• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Boller & brød / Gulerodsbrud med kerner – som dem, du køber hos bageren!

Gulerodsbrud med kerner – som dem, du køber hos bageren!

1. marts 2019 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Der er ikke noget bedre, end et stort, blødt gulerodsbrud, som man kan trække fra hinanden i store flager, er der? De smager nøjagtig som dem, man kunne købe hos Sallingbageren:-)

Gulerodsbrud, færdigbagte. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.

Mine store børn og jeg delte tit ét, når vi var ude at handle med barnevognen. Selvom der kom krummer i vognen, kom der endnu mere bolle indenbords i børnene. Gulerodsbrud er monsterlækre!

Opskriften her er oprindeligt Claus Meyers fra hans bog, ‘Meyers Bageri’. Det eneste, jeg ændrede, var, at jeg brugte græskarkerner i stedet for solsikkekerner. De blev ikke mindre gode af den grund. Du kan bruge de kerner, du har i skabet.

Gulerodsbrud, krummebillede. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.

Opskriften på gulerodsbrud

I Meyers opskrift står der 4 gulerødder. Men hvor store? Derfor vejede jeg mine revne gulerødder. Der var 300 g, men du kan også bruge mindre, hvis det er…

Gulerodsbrud kan fint fryses ned efter bagning, hvis du ikke får spist dem allesammen i løbet af et par dage. Jeg kan allerbedst li’ dem lune, enten når de er nybagte eller efter en tur på brødristeren. Så forsvinder de hurtigt.

Der skulle blive 12 stk. af portionen, men jeg lavede dem lidt større, så jeg fik 10. Fem brud på hver bageplade. De blev rigeligt store, så næste gang tror jeg, jeg deler dejen i 15 og laver fem på tre plader i stedet.

Gulerodsbrud efter afkøling. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.

Der er ikke noget svært ved at lave gulerodsbrud. Dog skal du være opmærksom på, at den dej, der stilles til hævning, er noget mere fast, end de deje, jeg normalt arbejder med her på bloggen.

Dejen bliver blødere, når æggene hakkes ind i dejen, så det endelige resultat er præcis, som det skal være.

Under opskriften finder du en serie billeder, så du kan se, hvordan dejen ser ud undervejs. Bare hak løs i dejen. Den skal være knoldet og rustik at se på.

Gulerodsbrud, krumme tæt på. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.

Har du mere lyst til de bedste gulerodsboller i verden, så finder du min opskrift her.

Gulerodsbrud Følg mig på Instagram
Gulerodsbrud, færdigbagte. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.

Gulerodsbrud

Store, lækre, bløde gulerodsbrud. Præcis som dem, du køber.
5 fra 8 stemmer
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Hævetid 2 timer t
Samlet tid 2 timer t 30 minutter min
Ret Brød
Køkken Bagværk
Antal 12 stk.

Ingredienser
  

  • 5 dl lunkent vand
  • 50 g gær
  • 75 g sukker
  • 2 tsk groft salt
  • 75 g blødt smør (eller smeltet og afkølet)
  • 1 kg hvedemel, gerne med glutenindhold på 12%
  • 2 æg, str. M/L
  • 150 g græskarkerner eller solsikkekerner
  • 300 g groftrevne gulerødder

Sådan gør du
 

  • Smuldr gæren og opløs den i det lunkne vand. Tilsæt sukker, salt og halvdelen af melet. Ælt det sammen, før du først ælter smørret ind, og derefter resten af melet.
  • Ælt dejen grundigt i 6-8 minutter. Dejen er ret fast, når den er færdigæltet. 
  • Læg dejkuglen på et let meldrysset bord, og lad den hæve under et tørt viskestykke i en times tid.
  • Pres en stor fordybning i dejen. Læg de revne gulerødder, kernerne og slå de to æg ud i fordybningen. 
  • Med en bordskraber af metal (eller en kniv) hakkes dejen i små stykker, mens du blander gulerødder, kerner og æg ind i dejen. Vend dejen lidt rundt, mens du hakker, så det hele bliver blandet godt.
  • Dejen skal ikke æltes og samles til en rund kugle. Den skal være lidt rustik at se på. 
  • Del dejen i 12 lige store klatter, som du løfter over på to-tre bageplader, klargjort med bagepapir. Dæk gulerodsbruddene til med et viskestykke igen, og lad dem hæve i en times tid.
  • Varm ovnen op til 220° (alm. ovn, ikke varmluft) det sidste kvarter af hævetiden. Bag en plade brud ad gangen i den nederste tredjedel af ovnen i ca. 15 minutter.
  • Dæk dine gulerodsbrud til med et viskestykke, når de kommer ud af ovnen, så dampen bevares inde i brødet og holder det blødt. Flyt bruddene over på en rist og lad dem afkøle helt, stadig under viskestykket.

Noter

Gulerodsbrud smager allerbedst, når de er lune. De holder sig fint et par dage i en frysepose ved stuetemperatur, men er lige så fine efter en tur i fryseren.
Tags Boller, Græskarkerner, Gulerødder

Processen, når du laver gulerodsbrud

Gulerodsbrud, dej efter hævning. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, dej med fordybning til fyld. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, dej er pakket op omkring fyldet. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, dejen hakkes i stykker. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, dejen hakkes i stykker og blandes. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, dejen hakkes i stykker. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, den færdighakkede dej. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud sat på bagepapir. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud efter hævning. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.
Gulerodsbrud, færdigbagte. En klassisk opskrift fra Bagvrk.dk.

Tags: Billig, Børnevenlig, Dansk klassiker, Familiefavorit, Gær, Gærbrød, Gærdej, Græskarkerner, Gulerødder, Kerner, Nem opskrift

Previous Post: « Cookies med skumbananer – nemme og uimodståelige
Next Post: Græskarbrød – groft og sprødt – du MÅ bage det her! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Finn Pedersen

    1. marts 2019 kl. 17:32

    5 stars
    Tak for alle dine tæske-lækre opskrifter

    Mvh
    Finn

    Svar
    • Lene

      2. marts 2019 kl. 8:19

      Tusind tak, Finn:-) Og tak, fordi du læser med:-)
      Kh Lene

      Svar
  2. Hanne Scherrebeck

    9. marts 2019 kl. 15:58

    5 stars
    Tak for endnu en fantastisk og brugbar illustreret opskrift Lene – som altid en fornøjelse 🙂 Jeg har lige bagt disse fantastiske gulerodsbrud – mums de er gode, og lette at lave! Jeg har ingen bageenzymer i, men de er lige så floffy, som de nu en gang skal være. De bliver meget store (lavede 12 stk), så jeg må prøve lidt flere og mindre klatter næste gang 🙂

    Kh Hanne

    Svar
    • Lene

      9. marts 2019 kl. 16:04

      Kære Hanne:-)
      Hvor er det dejligt med sådan en sød besked<3
      Jeg var også overrasket over størrelsen og skal snart bage en portion igen:-)
      Ha’ en dejlig aften!
      Kh Lene

      Svar
  3. Majken Villumsen

    29. august 2019 kl. 14:49

    5 stars
    Tusind tak for en vildt god opskrift! De smager bedre end dem man køber! Jeg lavede dem til 15 boller i stedet, men tror sagt S man kan lave 17 eller 18 i stedet for. De bliver meget store! Men hold op hvor smager de godt! ♥️

    Svar
    • Lene Tranberg

      29. august 2019 kl. 14:59

      Hej Majken:-)
      Tak for din søde besked<3
      Gulerodsbruddene smager tosset godt, og efter at have set dine billeder på Instagram, må jeg selv i gang med en portion snart:-)
      Kh Lene

      Svar
  4. Merete Rendtlew

    24. september 2019 kl. 17:52

    5 stars
    Super lækre.
    Bagte dem i Sydafrika til min datter, svigersøn og børnebørn, som var helt vilde med dem, så der er blevet bagt endnu en portion inden jeg rejser tilbage til DAnmark i morgen.

    Svar
    • Lene Tranberg

      24. september 2019 kl. 18:18

      Kære Merete:-)
      Hvor er det fantastisk, at opskrifter er universelle, så de kan bruges i Sydafrika, også.
      Min mand og jeg var på safari i Sydafrika for 14 år siden, og jeg ville SÅ gerne tilbage:-)
      Ha’ en dejlig tur hjem. Håber, du har nydt besøget hos familien:-)
      Kh Lene

      Svar
  5. Randi

    4. februar 2020 kl. 13:38

    Hej
    Tips:
    Når jeg laver gulerodsbrud blander jeg godt æg og solsikkefrø i en skål.
    Så står frøene og bliver extra bløde inden de skal i dejen.

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. februar 2020 kl. 13:48

      Hej Randi:-)
      Det var et fint tip. Tak:-)
      Kh Lene

      Svar
      • Helle

        13. januar 2022 kl. 18:19

        5 stars
        Super lækre, men jeg blev i tvivl om de skulle pensles de skulle pensles

        Svar
        • Lene Tranberg

          13. januar 2022 kl. 18:21

          Hej Helle:-)
          Nej, det er ikke nødvendigt at pensle gulerodsbrud, da ægget jo omslutter alle dejklumperne i brudet.
          God aften!

          Kh Lene

          Svar
  6. Stine

    24. juni 2020 kl. 22:13

    Hej Lene.
    Tror du det er muligt at lave dejen aften før? Så den kold hæver? Evt. Først tilsættes gulerødder og kerner om morgen?
    Jeg har ikke tid til at lave dem om morgen, da jeg får gæster tidligt, så tænkte det måske kunne lade sig gøre på den måde?
    Jeg har bagt dem flere gange nu og de er simpelthen så lækre og for stor ros hver gang de bliver serveret
    Mvh. Stine

    Svar
    • Lene Tranberg

      25. juni 2020 kl. 8:53

      Hej Stine:-)
      Hvis du bruger fx 10 g gær og koldt vand, kan du sagtens koldhæve dem. Husk dog, at de skal hæve i længere tid end normalt, når du har hakket gulerødder og kerner ind i.
      Hvis jeg var dig, ville jeg bage dem et par minutter kortere dagens før, pakke dem i fryseposer, fugte overfladen på dem og give dem 6-8 min i ovnen, indtil de er gyldne, som de plejer at være;-) Så vil de være som nybagte.
      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
      • Heidi

        10. januar 2022 kl. 23:00

        5 stars
        Endnu en lækker opskrift, Lene. Tak!
        Bare til at bidrage min erfaring med koldhævning her. Jeg brugte 20g gær og dejen hævede på køl natten over. Dejen var meget fast når jeg prøvede at vende gulerod, kerner og æg i men det gik alligevel. Efterhævning på 2 timer. De blev så lækre.

        Svar
        • Lene Tranberg

          11. januar 2022 kl. 8:47

          Hej Heidi:-)
          Tak for din erfaring:-)
          Dejen er ved stuetemperatur mere fast end alle mine andre deje, så jeg kan godt forestille mig, den bliver endnu fastere, når den har været på køl.

          PS: Det er mig, der takker, fordi du bruger mine opskrifter;-)

          Kh Lene

          Svar
  7. Pernille

    26. oktober 2020 kl. 12:59

    5 stars
    Hej Lene.
    Tak for endnu en god og velformuleret opskrift. Det er nogle virkelige lækre gulerodsbrud og her kan alle være med – dejligt nemme at gå til 🙂

    Knus Pernille

    Svar
    • Lene Tranberg

      26. oktober 2020 kl. 15:20

      Hej Pernille:-)
      Tusind tak. Gulerodsbrud er også en af mine yndlinge. Supernemme og altid gode.
      Kh Lene

      Svar
  8. Christina Damgaard-Sylvest

    13. november 2020 kl. 10:27

    5 stars
    Endnu en skøn og gennemillustreret opskrift fra dig, Lene!
    Hvor besynderlig fremgangsmåden end virker ved første øjekast, gir den helt mening så snart de fluffede og saftige brud kommer ud af ovnen.
    Ældsten, Yngsten & legeaftalen nåede på to timer, at fortære 4 stks. hver især, og så var der lige til madkasserne i morges.
    Jeg havde en lille pose tørrede tranebær i skabet, der kom med i dejen, og det sødligt/bitre passer også fint til smagen af bruddene.
    God weekend til dig,
    Kh. Christina

    Svar
    • Lene Tranberg

      13. november 2020 kl. 10:43

      Hej Christina:-)
      Tusind tak for din søde besked:-)
      Nogle gange kan man undres over, hvor meget der kan være i børnemaver, men når det kommer til gulerodsbrud, er det ikke så underligt;-)
      Jeg er også stor fan af tørrede tranebær.

      Ha’ en skøn weekend<3

      Kh Lene

      Svar
  9. Nikita Bay

    6. januar 2021 kl. 17:14

    Hej Lene
    Er det muligt at skifte en del af hvedemelet ud med grahamsmel?

    Mvh. Nikita

    Svar
    • Lene Tranberg

      6. januar 2021 kl. 18:14

      Hej Nikita:-)
      Du kan godt skifte lidt af hvedemelet ud med grahamsmel, men jeg ville max skifte 15% (150 g) ud og så bruge lidt mindre hvedemel. Grahamsmel har ikke den samme bage-/hævevne som det lyse mel, så de vil ikke blive helt så lette og bløde.
      Hvis du gerne vil have dem grovere, ville jeg enten skifte op til halvdelen af melet ud med Hvid hvede fuldkornsmel eller det her mel fra Valsemøllen: https://www.valsemollen.dk/produkter/hvedemel-med-fuldkorn/
      På den måde får du fuldkorn ind i brødet, men uden at det går ud over bageevnen:-)
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  10. Malene Lund Smidt

    23. februar 2021 kl. 17:16

    Hej Lene.
    Har du nogen ide om, hvorvidt gulerodsbruddene stadigvæk er lækre, hvis man blot tager dem ud af fryseren og lader dem tø, men ikke luner dem, før de spises? Jeg tænker nemlig på at bage en portion til fryseren, som så kan tages ud og puttes i børnenes madpakker.
    Hilsen Malene

    Svar
    • Lene Tranberg

      23. februar 2021 kl. 17:18

      Hej Malene:-)
      Det kan du sagtens. Min søn har også haft dem med i madpakken.
      Jeg fryser dem ned og tager så ikke flere ud af fryseren ad gangen, end vi skal bruge:-)
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  11. Jane sørensen

    12. marts 2021 kl. 12:03

    Spørgsmål fra uerfaren bager 😉 jeg har hørt godt om bageenzym, både i forhold til sprød skorpe og forlængelse af holdbarheden.
    Mit spørgsmål går på, om dette bageenzym er hævemiddel nok til at erstatte gær helt, eller er det blot et hævemiddel til supplering af gæret?

    Iøvrigt tusind tak for dine lækre opskrifter og gode fif, som samtidig er nemme at følge for selv en uerfaren hygger bager som mig TAK 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      12. marts 2021 kl. 12:07

      Hej Jane:-)
      Bageenzymer er et supplement til gæren. Det forbedrer glutenindholdet i dit mel, så du får et stærkere glutennet og en bedre hæveevne.
      Jeg synes, det er bedst til lidt tørre deje (og fint i gulerodsbrud), hvorimod det er overflødigt i fx mine gulerodsboller med chiafrø. Der har jeg ikke kunnet se nogen forskel, men det er også en ret fugtig dej:-)

      Tak for din søde besked:-) Jeg er glad for at kunne hjælpe dig<3

      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  12. Anne

    3. marts 2024 kl. 16:24

    Det er en virkelig lækker opskrift. Har lige lavet dem som pizzabrud, hvor jeg skiftede solsikkekerner og gulerødder ud med en rest pizzafyld, revet ost og lidt pizzasauce.
    De blev et hit, så nu er madpakkerne reddet i næste uge 😉

    Svar
    • Lene Tranberg

      15. marts 2024 kl. 13:26

      Hej Anne:-)
      Mmmm, det lyder også lækkert:-)
      Tak for tippet.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - 🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - og her hos mig betyder det flagkage, selvfølgelig!
For når man ikke har en flagstang, må man bage det selv😉

Den her klassiker med jordbær og hyldeblomstmousse går man aldrig galt i byen med - og du finder opskriftslink i min story (eller på bloggen, hvis du ser med senere: Søg på flagkage på Bagvrk.dk).

🎂 Pro tip: Hyldeblomstmoussen skal være stiv - ligesom nationalfølelsen i dag🇩🇰🇩🇰

#flagkage #valdemarsdag #dannebrogskage #bagvrk #søndagskage #allekanbage #hjemmebag #hjemmebagt #lagkage #lækkersulten #lækkerier
🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…
  • Fejlfinding – “hvorfor ser min kage…
  • Hindbærsnitter – små, mundrette kager uden snit

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme