• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Boller & brød / Havreboller med chiafrø – grove, bløde og luftige

Havreboller med chiafrø – grove, bløde og luftige

18. april 2017 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Havreboller med chiafrø er bløde, luftige og grove. Hemmeligheden er at lære at håndtere en våd dej, så glutennettet ikke fyldes op med for meget mel.

Havreboller med chiafrø Bagvrk.dk

Nogle havde efterspurgt en ny opskrift på boller som variation for gulerodsbollerne. Det er en tung arv at løfte. Gulerodsbollerne med kærnemælk og chiafrø er luftige, lette og holder sig friske og bløde i 3-4 dage.

Og når man først har opfundet en opskrift på boller, som er tæt på ideel, hvorfor så lave en ny? Som altid var det “hvad nu, hvis man…”, som drev mig. Det blev til havreboller med chiafrø.

Havreboller efter efterhævning klar til ovnen Bagvrk.dk
Færdighævede havreboller klar til ovnen.

Udblødte chiafrø er det, som får gulerodsbollerne til at holde sig friske i mange dage. De holder på fugtigheden. Det modarbejdes kraftigt af havregrynene, som jeg gerne ville have med i disse boller.

Havreboller Bagvrk.dk
Som du kan se, er dejen ret klistret, når den sættes til hævning første gang.

Havreboller

Havregryn vil rigtig gerne opsuge så meget fugtighed, de overhovedet kan slippe afsted med, og dermed suge blødheden ud af bollerne. Boller med mange havregryn er mere kompakte end gulerodsboller, men det lykkedes at få dem til at hæve op til at blive lige så luftige som i min anden opskrift.

Det svære er her at håndtere den våde og klistrede dej. Hvis du læser opskriften, er der en løsning, som du kan bruge andre gange også.

Havreboller med chiafrø Bagvrk.dk

Jeg kan bedst li’ at arbejde med kærnemælk. Men jeg også brugt fx 3 dl. creme fraiche rørt op med 1 dl. vand. Det kan sagtens lade sig gøre. Eller du kan bruge skyr, tykmælk, A38 eller hvad du nu lige har.

Vil du have bollerne endnu grovere kan du erstatte noget af hvedemelet med hvid hvede fuldkornsmel. Hvid hvede fuldkornsmel indeholder 98,5 fuldkorn, så der får du fuldkorn for alle pengene.

Havreboller med chiafrø Bagvrk.dk
Havreboller med chiafrø Bagvrk.dk

Havreboller med chiafrø

Bløde, luftige boller, som holder sig friske i flere dage.
4.50 fra 4 stemmer
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Hævetid 1 time t 45 minutter min
Samlet tid 2 timer t 30 minutter min
Ret Brød
Køkken Bagværk
Antal 16 stk.

Ingredienser
  

  • 2 spsk chiafrø
  • 1 dl vand
  • 65 g  havregryn (1½ dl)
  • 2 dl kærnemælk
  • 60 g smør
  • 2 dl kærnemælk (så du skal i alt bruge 4 dl)
  • 35 g gær
  • 1 tsk groft salt
  • 2 spsk sukker
  • 2 æg, str. M/L
  • 625 g hvedemel, gerne med glutenindhold på 12%
  • Havregryn til drys

Sådan gør du
 

  • Sæt chiafrøene i blød i vand i minimum 20 minutter, gerne en halv time. Pisk dem let med en gaffel, så alle bliver godt våde og kan suge vandet. Sæt havregrynene i blød i 2 dl. kærnemælk i 20 minutter.
  • Smelt smør i en gryde. Hæld det i en skål og tilsæt de sidste to dl. kærnemælk. Når blandingen er lillefingervarm, smuldres gæren ud i den. Tilsæt salt, sukker, æg, chiafrø og havregryn og rør godt. Ælt melet ind ad et par omgange.
  • Tilsæt ikke mere mel end de 625 g i første omgang. Du kan altid tilsætte mere efter første hævning, hvis det er nødvendigt, men havregrynene suger mere væske, end du regner med, så hellere holde lidt igen end at ende op med tørre boller.
  • Ælt dejen i 10 minutter, til den danner lange glutentråde. Som du kan se i beskrivelsen ovenfor, var dejen ret klistret, da den blev sat til hævning første gang.
  • Dæk skålen til med en opklippet frysepose fastgjort med en elastik, og lad den hæve et lunt sted i en time.
  • Når dejen har hævet, hælder du den ud på et meldrysset bord og ælter den kort igennem. Tilsæt evt. lidt mere mel.
  • Del dejen i 16 og tril dem til boller. Har du problemer med at håndtere den våde dej, så hæld lidt olie i en frokosttallerken, smør lidt på fingre og håndflader. Så hænger dejen ikke i.
  • Dyp bollerne i havregryn hældt ud på en tallerken, og sæt bollerne på en bageplade. Lad dem hæve tildækket og lunt i 45 minutter.
  • Opvarm imens ovnen til 220°. (Almindelig ovn, ikke varmluft.) Når bollerne er færdige med at hæve, bages de i nederste tredjedel af ovnen i ca. 15 minutter. Lad bollerne køle af på en bagerist under et hårdtopvredet viskestykke.

Noter

Havreboller kan sagtens fryses ned, men de holder sig fint i 3-4 dage i en frysepose ved stuetemperatur.
Tags Boller, Chia, Grovboller, Havregryn, Kærnemælk
Følg mig på Instagram

Tags: Billig, Boller, Børnevenlig, Brød, Chiafrø, Gær, Gærbrød, Gærdej, Grovboller, Havregryn, Kærnemælk, Morgenmad, Nem opskrift

Previous Post: « Langtidsbagte tomater – eller lækre, ovntørrede tomater
Next Post: Er surdej magi eller håndværk? Er det bare øvelse? »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Ebba Bak

    18. juli 2017 kl. 16:46

    Hvorfor kan man ikke bare udskrive selve opskriften ?? Det er så irrterende at der kommer 7 sider hvergang man printer en opskrift !! Det er jo slet ikke nødvendigt. Og spild af papir !!

    Svar
    • LT

      18. juli 2017 kl. 17:33

      Hej Ebba. Du har ret, printfunktionen i WordPress er virkelig dårlig. Det er derfor, jeg har lavet en gruppe på Facebook, som hedder Bagvrk – Opskrifter, hvor jeg lægger opskrifterne ind som pdf-filer i gruppens filer. Så er jeg nemlig sikker på, printet ser rigtigt (og pænt) ud hver gang.
      Håber, du kan bruge svaret.
      Kh Lene

      Svar
    • Anne Marie

      30. marts 2022 kl. 18:15

      Kan bollerne koldhæves natten over?
      Hvor meget hær skal der så i?

      Svar
      • Lene Tranberg

        30. marts 2022 kl. 22:14

        Hej Anne Marie:-)
        Jeg har aldrig prøvet at koldhæve bollerne, så jeg må være dig svar skyldig.
        Efter min mening er de lige så gode som nybagte i flere dage efter bagningen, så det har aldrig været aktuelt at koldhæve dem.
        Rigtig god bagelyst:-)

        Kh Lene

        Svar
    • John Egtved

      12. juli 2023 kl. 16:51

      Du kan da udskrive opskriften alene, tryk på knappen først i opskriften, den hedder udskriv.

      Svar
  2. Malene

    25. februar 2018 kl. 14:36

    Kan man i havre bollerne tilføje gulerødder ?

    Svar
    • LT

      25. februar 2018 kl. 14:37

      Hej Malene:-)
      Ja, det kan du sagtens:-)
      Kh Lene

      Svar
  3. Annemette

    31. marts 2018 kl. 13:15

    Har du ændret i gærmængden i opskriften? Jeg har bagt disse boller flere gange, og synes normalt jeg bruger 75 g. gær 🙂

    Svar
    • LT

      31. marts 2018 kl. 13:27

      Hej Annemette:-)
      Ja, jeg startede ud med 75 g gær, men de sidste gange, jeg har bagt dem, syntes jeg de hævede for voldsomt, så jeg har sat den lidt ned. Godt spottet;-)
      God påske!
      Kh Lene

      Svar
      • Elsebeth

        16. januar 2020 kl. 14:16

        Gør det noget de hæver voldsomt? Har du opskrifter med bage enzymer?

        Svar
        • Lene Tranberg

          16. januar 2020 kl. 15:09

          Kære Elsebeth:-)
          Hvis der er for meget gær i en opskrift i forhold til hævetiden, vil dejen overhæve, så den falder sammen. Det svarer til at blive ved med at puste i en ballon, indtil den springer.
          Bollerne her bliver meget store og luftige, så de behøver ikke hæve længere end til dobbelt størrelse.
          Hvis du vil bruge større mængde gær, skal du samtidig reducere hævetiden.
          Jeg har opskrifter med bageenzymer, men bruger det sjældent selv, da mine opskrifter i forvejen bliver meget luftige og lette, og jeg har ikke bemærket nogen forskel i holdbarheden på mit bagværk.
          Du kan sagtens tilsætte det til alle gærdeje, hvis du ønsker det. Doseringen står på dåsen med enzymer:-)
          Mine opskrifter med bageenzymer finder du her: https://bagvrk.dk/?s=Enzymer
          Håber, jeg besvarede dit spørgsmål:-)
          Kh Lene

          Svar
  4. Thit

    22. juli 2018 kl. 9:10

    Tror du, at det sker noget, hvis nu de hæver en time eller halvanden time for meget? Bliver det stadig godt, hvis jeg så bare kommer lidt mindre gær i?

    Svar
    • Lene

      22. juli 2018 kl. 9:25

      Hej Thit:-)
      Du skal putte mindre gær i, så. Ellers vil de overhæve og klappe sammen.
      God fornøjelse med dem.
      Kh Lene

      Svar
  5. Hülya

    16. august 2018 kl. 10:01

    Hvis man kun bruger 25 g gær
    Hvor længe vil du så mene dejen skal hæve

    Svar
    • Lene

      16. august 2018 kl. 10:07

      Hej Hülya:-)
      Som udgangspunkt skal brød hæve ca dobbelt så længe, når du halverer gærmængden.
      Du kan dog også lade en af hævningerne foregå i køleskabet, så du kan få bagningen til at passe ind i dit øvrige program:-)
      Kh Lene

      Svar
  6. Jenny

    22. november 2019 kl. 10:45

    Fantastisk luftige boller. Tak for endnu en god opskrift.

    Svar
    • Lene Tranberg

      22. november 2019 kl. 10:51

      Tusind tak, Jenny:-)
      Ha’ en dejlig weekend!
      Kh Lene

      Svar
  7. Pia

    24. februar 2020 kl. 19:43

    Hvis jeg halvere gærmængden, kan de så ikke hæve natten over i køleskabet (1. hævning)?

    Svar
    • Lene Tranberg

      24. februar 2020 kl. 19:51

      Hej Pia:-)
      Jo, hvis du nøjes med 10-15 g gær, kan du sagtens:-)
      Kh Lene

      Svar
  8. Gunhild

    1. november 2020 kl. 20:25

    Hej Lene
    Kan jeg bruge ymer i stedet for kærnemælk

    Svar
    • Lene Tranberg

      1. november 2020 kl. 20:27

      Hej Gunhild:-)
      Ja, det kan du sagtens. Du kan evt. blande ymeren op med lidt vand, hvis du synes, den er for tyk.
      God bagelyst:-)

      Kh Lene

      Svar
  9. Gunhild

    1. november 2020 kl. 20:27

    Hej Lene
    Kan jeg bruge ymer i stedet for kærnemælk.
    Tak for mange fantastiske opskrifter
    Mvh. Gunhild

    Svar
    • Lene Tranberg

      3. november 2020 kl. 20:23

      Hej Gunhild:-)
      Ja, det kan du sagtens. Du kan med fordel fortynde ymeren lidt med vand eller mælk, så den får samme konsistens som kærnemælk:-)
      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  10. Marianne

    14. november 2020 kl. 17:14

    Kan man tilsætte nogle kerner, uden at ændre opskriften?

    Svar
    • Lene Tranberg

      14. november 2020 kl. 17:30

      Hej Marianne:-)
      Det kan du sagtens. Hvis det er solsikke- eller græskarkerner fx behøver du ikke ændre på noget. Hvis det er kerner, som suger væske, skal du udbløde dem først:-)

      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  11. Jane Sztuk

    30. maj 2021 kl. 18:45

    5 stars
    Nu har jeg bagt dem SÅ mange gange, og de er lige fantastiske hvergang <3
    Jeg har så prøvet med 25 g gær i stedet for, for så var der til 2 portioner i en pakke gær. Og det bliver ligeså fint

    Svar
    • Lene Tranberg

      30. maj 2021 kl. 19:39

      Hej Jane:-)
      Ja, man kan sagtens bage dem med mindre gær. Som udgangspunkt skal en dej hæve dobbelt så længe, når man halverer gæren.
      Hævetider er dog altid vejledende, da det bl.a. afhænger af rum- og dejtemperatur.
      God bagelyst:-)

      Kh Lene

      Svar
  12. Hanne Pedersen

    21. februar 2022 kl. 10:05

    5 stars
    Verdens bedste og luftigste boller.
    Det er familiens ynglingsopskrift.

    Svar
    • Lene Tranberg

      21. februar 2022 kl. 10:45

      Hej Hanne:-)
      Tak for din dejlige besked.
      Havrebollerne er også en af vores egne favoritter;-)

      Kh Lene

      Svar
  13. Lene Toftdal Byskov

    1. maj 2022 kl. 20:02

    Vores ynglings boller 🙂 Men er det muligt at skifte æg ud med ex. 2 spsk. cremfraish? Vi får gæster, hvor en af dem ikke tåler æg. Jeg mener at i kager m.m kan æg skiftes ud med cremfraish???

    Svar
    • Lene Tranberg

      1. maj 2022 kl. 20:09

      Hej Lene:-)
      Jeg har ikke prøvet, men det er jeg sikker på, du kan. Æggene giver lidt mere struktur til dejen, men man kan jo sagtens bage gode boller uden æg.
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  14. Sandie

    11. oktober 2022 kl. 20:33

    Kan man fryse bollerne ned før man bager dem. Så lade dem hæve færdig og så sætte dem på frost og bage dem når man skal bruge dem?
    Hvis ja, hvordan vil du foreslå man gør når de skal bages?

    Svar
    • Lene Tranberg

      11. oktober 2022 kl. 21:20

      Hej Sandie:-)
      Jeg ville ikke tøve med at bage bollerne og derefter fryse dem ned. De er lige så gode efter frysning, så der er ingen grund til at fryse dem ubagte.

      God bagelyst:-)

      Kh Lene

      Svar
      • Linda Stolberg Jensen

        28. november 2022 kl. 7:32

        Hej
        Hvad er kacl indhold pr bolle?
        Vh Linda

        Svar
        • Lene Tranberg

          28. november 2022 kl. 7:58

          Hej Linda:-)
          Jeg beregner ikke kalorieindholdet i mine opskrifter, så jeg må være dig svar skyldig.
          Jeg håber, du kan bruge mine gode opskrifter alligevel;-)

          Ha’ en dejlig dag.

          Kh Lene

          Svar
  15. Linda Stolberg Jensen

    10. februar 2024 kl. 18:46

    Hej kan jeg bruge natural yougurt i bollerne i stedet for kærnemælk? Vh Linda

    Svar
    • Lene Tranberg

      15. marts 2024 kl. 13:36

      Hej Linda:-)
      Beklager det sene svar.
      Det kan du sagtens.
      Ha’ en skøn weekend.

      Kh Lene

      Svar
  16. Pernille

    12. december 2024 kl. 21:22

    5 stars
    Dine boller er meget populære hos alle. Jeg tilsætter gulerødder og nogle gange ekstra frø, så lækre. Mange tak 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      19. december 2024 kl. 11:11

      Kære Pernille:-)
      Det glæder mig meget at høre:-) Tusind tak for din søde besked og alle stjernerne:-)
      Glædelig jul.

      Kh Lene

      Svar
  17. Marie

    28. januar 2025 kl. 11:35

    3 stars
    Jeg har lavet disse idag, men endte med at komme meget mere mel i efter første hævning, da dejen stadig var helt flydende ..
    hvad har jeg mon gjort galt ? Har fulgt opskriften slavisk 🥵
    Kan det være fordi jeg har brugt grovvalsede havregryn ?

    Svar
    • Lene Tranberg

      31. januar 2025 kl. 11:02

      Hej Marie:-)
      Ja, det er sandsynligvis pga de grovvalsede havregryn, at dejen var flydende.
      Fintvalsede har samlet mere overflade end de grove og kan suge mere væske.
      Dejen er dog blød og lidt klistret at arbejde med. Derfor bruger jeg tit olie på håndfladerne, når jeg former bollerne.
      Ha’ en dejlig dag.

      Kh Lene

      Svar
  18. Hanne Hartung

    10. februar 2025 kl. 8:24

    Hej
    Kan man uden videre lave brød af dine bolleopskrifter? Altså udover at forlænge bagetiden, er der noget jeg skal være obs på? Er nemlig glad 😊 for dine forskellige opskrifter på boller, men foretrækker et brød

    Svar
    • Lene Tranberg

      16. februar 2025 kl. 13:28

      Hej Hanne:-)
      Ja, det kan du umiddelbart godt.
      Rigtig god bagelyst.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej? Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej?
Svaret er: Dem begge! 🙌

Først samler jeg dejen - og ælter smørret i - med dejspaden.

Så tilsætter jeg resten af melet og skifter til dejkrogen.

Nu skal der æltes, til dejen er blank, slipper skålen og kan trækkes ud i et flot glutenvindue - det er dér, magien sker! ✨🥰

En lille ting, der gør en kæmpe forskel for din gærdej!

#bagvrk #allekanbage #bagetip #bageglæde #bagvrkssmåtipsstorforskel #bagvrksbageskole #bagvrkssmåtips #hjemmebag #hjemmebagt #bagværk #gærdej #gærbrød #røremaskine
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Fibersnegle – Sunde boller og et smart trick
  • Store marengs med tyggegummi og chokoladestriber

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme