• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Kager / Verdens bedste kringle – Bedre end Søren Ryge kringle!

Verdens bedste kringle – Bedre end Søren Ryge kringle!

12. marts 2021 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Du har lyst til en dejlig, luftig gærkage. Dejen skal være luftig og blød, og du vil gerne have masser af fyld indeni den. Du er kommet til det helt rette sted. Her er opskriften på verdens bedste kringle!

Kvadratisk kringle Bagvrk.dk

For nogle år siden besøgte vi min mor (og far) på Mors Dag. Jeg havde kage med, en jordbærlagkage og en mazarin med brændenælder. Jordbærlagkagen er altid en klassiker, hvor man nemmere kan møde en kage med brændenælder med lidt (sund) skepsis. Begge fik dog ros:-)

Kært barn har mange navne, også kringler

Jeg fik lov til at kigge i min mors håndskrevne opskriftbøger for at finde inspiration til nye opskrifter til bloggen. Der var mange, jeg havde glemt. Nogle, min mor mente, skulle glemmes. Og flere sider med kringler. Der var Fru Larsens kage. Gudruns kringle. Søren Ryges kringle. “Ja ja”, sagde min mor. “Søren Ryges er da god nok, men Anna Borgs er altså bedre.”

Kringle med masser af fyld Bagvrk.dk
Den her kringle er uden marcipan, men der er stadig masser af fyld i den.

Jeg måtte lade det komme an på en prøve og bagte kringle til løbeklubben en tirsdag aften, hvor den deltog i et løb. Der er ingen tvivl om, at Anna Borgs kringle er god. Jeg havde seks stænger med. Og ingen med hjem… Meeen, jeg syntes, der var plads til forbedring, så jeg bagte igen. Det er den tilrettede opskrift, du finder her.

Kringle på kaffebord Bagvrk.dk

I min mors bog har kagerne ofte navn efter, hvem hun har fået opskriften fra. Men hvis man ændrer i en opskrift, så det ikke længere er de originale mængder, hvad kalder man så opskriften? For at den ikke kan forveksles med Anna Borgs opskrift, har jeg valgt at kalde min for Bagvrks kringle.

Hvorfor er opskriften med margarine?

For at du lykkes bedst muligt med kringlen, skal du bruge bagemargarine i fast blok. Det duer ikke med smør. Smør har et lavere smeltepunkt end margarine, så hvis du bruger smør i dejen, bliver din dej kompakt, bastant og får en tæt krumme.

Snitbillede af kringlen Bagvrk.dk

En kringledej med margarine bliver let og luftig, som du ser på billederne. Du bestemmer, om der skal smør eller margarine i fyldet. Når du lukker kringlen omhyggeligt, løber det ingen steder.

Vil du gøre noget ekstra for dit kagefyld, river du et stykke marcipan og blander i remoncen. Det tager den ingen skade af, men du behøver det ikke. Du bliver overrasket over, hvor meget fyld der faktisk er i midten af kagen.

Bedre end Søren Ryge kringle Bagvrk.dk

Klistrer dejen?

Mange har problemer med, at de synes, dejen til Søren Ryges kringle er for klistret, og derfor putter de mere mel i. Det vil jeg gerne advare imod. Når du bruger mere mel, bliver dejen mere mættet og tør, og du får ikke det samme, lækre resultat.

I stedet skal du ælte dejen længe. Jeg ælter dejen ved lav til medium hastighed i 15 minutter. Så slipper dejen skålens sider og er blank og elastisk. Den klistrer ikke til fingrene, og du kan nemt trække dejen af dejkrogen.

Når du senere ruller dejen ud, giver den sig, og du behøver ikke drysse så meget mel på bordet, som du ville skulle med en dej, som ikke var æltet grundigt. Flyt på dejen under udrulningen og drys bordet let med mel, når det er nødvendigt.

Kringle udvalgt Bagvrk.dk

Bagvrks kringle

En lækker kringle med masser af fyld. Bedre end Søren Ryges kringle.
5 fra 7 stemmer
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 25 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Hævetid 1 time t 15 minutter min
Samlet tid 2 timer t
Ret Kage
Køkken Bagværk, Dansk
Antal 24 stykker

Ingredienser
  

Dej

  • 50 g gær
  • 2 dl lunkent vand
  • 3 æg, str. M/L
  • 50 g sukker
  • 1 knsp fint salt
  • 600 g hvedemel, gerne med glutenindhold på 12%
  • 300 g blød margarine (ikke smør)

Fyld

  • 150 g blød margarine (eller smør)
  • 150 g sukker
  • 1 tsk stødt kardemomme
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 tsk mandelessens (smag dig frem) eller 1½ spsk Amarettolikør
  • 100 g revet marcipan (valgfrit)
  • 75 g rosiner
  • 75 g hakkede mandler
  • 120 g knuste makroner

Til pensling

  • 1 sammenpisket æg
  • Perlesukker
  • Hasselnøddeflager

Sådan gør du
 

  • Gæren smuldres ud i det lunkne vand. Æg, sukker og salt røres i, og halvdelen af melet tilsættes og æltes ind i, før den bløde margarine æltes ind i dejen. Jeg bruger K-spaden i min røremaskine, indtil margarinen er æltet ind.
  • Skift til dejkrogenj, tilsæt resten af melet og ælt dejen i ca. 15 minutter, til dejen slipper skålens sider. Den er nu smidig og blank og klistrer stort set ikke til hænderne.
  • Lad dejen hæve tildækket et lunt sted til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter.
  • Imens røres remoncen af margarine, sukker, kardemomme, vanillesukker og mandelessens til en jævn masse. (Hvis du bruger marcipan, skal den også røres i remoncen.) Mandlerne hakkes fint, og makronerne knuses i en frysepose, evt. med kagerullen.
  • Når dejen er færdighævet, æltes den kort igennem på et meldrysset bord, før den rulles ud til et rektangel på ca. 40×72 cm. Drys bordet med mel og flyt på dejen undervejs, så dejen ikke hænger fast i bordet.
  • Del dejen i fire felter á 40×18 cm. Fordel remoncen på midten af dejen, helt ud til enderne og drys med rosiner, mandler og makroner. Fold først den ene side lidt ind over midten. Fold enderne lidt op, så fyldet ikke kan løbe ud.
  • Pensl kanten godt med æg og fold den anden side ind over. Luk den godt til. Læg alle stængerne på samme bageplade, så de støtter hinanden og ikke kan åbne sig eller flade ud.
  • Lad dejen hæve et lunt sted, tildækket med et viskestykke i ca. 30 minutter. Varm imens ovnen op til 220°. (Alm. ovn, ikke varmluft.)
  • Pensl kringlen med æg og drys godt med perlesukker og hasselnøddeflager. Bag din kringle i nederste tredjedel af ovnen i 5 minutter, før du skruer ovnen ned på 200° og bager den i yderligere 10-15 minutter, til kringlerne er gyldentbrune.
  • Lad kringlerne køle af under et tørt viskestykke, så de bevarer fugtigheden.

Noter

Kringle kan fryses. Når du tager den op igen, kan du enten lade den ligge på køkkenbordet i fryseposen i 2-3 timer og lune den i ovnen ved 200° – eller du kan pakke fryseposen ind i et viskestykke og lægge kringlen på en lun radiator i et par timer.
Tags Dansk Klassiker, Gærdej, Remonce
Masser af kringlefyld remonce Bagvrk.dk
Der er masser af fyld i kringlen: Remonce, rosiner, hakkede mandler og knuste makroner.
Følg på Instagram

Tags: Bagværk, Bagvrks bedste, Bløddej, Dansk kage, Dansk klassiker, Familiefavorit, Fødselsdag, Gær, Gærdej, Gærkage, Makroner, Mandler, Marcipan, Mormormad, Rosiner

Previous Post: « Løgtærte – tærte med karamelliserede løg og tomater
Next Post: Whiskey cupcakes – whiskeyganache og flødebolleskum »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Jette Olsen

    17. maj 2017 kl. 21:18

    Kære Lene.
    Hvad er forskellen på margarine og smør, altså i resultatet på den færdige kringle?
    Mange hilsner Jette fra Korup

    Svar
    • LT

      18. maj 2017 kl. 4:45

      Kære Jette.
      Jeg må tilstå, jeg ikke har prøvet at bage den med smør, så jeg ved ikke, om det påvirker andet end smagen. (Det er godtnok også meget smør;-)) Men i alle de gamle kringleopskrifter, min mor havde, var der margarine
      Vi må lade det komme an på en prøve en dag.
      Kærlig hilsen Lene

      Svar
      • Ole Nordklitgaard

        29. januar 2018 kl. 14:19

        Forskellen påsmør og margarine må ligge i konsistensen, rent teknisk.
        Og så selvfølgelig smagen.

        Jeg tror mange bruger margarine på grund af prisen.
        Det er også lettere at holde inde i dejen som remonce.

        Et tip! Knus nogle små billige makroner oven på remoncen inden du lukker kringlen. Det holder remoncen “indenbords”

        Svar
    • Ida

      23. september 2022 kl. 15:16

      5 stars
      Virkelig lækker kringle som jeg bagte 1,5 portion af til kollegaerne inden jeg skulle på barsel
      Dejen er også så god og smidig at arbejde med, og bliver på tirsdag brugt til en fastelavnsbolle-kagemand til min datters fødselsdag med børnehaven Her dog med fyld af æbler, nødder og dadler, så det bedre lever op til sukkerpolitikken

      Svar
  2. Susanne Thøgersen

    4. september 2018 kl. 13:52

    Det undre mig at kringler ikke skal bage mere end 15 min, kan det være rigtigt.

    Svar
    • Lene

      4. september 2018 kl. 13:55

      Hej Susanne:-)
      Ja, min bagte ikke mere end det. Men selvfølgelig kan det variere fra ovn til ovn. Dej-laget er jo ikke så tykt, så de bliver hurtigt bagt:-)
      Kh Lene

      Svar
  3. Camilla Schmidt

    9. september 2018 kl. 11:44

    Hej… Jeg har bagt med smør engang og
    må indrømme det er bedre med margarine.
    Den blir mere tør (krummet) med smør.
    er igang med at bage kringle lige nu og glæder
    mig til at smage den… Jeg har valgt hjemmelavet
    Æblemos som fyld på remoncen… mums
    Tak for endnu en nem og lækker opskrift Lene
    Fortsat dejlig søndag til jer… ☀️

    Svar
    • Lene

      9. september 2018 kl. 11:47

      Hej Camilla:-)
      Årh, tusind tak for dine søde ord<3
      Æblemos lyder vildt lækkert i kringlen. Det er jeg nødt til at prøve selv i nær fremtid:-)
      Også dejlig søndag til jer;-)
      Kh Lene

      Svar
  4. Ellen

    30. marts 2021 kl. 11:43

    Nøj den ser god ud – den må prøves. Måske er den bedre end moster Ingrids kringle!!!!! Hvis den er ligeså god som dine andre opskrifter, så er den. Har lige bage fibersnegle og chiaboller med havregryn uhm.. de er bare gode.

    Svar
    • Lene Tranberg

      30. marts 2021 kl. 11:45

      Hej Ellen:-)
      Nu har jeg jo ikke smagt moster Ingrids kringle;-) Men god, det er den i hvert fald.
      Det er vist kun kæmpekanelsneglen, som måske kan snige sig op på siden af kringlen;-)
      Ha’ en dejlig påske!

      Kh Lene

      Svar
      • Hanne Nørgaard

        29. februar 2024 kl. 12:43

        Har ingen røremaskine – kan den æltes tilstrækkelig i hånden?

        Svar
        • Lene Tranberg

          15. marts 2024 kl. 13:27

          Hej Hanne:-)
          Ja, det kan den godt, hvis du er tålmodig;-)
          Modstå fristelsen til at putte mere mel i, selvom dejen virker klistret og “umulig” i starten.
          God bagelyst.

          Kh Lene

          Svar
  5. Marianne

    8. juni 2021 kl. 19:56

    Hej Lene. Hvis jeg gerne vil bruge tørgær,hvor meget svarer 50gr. almindelig gær til.Hilsen Marianne

    Svar
    • Lene Tranberg

      9. juni 2021 kl. 8:59

      Hej Marianne:-)
      Det plejer at stå på tørgæren, hvor meget man skal bruge.
      Hvis du bruger de små poser med tørgær med Malteserkorset på, svarer en pose med 11,8 g til 50 g frisk gær.
      God bagelyst:-)

      Kh Lene

      Svar
      • Marianne

        13. juni 2021 kl. 16:56

        Tak for svaret. Det ser jeg nu ganske rigtigt står på posen på en dansk mærkat

        Svar
  6. Helle

    9. august 2021 kl. 9:28

    Hej Lene
    Jeg vil gerne bage denne kringle men ser den skal rulles ud i et stykke og deles i 4. Jeg har ikke meget bordplads, kan jeg rulle dejen ud i 4 stykker?
    Mvh. Helle

    Svar
    • Lene Tranberg

      9. august 2021 kl. 9:43

      Hej Helle:-)
      Ja, det kan du sagtens;-)
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  7. Christine

    4. oktober 2021 kl. 13:51

    Hej Lene
    For man 4 kringler ud af den opskrift?
    Skøn dag til dig
    Hilsen Christine

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. oktober 2021 kl. 19:47

      Hej Christine:-)
      Ja, du får fire stænger ud af opskriften.
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  8. Hanne

    26. marts 2022 kl. 16:54

    5 stars
    Wauw den er fantastisk

    Svar
    • Lene Tranberg

      28. marts 2022 kl. 9:54

      Hej Hanne:-)
      Tusind tak for din søde besked!
      Jeg er helt enig;-)

      Kh Lene

      Svar
  9. Solveig

    26. april 2022 kl. 10:44

    Hej Lene
    Den lyder lækker og skal prøves 🙂
    Hvordan er den dagen efter? Skal nemlig bage til en generalforsamling og kan ikke nå det samme dag 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      26. april 2022 kl. 12:30

      Hej Solveig:-)
      Du kan fint bage kringlen dagen før, bare du pakker den godt ind i fryseposer.
      Du kan også bage den endnu tidligere, hvis du fryser den ned.
      Du kan evt lune den i ovnen, før servering, men jeg gør det ikke selv;-)

      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  10. Benthe

    7. oktober 2022 kl. 20:25

    5 stars
    Uhm tusinde tak for den fantastiske opskrift, til dato den bedste jeg har bagt, og jeg er i 60’erne, så har lavet rigtig mange og altid bagt meget. Dejen er blank og meget fed, så forstår hvis nogle vil komme mere mel i, men det er ikke nødvendigt, fulgte opskriften helt og havde ikke svært ved at forme den, fik fire store stænger.

    Svar
    • Lene Tranberg

      7. oktober 2022 kl. 21:58

      Kære Benthe:-)
      Tusind tak for din besked og de fem stjerner:-)
      Kringler skal nemlig helst have en smidig dej, så fylder ikke løber nogen steder.
      Ha’ en dejlig weekend:-)

      Kh Lene

      Svar
      • Anine Kirk Todsen

        17. november 2022 kl. 17:26

        5 stars
        Super lækker opskrift

        Svar
        • Lene Tranberg

          17. november 2022 kl. 18:25

          Hej Annie:-)
          Tusind tak. Det glæder mig meget at høre:-)
          Ha’ en dejlig aften.

          Kh Lene

          Svar
  11. Heine Laursen

    28. januar 2023 kl. 10:17

    5 stars
    En fantastisk kringle, nok den bedste jeg har bagt
    vh. Heine

    Svar
    • Lene Tranberg

      30. januar 2023 kl. 12:00

      Hej Heine:-)
      Tusind tak for de rosende ord og alle stjernerne:-)
      Det gjorde min dag meget bedre.

      Kh Lene

      Svar
  12. Kate Kofod

    1. februar 2023 kl. 19:16

    Ska man bruge en rør maskine kan man bare ælte den

    Svar
    • Lene Tranberg

      1. februar 2023 kl. 19:31

      Hej Kate:-)
      Jo, du kan sagtens håndælte den, bare du giver den gas og ælter længe.
      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  13. Jytte Larsen

    8. december 2024 kl. 14:46

    5 stars
    Hej det er en dejlig dej at arbejde med super lækker kringle

    Svar
    • Lene Tranberg

      12. december 2024 kl. 15:11

      Hej Jytte:-)
      Tusind tak for din søde besked.
      Kh Lene

      Svar
  14. Bibi

    25. februar 2025 kl. 10:23

    Virkelig lægger kringle dejen var med margarine men fyldet var med smør. Det hele gik lidt hurtigt med læsningen af fyld så det hele blev rørt sammen og stod i en skål i 30 min det gjorde at det var nemt at komme på og det hele blev inde i kagen. Du skriver det skal rulles ud i en stor flade og så skæres i 4 stænger inden fyldet. Jeg gjorde det jeg delte dejen i 4 lige klumper og rulle det ud bag efter er meget nemmer mit fyld blev vejet i 4 portioner på den måde syntes jeg det var et godt resultat men god opskrift

    Svar
    • Lene Tranberg

      29. marts 2025 kl. 18:20

      Hej Bibi:-)
      Det er også en fin måde at gøre det på, når du ruller dejen ud i fire aflange stykker:-)
      Tak for de rosende ord:-)

      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  15. Anna Mette Vang

    19. marts 2025 kl. 8:44

    5 stars
    Lækker kringle……
    Kan dejen laves aftenen før, sættes koldt natten over før sidste hævning og bages næste formiddag, når dejen har stuetemperatur og hævet sidste gang.
    Langtidshævet kringle☺️ Nogen gange er man bare i tidsnød.😏

    Hilsen
    Mette

    Svar
    • Lene Tranberg

      29. marts 2025 kl. 18:00

      Hej Mette:-)
      Ja, det kan du, hvis du reducerer gæren til fx 15 g.
      Dejligt, du kan li’ opskriften:-)

      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - 🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - og her hos mig betyder det flagkage, selvfølgelig!
For når man ikke har en flagstang, må man bage det selv😉

Den her klassiker med jordbær og hyldeblomstmousse går man aldrig galt i byen med - og du finder opskriftslink i min story (eller på bloggen, hvis du ser med senere: Søg på flagkage på Bagvrk.dk).

🎂 Pro tip: Hyldeblomstmoussen skal være stiv - ligesom nationalfølelsen i dag🇩🇰🇩🇰

#flagkage #valdemarsdag #dannebrogskage #bagvrk #søndagskage #allekanbage #hjemmebag #hjemmebagt #lagkage #lækkersulten #lækkerier
🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Test af Cozze 17 pizzaovn – min anmeldelse og…
  • Fejlfinding – “hvorfor ser min kage…
  • Energibar eller müslibar – mellemmåltid med…

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme