• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Kager / Karamel Sarah Bernhardt på P-tærtebund – nemme, små kagehapsere

Karamel Sarah Bernhardt på P-tærtebund – nemme, små kagehapsere

29. oktober 2018 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Mmmm, blød karamelcreme, chokoladeovertræk og en bund af karamel-P-tærter eller Reese’s peanutbuttercups? Kan du se det for dig og nærmest smage det på tungen? Sådan er en karamel Sarah Bernhardt.

Karamel Sarah Bernhardt

Sarah Bernhardt kager er en klassisk flødekage, som jeg har en opskrift på allerede. Men hvad stiller man op med en P-tærte, som er fyldt med karamel, når man gerne vil bruge den som grundlag til en ny kage? Man laver selvfølgelig Sarah Bernhardt med karamelcreme.

Du kan også bruge Reese’s peanutbuttercups som bund – eller en saltkiks. Saltkiks vil nemlig give en smag af lidt saltkaramel sammen med cremen.

Nogle holder sig tilbage fra at bage den klassiske Sarah Bernhardt, fordi de mener, det er svært at bage makroner selv. Det er det overhovedet ikke, og de hjemmebagte slår en købt makron med flere længder.

Karamel Sarah Bernhardt - Bagvrk.dk

I den her kage er der selvfølgelig en blød creme. Da der er karamel i bunden, har jeg valgt at lave en Sarah Bernhardt creme, som indeholder lys chokolade og dulce de leche karamel. Hele herligheden overtrækkes med mørk chokolade og pyntes med små karamelstykker, men du har frit valg med overtræk og pynt.

Karamel Sarah Bernhardt - Bagvrk.dk
Karamel Sarah Bernhardt

Karamel Sarah Bernhardt

Verdens nemmeste genvej til lækre Sarah Bernhardt kager med karamelcreme.
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 30 minutter min
Hviletid i køleskab og fryser 10 timer t
Samlet tid 10 timer t 30 minutter min
Ret Kage
Køkken Bagværk
Antal 16 stk.

Ingredienser
  

  • 2 poser P-tærter med karamel, 16 stk.
  • 1 dl piskefløde
  • 35 g mælkechokolade, finthakket
  • 70 g Dulce de leche karamel (færdigkogt kondenseret mælk)
  • 10 g koldt smør
  • Mørk chokolade til overtræk
  • Karamelkugler eller -chunks

Sådan gør du
 

Karamel Sarah Bernhardt creme

  • Varm piskefløden op til kogepunktet. Det skal ikke koge. Tag gryden af blusset.
  • Tilsæt den finthakkede chokolade og lad det trække et øjeblik i fløden, til chokoladen begynder at smelte. Rør fra midten og ud, indtil al chokoladen er smeltet.
  • Tilsæt din dulce de leche karamel i den stadig varme fløde og rør godt, indtil karamellen er blandet med fløden. Smelt smørret i den lune blanding og rør godt igen.
  • Hæld cremen over i en skål og sæt den på køl i minimum 8 timer, til den er helt kold. Stil samtidig P-tærterne i køleskabet, så de bliver faste.

Samling af P-tærte Sarah Bernhardt

  • Pisk din Sarah Bernhardt creme op med en el-pisker, indtil den er tyk og luftig. Pas på ikke at piske for længe, så fløden gryner. 
  • Vend alle P-tærterne med undersiden opad på en tallerken, der kan gå i fryseren.
  • Fyld cremen i en sprøjtepose og sæt en top på hver P-tærte. Glat cremen ud med en kniv, som du holder skråt og fører fra toppen ned mod hver lige side på P-tærten.
  • Skrab kniven ren på kanten af en skål mellem hver udglatning.
  • Stil dine Sarah Bernhardt i fryseren, indtil cremen er helt fast. 

Overtrækning og pynt

  • Smelt chokoladen til overtræk. Temperér den gerne, så dine kager får et fint knæk.
  • Tag de kolde P-tærter ud af fryseren og dyp dem i skålen med chokolade ved at holde dem med bunden opad. Lad overskydende chokolade dryppe af og drys med karamelchunks.

Noter

Karamel Sarah Bernhardt skal opbevares i køleskabet, men kan også fryses ned.
Tags Chokolade, Ganache, Karamel
Karamel Sarah Bernhardt - Bagvrk.dk
Følg mig på Instagram

Tags: Børnevenlig, Chokolade, Flødekage, Ganache, Gæster, Kagetapas, Karamel, Nem opskrift, P-tærter

Previous Post: « Halloweenboller – glødende kul fra Helvede…
Next Post: Mulligatawny – hurtig, fyldig, indisk suppe »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej? Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej?
Svaret er: Dem begge! 🙌

Først samler jeg dejen - og ælter smørret i - med dejspaden.

Så tilsætter jeg resten af melet og skifter til dejkrogen.

Nu skal der æltes, til dejen er blank, slipper skålen og kan trækkes ud i et flot glutenvindue - det er dér, magien sker! ✨🥰

En lille ting, der gør en kæmpe forskel for din gærdej!

#bagvrk #allekanbage #bagetip #bageglæde #bagvrkssmåtipsstorforskel #bagvrksbageskole #bagvrkssmåtips #hjemmebag #hjemmebagt #bagværk #gærdej #gærbrød #røremaskine
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Fibersnegle – Sunde boller og et smart trick
  • Fødselsdagsboller – de bedste og blødeste bamseboller

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme