ud, når du tænder ovnen, evt lidt før, så de får tid til at få stuetemperatur igen.
      Kh Lene

      Svar
  6. Jannie Thorsø Godsk

    30. december 2018 kl. 12:50

    Hej søde Lene

    Kan surdej udelades? Og ville du i så fald tilsætte mere gør?

    Mvh Jannie

    Svar
    • Lene

      30. december 2018 kl. 12:52

      Hej Jannie:-)
      Ja, det kan du godt, der skal bare lidt mere gær i – eller de skal hæve lidt længere tid.
      God fornøjelse og godt nytår!
      Kh Lene

      Svar
  7. Lene

    21. januar 2021 kl. 21:08

    Hvis man nu vil bage dem i en fluteform (f.eks. den fra Funktion), hvornår skal de så ligges derover i? og er det med eller uden bagepapir?

    Svar
    • Lene Tranberg

      21. januar 2021 kl. 21:10

      Hej Lene:-)
      Hvis du vil bruge en flutesform, skal de efterhæve deri. (Altså, der hvor jeg bruger viskestykket.)
      Hvis du smører formen godt, behøver du ikke bruge bagepapir i den.

      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
      • Søren

        10. februar 2024 kl. 10:35

        Heej Lene.
        Hvordan ville fremgangsmåden være uden damp ?
        Jeg må umiddelbart ikke bruge damp på mit nye bagestål de første 4 gange ?
        Mvh Søren

        Svar
        • Lene Tranberg

          15. marts 2024 kl. 13:41

          Hej Søren:-)
          Beklager mit meget sene svar.
          Jeg håber, du har fundet ud af det, men til en anden gang skal du bruge den samme fremgangsmåde, men bagetiden er måske et minut kortere.

          God bagelyst.

          Kh Lene

          Svar
  8. Ellen

    5. februar 2021 kl. 15:49

    Hej Lene
    Når du skriver grader på ovnen, er det så varmluft, over/undervarme eller som ved pizza varmluft/undervarme. Har lige bagt flute. De smager skønt, men er lidt tykke i skorpen.

    Svar
    • Lene Tranberg

      5. februar 2021 kl. 15:57

      Hej Ellen:-)
      Opskriften er en af dem, som står på min liste for at blive opdateret. Jeg kan se, at den er sluppet igennem uden angivelse af ovnvarmen.
      Det er almindelig over- og undervarme.
      Den tykke skorpe tyder på, at du enten skal skrue ned for varmen eller bage dem i kortere tid;-)
      Ha’ en dejlig dag!

      Kh Lene

      Svar
      • Ellen

        6. februar 2021 kl. 8:15

        Det vil jeg prøve men jeg brugte varmluft/undervarme så det skal også ændres – men de smager så dejligt og opskriften bliver prøvet igen.
        Mvh Ellen

        Svar
  9. Jørgen Franck

    11. marts 2021 kl. 8:54

    Hej, den var der også endelig for mig! Tak for en fed opskrift. Min surdej trives i bedste velgående og alt er godt. Næsten: Mine baguettes bliver kedeligt matte i overfladen. Opskriften siger intet om pensling, og det synes jeg heller ikke jeg har set på nogen af de utallige videoer, hvor franske bagere prøver at give deres staldfiduser videre. Hvordan får jeg dem til at shine? De bedste hilsener, Jørgen

    Svar
    • Lene Tranberg

      11. marts 2021 kl. 11:29

      Hej Jørgen:-)
      Tak for din søde besked og velbekomme:-)
      Den rette kombination af damp og afbagning gør flutes blanke på overfladen. Du skal “bare” prøve dig lidt frem, indtil du rammer den;-)
      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  10. Unni

    4. juni 2021 kl. 11:30

    Hvis surdejen synker til bunds, hvad så?

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. juni 2021 kl. 11:44

      Hej Unni:-)
      Hvis surdejen synker til bunds, er den ikke klar til at bage med. Enten har den toppet, og så skal den fodres på ny (så kan du se, at den har stået højere i glasset og er faldet sammen) – eller også skal den stå lidt længere før den topper.
      Du kan evt bruge lidt gær sammen med surdejen, hvis det er fordi den ikke er stærk nok.
      Kh Lene

      Svar
    • Lene Tranberg

      4. juni 2021 kl. 11:46

      Hov, jeg ser nu, at det er til flutes, hvor der også er gær i, du spørger. Der gør det ikke noget, at surdejen synker til bunds, for der gør gæren det meste af arbejdet;-)
      Kh Lene

      Svar
  11. Gitte

    18. august 2021 kl. 19:44

    Hej Lene,
    Kan jeg lave denne opskrift udelukkende på surdej og med koldhævning?

    Pft tak
    Venligst
    Gitte

    Svar
    • Lene Tranberg

      18. august 2021 kl. 19:56

      Hej Gitte:-)
      Ja, det kan du godt.
      Regn med ca 150 g surdej.
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
      • Gitte

        18. august 2021 kl. 20:04

        Tak for dit hurtige svar Lene

        Svar
  12. Kristian

    31. december 2021 kl. 11:09

    Hej Lene,
    Tak for en fantastisk hjemmeside, som er min go-to, når der skal bages.
    Af nysgerrighed: hvorfor bruger man ikke autolyse i sådan en opskrift på flûtes? Eller: hvornår er det godt at bruge autolyse?
    Godt nytår!
    Mvh. Kristian

    Svar
    • Lene Tranberg

      31. december 2021 kl. 11:19

      Hej Kristian:-)
      Tak for din søde besked:-)
      Autolyse er en fordel i alle de opskrifter, hvor man gerne vil have en god glutenudvikling, dvs alle opskrifter med gær eller surdej.
      Grunden til, at man (=jeg) ikke bruger det alle steder, er tidsrammen. Nogle gange må det godt tage lidt kortere tid;-)

      Du kan sagtens sætte dejen til autolyse i 2, 4 eller 6 timer, hvis du vil.

      Rigtig god bagelyst og godt nytår!

      Kh Lene

      Svar
  13. Kh

    4. februar 2022 kl. 9:57

    Kan man bage uden gæren ?

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. februar 2022 kl. 10:21

      Hej Kh.
      Du kan sagtens bage flutes uden gær. Så skal mængden af surdej øges til 150 g.

      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  14. Marianne

    16. juli 2022 kl. 19:14

    Kan jeg bruge hvedesurpulver i stedet for surdej,og ifald hvor meget tildenne opskrift?

    Svar
    • Lene Tranberg

      17. juli 2022 kl. 10:23

      Hej Marianne:-)
      Jeg har ingen erfaring med hvedesurpulver, så jeg ved desværre ikke, hvor meget du skal bruge.
      Er der ikke en doseringsmængde på emballagen? Ellers må du skele lidt til lignende opskrifter;-)

      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  15. Marianne

    28. april 2025 kl. 9:28

    Hej. Kan jeg bruge surdejspulver i stedet for frisk surdej?

    Svar
    • Lene Tranberg

      2. maj 2025 kl. 13:53

      Hej Marianne:-)
      Surdejspulver er kun for at give smag til brødet.
      Hvis du derimod har en tørret surdej, kan du godt bruge den.

      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - 🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - og her hos mig betyder det flagkage, selvfølgelig!
For når man ikke har en flagstang, må man bage det selv😉

Den her klassiker med jordbær og hyldeblomstmousse går man aldrig galt i byen med - og du finder opskriftslink i min story (eller på bloggen, hvis du ser med senere: Søg på flagkage på Bagvrk.dk).

🎂 Pro tip: Hyldeblomstmoussen skal være stiv - ligesom nationalfølelsen i dag🇩🇰🇩🇰

#flagkage #valdemarsdag #dannebrogskage #bagvrk #søndagskage #allekanbage #hjemmebag #hjemmebagt #lagkage #lækkersulten #lækkerier
🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Fejlfinding – “hvorfor ser min kage…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Test af Cozze 17 pizzaovn – min anmeldelse og…
  • Verdens bedste pizzasnegle – Nem opskrift med…

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme