• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Boller & brød / Grovboller med danskvand og hvedekerner – bløde og luftige

Grovboller med danskvand og hvedekerner – bløde og luftige

8. januar 2021 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Det er januar, og der står fuldkorn på madplanen. Derfor skal du bage grovboller med danskvand og hvedekerner. 

Fødevarestyrelsen præsenterede i går de nye officielle kostråd. Der står bl.a. at man skal spise mere fuldkorn, 75 g om dagen. 75 g fuldkorn svarer til 2 dl havregryn og 1 skive fuldkornsrugbrød. Det er faktisk en del…

Fuldkorn er, som navnet siger, mad lavet af kornprodukter, hvor hele kornet (kernen) er taget med. Det behøver ikke være hele kerner, bare man har brugt hele kornet i forarbejdningen.

Når du spiser fuldkorn får du flere vitaminer, mineraler og kostfibre. Kostfibrene gør noget godt for din fordøjelse, mens mineraler og vitaminer gør dig sundere og mindsker risikoen for forskellige livsstilssygdomme.

Fuldkorn mætter mere. Når du spiser mere fuldkorn, spiser du mindre og får lettere ved at holde vægten eller tabe dig.

Jeg har bagt hundredevis af gulerodsboller med chiafrø. Det er RIGTIG mange. Selvom jeg ikke har spist dem allesammen selv, trængte jeg til noget andet. Det ved jeg, at der også er nogle af jer, der gør. Jeg ville gerne have grovboller. Grovboller med lidt kerner i, som ikke er tørre eller kompakte.

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Danskvand i grovboller

Jeg har ikke kunnet finde frem til, hvorfor danskvand giver et lidt luftigere brød. Men det gør det. Måske er det fordi, kulsyren giver et boost til gæren? (For en gangs skyld ved Google det ikke, så det gør jeg heller ikke…)

Husk at tage danskvand ud af køleskabet i god tid, så det kan nå stuetemperatur. Ellers skal din dej hæve lidt længere tid, fordi gæren er længere om at komme i gang.

Har du ikke danskvand, kan du bruge almindeligt vand. Du skal nok få gode grovboller alligevel:-)

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Instagram og Stories

Jeg delte billeder af bollerne på mine Instagram Stories, da jeg bagte bollerne første gang. Jeg bruger Stories til de billeder, som ikke er så vigtige eller “pæne nok” til at komme blandt mine almindelige Instagram billeder. Du ved, snapshots og småting.

Næste morgen kom min mand kækt ned i køkkenet: “Det er nogle vildt luftige og bløde boller! Man skulle tro, at der var danskvand i?” 😀 Så er der da én, der ser mine Stories…

Jeg kunne fortælle ham, at det nok er den creme fraiche, der er i dejen, som gør dem så bløde i flere dage. Det er nemlig det, surmælksprodukter gør for brød. Og det er derfor, jeg så gerne vil have det i.

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Kerner og groft mel til grovboller

Jeg brugte knækkede hvedekerner i bollerne, men kogte dem først. Jeg vil gerne have lidt at tygge i, men jeg vil ikke have, at kernerne er hårde.

Der er også groft fuldkornshvedemel i dejen. Men endelig ikke for meget. Det svarer til 1/7 af melmængden i denne opskrift, altså godt 14%. Hvis du gerne vil have luftige boller, vil jeg ikke anbefale dig at gå over 20% groft mel i en dej.

Vil du have mere fuldkorn i dejen, kan du bruge Hvid hvede fuldkornsmel i stedet for det lyse hvedemel.

Hold igen med melet, når du ælter dejen sammen. Det grove mel suger væske, når dejen hæver, så hvis du synes, dejen er formbar, når du sætter den til hævning, ender du med en dej, som er for tør – og dermed tørre boller.

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Øv dig i at arbejde med en lidt klistret dej. Du kan godt ælte denne dej i hånden, men jeg gør det altid i røremaskinen. Så gør den nemlig det hårde arbejde for mig.

Jeg lod smørret smelte i de varme, kogte hvedekerner. Så er det nemlig supernemt at røre det i, når halvdelen af melet er æltet ind i dejen.

Hævetider er vejledende

Husk, at hævetider er vejledende. Lær at læse din dej, hvornår den er færdig med at hæve.

Første gangs hævning tager ca. en times tid. Dejen skal hæve til dobbelt størrelse og du kan se tydelige glutenstrenge, når du skraber den ud af skålen.

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Bollerne ser ikke store ud, når de sættes til hævning. Men inden de er klar til at komme i ovnen, er de hævet op til dobbelt størrelse igen, og når næsten sammen på pladen.

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Hvis du hælder lidt vand ind i bunden af ovnen (jeg bruger en støbejernstallerken, som jeg varmer op sammen med ovnen), forsinker dampen dannelse af skorpen på bollerne, så de får lov at hæve lidt mere, inden der kommer skorpe på.

Du kan godt overhæve brød og boller, så de mister pusten og falder sammen. Det gælder altså ikke om at hæve dej længst muligt.

Hvis du kommer til at overhæve dejen, har du mulighed for at redde den i stedet for at ende med boller, som bliver flade og kompakte, fordi de er faldet sammen. Ælt dejen sammen igen, del den og form nye boller.

Men anden gang du hæver, er det meget vigtigt, at du ikke hæver dem mere, end de skal. Ellers er der ingen grund til at bruge ovnvarme på at bage dem. Resultatet bliver ikke godt.

Det gælder om at hæve dem præcist det, de har brug for, for at kunne yde bedst muligt. Lær at læse din dej og bag med nærvær:-)

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Lav lige store grovboller

Jeg vejer min dej af, for jeg kan bedst li’, når mine grovboller er ensartede og færdige på samme tid. Du ved, hvis der er nogle små og nogle store boller på samme plade, skal de faktisk ikke bage i lige lang tid.

Når de store boller er færdigbagte, er de små boller bagt for meget og til den tørre side. Hvis du bager, så de små boller er perfekte, vil de store boller være underbagte og ikke så gode, som hvis de lige havde fået to minutter mere.

Udover den ensartede bagning er det også en stor tilfredsstillelse, at bollerne er pæne og ens. Det tager ikke mange sekunder ekstra at gøre sig umage;-)

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

 

Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Grovboller med danskvand og knækkede hvedekerner

Grovboller med danskvand og knækkede hvedekerner er grove, men bløde og luftige – i flere dage. Fryseegnede og vildt lækre boller!
5 fra 1 stemme
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 15 minutter min
Hævetid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 2 timer t 15 minutter min
Ret Brød
Køkken Bagværk
Antal 16 stk.

Ingredienser
  

  • 100 g knækkede hvedekerner
  • 2 dl vand
  • 40 g smør
  • 25 g gær
  • 3 dl danskvand, stuetemperatur
  • 1 dl creme fraiche eller andet surmælksprodukt
  • 1½ tsk salt
  • 1 spsk sukker
  • 100 g groft fuldkornshvedemel
  • 600 g hvedemel, gerne med glutenindhold på 12%

Sådan gør du
 

  • Tag danskvand og creme fraiche ud af køleskabet i god tid, så det kan nå at få stuetemperatur, før du skal bruge det.
  • Bring vand og hvedekerner i kog i en lille gryde. Lad det småkoge i fem minutter og sluk under gryden. Rør smørret i, så det smelter.
  • Lad kernerne afkøle, til temperaturen er max. 35 grader. Det tager en times tid.
  • Smuldr gæren ud i en røreskål. Tilsæt danskvand og sørg for, at gæren er helt opløst. Bland creme fraiche, salt og sukker i sammen med fuldkornshvedemelet.
  • Ælt halvdelen af hvedemelet i dejen, før du tilsætter de afkølede hvedekerner og smør. Tilsæt resten af hvedemelet og ælt dejen godt i 6-8 minutter, til dejen slipper skålens sider.
  • Dejen er stadig let klistret, men det skal den være.
  • Dæk skålen til med en opklippet frysepose, fastgjort med en elastik og lad den hæve til dobbelt størrelse et lunt sted. Det tager ca. en time.
  • Jeg bruger min ovn til at hæve i, fordi den har en funktion, hvor jeg kan indstille temperaturen til 37°. På den måde ved jeg, at temperaturen er ideel til gærens vækst, og at temperaturen er konstant og ensartet hver gang, både sommer og vinter.

Formning af bollerne

  • Ælt dejen kort igennem på et let meldrysset bord. Du skal ikke ælte en masse mel ind i dejen. Så får du tørre boller. Du skal hellere øve dig i at håndtere den optimale dej.
  • Hæld evt. en lille smule neutral olie i en tallerken, som du kan smøre håndfladerne i, før du former bollerne. Så hænger dejen ikke i.
  • Del dejen i 16 portioner. De vejer ca. 90 g pr. bolle.
  • Stram bollerne op ved at trække kanterne ind mod midten af dejen, ligesom når man samler et tørklæde til en bylt.
  • Vend dejen med samlingen ned mod bordpladen og tril bollerne under en let hul hånd. Du behøver ikke mel på bordet. Friktionen mod bordet gør, at bollerne bliver perfekt runde og stramme.
  • Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, læg et hårdtopvredet viskestykke over og lad dem efterhæve til dobbelt størrelse i ca. 45 minutter.
  • Når jeg efterhæver i ovnen, lader jeg dem hæve i 30 minutter ved 37° (uden at lægge noget over dem). Derpå tager jeg forsigtigt pladen ud, lægger et tørt viskestykke henover dem og lader dem hæve de sidste 15 minutter på køkkenbordet, mens ovnen varmer op.

Bagning

  • Varm ovnen op til 220° (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt en støbejernstallerken eller et andet ovnfast fad ind i bunden af ovnen, og lad det blive varmt sammen med ovnen.
  • Når dine grovboller er færdighævede, sættes de ind i den nederste tredjedel af ovnen. Hæld ½ dl. vand i fadet i bunden af ovnen, og luk straks ovnlågen.
  • Bag bollerne i 15-17 minutter i alt. Åbn kort ovnlågen efter 5 minutters bagetid, så dampen slipper ud, før du bager bollerne færdigt.
  • Dæk dine grovboller til med et viskestykke, når de kommer ud af ovnen, så dampen bliver inde i bollen. Det holder dem friske i længere tid.

Noter

Grovboller med danskvand kan fint fryses ned, men holder sig også bløde og luftige i en frysepose på køkkenbordet.
Tags Boller, Fuldkorn, Grovboller, Kerner
Følg mig på Instagram
Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.
Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.
Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.
Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.
Grovboller med danskvand og hvedekerner. Lækre, bløde boller fra Bagvrk.dk.

Tags: Bagværk, Billig, Boller, Brunch, Danskvand, Familiefavorit, Fuldkorn, Gær, Gærbrød, Gærdej, Grovboller, Grovbrød, Morgenbrød, Morgenmad, Nem opskrift, Sandwich

Previous Post: « Boller i karry – nem hverdagsmad og en klassiker!
Next Post: Bramble – en klassisk cocktail med brombær »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Helle

    13. juni 2018 kl. 10:00

    Hvor er de bare flotte og lækre, de skal klart prøves, Jeg hæver også i ovn,har gode erfaringer med det tak for opskriften ❤️

    Svar
    • Lene

      13. juni 2018 kl. 10:05

      Tak, Helle:-)
      Man kan selvfølgelig også hæve uden ovn, men jeg kan godt li’ at forholdene er de samme hver gang;-)
      Prøv dem, du vil ikke fortryde det!
      Kh Lene

      Svar
  2. Marianne

    10. juli 2018 kl. 14:57

    Kan jeg bruge tørgær,og ifald, hvor meget.

    Svar
    • Lene

      10. juli 2018 kl. 15:08

      Hej Marianne:-)
      Det kan du sagtens. Et brev tørgær svarer normalt til 50 g gær, så du skal bruge et halvt brev gær.
      Kh Lene

      Svar
  3. Maria Schmidt

    12. juli 2018 kl. 23:43

    Bagte dem forleden dag, hævede også i ovn (halleluja for den funktion) og de er da noget så lækre… indtil videre har de tre forskellige bolle opskrifter (af dine) været helt vildt lækre! Hele familien her er fan af dig og dine boller…..!!! <3

    Svar
    • Lene

      13. juli 2018 kl. 5:52

      Hej Maria:-)
      Tusind tak for din tilbagemelding<3
      Livet er simpelthen for kort til kedelige boller, så det glæder mig, du prøver dig frem.
      Jeg er fan af mine fans, så god sommer til dig og familien:-)
      Kh Lene

      Svar
  4. Lone Hjorth Nielsen

    31. juli 2018 kl. 6:32

    Hej Lene
    Jeg er lidt nysgerrig, hvad er det der gør at du er så glad for sodastream ud over at bruge den til bollerne??
    Mvh Lone

    Svar
    • Lene

      31. juli 2018 kl. 6:40

      Hej Lone:-)
      Jeg drikker rigtig meget vand hver dag, også når der ikke er hedebølge. Jeg synes, danskvand frisker mere op end postevand, så jeg er sikker på at få drukket nok, fordi det glider lidt nemmere ned.
      Min søn på 13 kan bedre li’ postevand end danskvand, men i stedet blander han det i saft eller de sirupper, man kan få til SodaStream.
      Derudover er der det logistiske. Jeg synes, det er fjollet at transportere danskvand hjem i store flasker, når vi drikkevand i så høj kvalitet i Danmark, som nemt kan tilsættes kulsyre.
      Jeg var slet ikke klar over, at jeg manglede maskinen, før jeg begyndte at bruge den.
      Håber, det besvarede dit spørgsmål?
      Kh Lene

      Svar
  5. Lone Hjorth Nielsen

    2. august 2018 kl. 14:02

    Hej igen Lene.
    tusind tak for dit svar og det er svar nok.
    Kh Lone

    Svar
    • Lene

      2. august 2018 kl. 14:04

      Dejligt:-)

      Svar
  6. Villads

    2. februar 2020 kl. 11:15

    “Måske er det fordi, kulsyren giver et boost til gæren?”
    Nej det gør det ikke. Gær æder sukker og dens afføring er kulsyre og alkohol, så der er ingen grund til at tro, at gæren får det bedre af at bade i eget l… øh skidt. 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      2. februar 2020 kl. 11:19

      Hej Villads:-)
      Tak for din kommentar:-)
      Jeg har heller ikke kunnet finde en fornuftig grund til det, for kulsyrens bobler presses jo også ud, når dejen æltes… ‍♀️
      Ha’ en dejlig søndag!
      Kh Lene

      Svar
    • Lene Tranberg

      2. februar 2020 kl. 11:21

      Villads, kvindesymbolet skulle have været en emoji, der trækker på skuldrene;-) Åbenbart et typisk kvindetegn;-D

      Svar
  7. Aase Axelsen

    11. januar 2021 kl. 10:07

    Kan man bruge knækkede rugkerner istedet for hvedekerner?
    Vh Aase

    Svar
    • Lene Tranberg

      11. januar 2021 kl. 10:23

      Hej Aase:-)
      Ja, det kan du sagtens. De giver selvfølgelig en lidt anden smag, men du kan sagtens bruge dem.
      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  8. Villads Skrydstrup

    11. januar 2021 kl. 15:48

    Hi hi, heldigvis er jeg i god kontakt med min feminine side, og har været feminist siden min tidlige ungdom, så jeg tager det bare ind. <3 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      11. januar 2021 kl. 15:49

      Haha, det var godt:-)

      Svar
  9. Villads Skrydstrup

    11. januar 2021 kl. 16:06

    Lidt sent, men stadig aktuelt.
    Kulsyren i danskvandet gør jo præcis det samme som den kulsyre gæren afgiver, så det gode resultat må skyldes den øgede mængde kulsyre, idet det jo netop er kulsyren der hæver brødet.

    Svar
  10. lizette

    21. februar 2021 kl. 11:17

    Hej Lene
    Det lyder som en god opskrift og jeg er også fan af bløde boller da de jo kun er sprøde første dag
    Men mit problem er at jeg kun har varmluft i min ovn, ved hvad kan jeg gøre for at de ikke bliver så seje i skorpen, har prøvet andre boller både med og uden damp men de får lige den seje skorpe faktisk også hvide boller selvom ægget gør noget der.
    Tak for en super blog
    Mvh Lizette

    Svar
    • Lene Tranberg

      21. februar 2021 kl. 13:50

      Hej Lizette:-)
      Hmmm, ja, så er det ikke nemt. Varmluft udtørrer nemlig overfladen på bollerne, så skorpen bliver sprød og sej.
      Mit umiddelbare bud er at lægge et hårdtopvredet viskestykke over de varme boller, når de kommer ud af ovnen. Det bevarer fugtigheden inde i bollerne, så de bliver bløde;-)

      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
      • Lizette

        22. februar 2021 kl. 7:39

        Tak Lene det vil jeg prøve i aften hvor jeg vil bage din opskrift her.
        Prøvede med et tørt igår men det blev ikke bedre, så jeg håber
        Mvh Lizette

        Svar
        • Lene Tranberg

          22. februar 2021 kl. 9:45

          Jeg krydser fingre og hepper på dig;-)
          Kh Lene

          Svar
  11. Eva Rydder

    11. marts 2021 kl. 13:15

    Kan jeg bruge surdej i stedet for gær og i så fald hvor meget og hvad skal der ændres i opskriften?

    Svar
    • Lene Tranberg

      11. marts 2021 kl. 13:34

      Hej Eva:-)
      Ja, det kan du godt. Du skal bruge 150 g aktiv surdej i stedet for gæren. – Og ellers håndterer du bare dejen, som når du plejer at bage surdejsboller:-)
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  12. Ruth

    22. juli 2022 kl. 19:45

    Hej Lene. Hvad tror du der sker hvis jeg kun har dansk vand med citrussmag. Tror du ikke smagen forsvinder og det går an ?

    Svar
    • Lene Tranberg

      22. juli 2022 kl. 19:51

      Hej Ruth:-)
      Jo, det kan du sagtens bruge. Det betyder ingenting:-)

      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  13. Helle

    1. oktober 2022 kl. 9:34

    Jeg er ved at bage disse boller, men syntes ikke jeg kan se hvor meget gluten der er i melet?

    Svar
    • Lene Tranberg

      1. oktober 2022 kl. 9:37

      Hej Helle:-)
      Det er en af de (gamle) opskrifter, som endnu ikke er gennemgået og lagt i skema. (Der er nok ca 50 opskrifter tilbage på bloggen, som trænger til en kærlig hånd;-))
      Hvedemelet skal helst have et glutenindhold på 12 g pr. 100 g mel.

      Rigtig god bagelyst og god weekend.

      Kh Lene

      Svar
  14. Jenny

    16. april 2023 kl. 15:36

    5 stars
    😊😊 de bedste boller jeg nogen sinde har bagt med kerner..( og det er blevet til mange i mit 62rige liv)…jeg brugte tørgær og manitoba mel…SÅ LÆKRE 😋😋
    Kh
    Jenny

    Svar
    • Lene Tranberg

      17. april 2023 kl. 11:20

      Hej Jenny:-)
      Tusind tak for din søde besked og alle stjernerne:-)
      Jeg skal også snart bage dem igen.

      Ha’ en dejlig dag.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - 🇩🇰 I dag fejrer vi Dannebrogs fødselsdag - og her hos mig betyder det flagkage, selvfølgelig!
For når man ikke har en flagstang, må man bage det selv😉

Den her klassiker med jordbær og hyldeblomstmousse går man aldrig galt i byen med - og du finder opskriftslink i min story (eller på bloggen, hvis du ser med senere: Søg på flagkage på Bagvrk.dk).

🎂 Pro tip: Hyldeblomstmoussen skal være stiv - ligesom nationalfølelsen i dag🇩🇰🇩🇰

#flagkage #valdemarsdag #dannebrogskage #bagvrk #søndagskage #allekanbage #hjemmebag #hjemmebagt #lagkage #lækkersulten #lækkerier
🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Test af Cozze 17 pizzaovn – min anmeldelse og…
  • Fejlfinding – “hvorfor ser min kage…
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme