• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Bagvrk.dk

Bagværk bagt med nærvær

  • Forside
  • Opskrifter
  • Boganmeldelser
  • Om mig
  • Guides, tips og tricks
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Du er her: Forside / Aftensmad / Spaghetti Carbonara, Nikolais speciale

Spaghetti Carbonara, Nikolais speciale

7. oktober 2016 af Lene Skriv kommentar

Hvordan er den perfekte Spaghetti Carbonara i dine øjne? Grynet, cremet, sprød, blød? Min søn Nikolai har med jævne mellemrum forfinet opskriften, så den nu er helt perfekt. Altså, i vores øjne.

Baconen skal være sprød, spaghettien skal være blød, men stadig med bid, og cremen skal være cremet med masser af peber! Friskkværnet peber er det, som har gjort den største forskel i vores Spaghetti Carbonara,  og det er først for nylig, at Nikolai har knækket nødden og fundet den afgørende smag.

Spaghetti Carbonara

(4 personer)

  • 500 g spaghetti
  • 300 g bacon
  • 3 fed hvidløg
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 2 dl. piskefløde
  • 100 g parmesan
  • Salt og rigeligt med peber

Ingredienser Spaghetti Carbonara

Spaghettien koges al dente i saltet vand med en skefuld olie efter anvisningerne på pakken. Spaghettien hældes i et dørslag og herefter tilbage i gryden, så alt vandet ikke dræner fra. Det må gerne være en smule fugtigt.

Bacon steges på en tør pande sammen med de tre hele fed hvidløg, til den er sprød. Hvidløgsfeddene kasseres.

Æggeblommerne blandes med parmesan og fløde og smages til med salt og rigeligt med friskkværnet peber. Da æggeblommerne er pasteuriserede, er det risikofrit at smage cremen til, selvom den er rå. – Den skal smage af peber!

Bacon og creme vendes rundt med pastaen og serveres straks med en simpel tomatsalat og en skive godt brød.

Spaghetti Carbonara

Del dette:

  • E-mail
  • Facebook
  • Pinterest

Skrevet i: Aftensmad Tags: Aftensmad, Bacon, Italiensk, Spaghetti

Previous Post: « Marmorkage med solbær – bare et lille stykke, tak
Next Post: Varm kakao til fødselsdage eller efterårsdage »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Velkommen til min blog!

Bagvrk er bagværk bagt med nærvær.

Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er let, enkelt og fyldt med nydelse i hver eneste mundfuld. Kig med for opskrifter, tips og tricks fra mit køkken.

Bagning er min form for mindfulness og meditation, og jeg ønsker at vise dig, at alle kan bage, bare de øver sig og ikke giver op.

Vil du vide mere?

Hvad får du?

Jeg lærer dig at bage en sprød marengs, at håndtere en surdej eller at bage vandbakkelser, som ikke falder sammen.

Alle opskrifter er afprøvet i mit eget køkken med en almindelig ovn, så jeg ved, at det også kan lade sig gøre hos dig!

Udover lækkert bagværk, deler jeg opskrifter på aftensmad, frokostretter og desserter.

Kontakt

Jeg kan kontaktes via Bagvrk på Facebook eller på mail kontakt@bagvrk.dk.

Følg Bagvrk på Instagram

Følg på Instagram

Søg

Mest populære indlæg lige nu

  • Karamelmuffins med ægte karamel
  • Fastelavnsboller med fløde - wienerboller, syltetøj og creme!
  • Pitabrød så englene synger - så kan Jacob godt holde fri
  • Fastelavnsboller - dyk ned i dine barndomsminder
  • Gulerodsboller med kærnemælk og chia

Følg Bagvrk på app’en Bloglovin’ og læs de nye blogindlæg

Follow

Min anden blog, Boblevrk

En del af Bloggers By Heart

Copyright © 2019 · Foodie Pro & The Genesis Framework

loading Annuller
Indlæg blev ikke sendt - kontroller din e-mail adresse.
E-mail tjek mislykkedes, prøv igen
Beklager, din blog kan ikke dele indlæg via e-mail.