• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Marengs & småkager / En småkagemand med hjerte – julens sødeste småkage

En småkagemand med hjerte – julens sødeste småkage

13. november 2023 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Nogle gange er det værd at afprøve en fiks idé:-) Jeg elsker bløde gingerbread cookies, men kunne godt tænke mig at tage dem et skridt videre. En småkagemand, som omfavner et hjerte, lyder det ikke som den rette juleånd? Derudover er de vildt nuttede…

Småkagemand med hjerte

Opskriften er fra 2016, men har netop fået en overhaling med rettelser og et par nye billeder. Det er stadig min yndlings-julesmåkage, for man bliver så glad af at give dem hver sit udtryk og at få lov at lege så meget med glasur og krymmel.

Jo, det tager lidt tid at få dekoreret de 100 småkagemænd, der bliver ud af opskriften. Men du behøver ikke gøre det hele på en gang. Glasuren kan snildt holde sig en dag eller to i køleskabet, og ellers kan du sætte børnene til at dekorere deres egne kager. Det kan der komme mange grin ud af.

Småkagemand

Sådan er en småkagemand

Kagen er sat sammen af to typer dej: Den mørke er en sirupskagedej med varme krydderier, den lyse er en mørdej med vanille. Begge deje skal en tur i køleskabet, før de rulles ud.

Du kan dekorere dine småkagemænd, præcis som du har lyst til. Sidste år fik damerne krøllet hår, mændene havde lige hår, og teenagerne fik headsets på (eller ørevarmere). Jeg har udstukket dejen som juletræer, som fik grøn glasur i striber og store, runde krymmelskiver som julepynt.

Jeg opgraderede min småkagemand to gange i løbet af december. Første gang fik han hjerter af marcipan, anden gang blev han til bordkort og sukkerstokholder.

Småkagemand

Jeg har prøvet mange opskrifter på honning- og sirupskager gennem tiden. Denne har jeg fundet på Amo.dk, og den smager fantastisk, samtidig med at den ikke bliver hård og sprød.

Udstikkeren er fra Ikea

Mange har spurgt, hvor jeg har købt min udstikker. Min småkagemand er en gammel svend fra Ikea og stammer fra et børnesæt, som hedder Duktig. Han er 9 cm høj. På magisk vis er udstikkerne kommet fra børneværelset og ned blandt mine andre udstikkere…

Duktig-sættet fås stadig. Linket til det er her. Jeg ved også, at webshoppen Kager og sager har en lignende udstikker. (Jeg får ikke procenter af webshoppens salg, det er kun en serviceoplysning;-))

Småkagemand med hjerte. En nuttet opskrift fra Bagvrk.dk.

“Løb, løb, så hurtigt du kan! Du fanger ikke en honningkagemand!” (Som altså er en sirupskagemand:-))

De store småkagemænd er de fineste bordkort til juleaften. Sidste år gjorde min søster et nummer ud af at dokumentere drabet på småkagemanden i juledagene, efterhånden som hun bed større og større dele af ham af…

Småkagemand med hjerte

De sødeste småkagemænd med to slags dej, en sirupskagedej og en lys vanillemørdej. Du har frit slag for at dekorere kagerne med glasur og krymmel.
4 fra 1 stemme
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 1 time t
Tilb. tid 6 minutter min
Samlet tid 5 timer t 6 minutter min
Ret Småkage
Køkken Bagværk, Jul
Antal 100 stk.

Ingredienser
  

Sirupskagedej

  • 1½ dl vand
  • 400 g sukker
  • 150 g lys sirup
  • 300 g smør
  • 1 spsk stødt nellike
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 spsk stødt ingefær
  • 720 g hvedemel (gerne med lavt proteinindhold)
  • 2 tsk natron

Lys vanillemørdej

  • 150 g hvedemel (gerne med lavt proteinindhold)
  • 100 g smør
  • 50 g flormelis
  • ½ tsk vanillesukker
  • ca. 1 spsk koldt vand

Glasur

  • 270 g flormelis, ca.
  • 1 æggehvide
  • 1 tsk citronsaft
  • Krymmel

Sådan gør du
 

  • Kog vand og sukker. Tag gryden af varmen og tilsæt sirup, smør og krydderier og bland det godt. Sigt mel og natron sammen i en skål og bland det i dejen, til den er helt jævn og uden striber.
  • Hæld dejen i en frysepose og læg den i køleskabet i mindst fire timer.
  • Bland mel, flormelis og vanillesukker i en foodprocessor. Tilsæt smørret og kør, til det hele er blandet godt, og smørret er hakket til små gryn. 
  • Ælt dejen sammen med et par dråber vand ad gangen, til den kan holde sammen.
  • Læg dejen i en frysepose i køleskabet i mindst en time.
  • Varm ovnen op til 220° (alm. ovn, ikke varmluft), og beklæd flere bageplader med bagepapir.
  • Udrul sirupskagedejen til 3-4 mm tykkelse og udstik med en udstiksform som en honningkagemand. 
  • Mørdejen udrulles til 2 mm tykkelse og udstikkes med en lille hjerteform. Læg det lyse hjerte ovenpå manden og fold hans arme lidt ind over. Tryk hænderne godt fast til hjertet.
    Småkagemand med hjerte. Den fineste julesmåkage fra Bagvrk.dk.
  • Læg kagerne med lidt afstand på en bageplade, og bag dem i ca. 6 minutter i nederste tredjedel af ovnen. Lad dem ikke få for meget, for så bliver de sprøde i stedet for lidt bløde.
    Småkagemand med hjerte. Den fineste julesmåkage fra Bagvrk.dk.
  • Hvis du vælger at bage noget af sirupskagedejen uden mørdejen, som jeg har gjort med juletræerne, skal de have 4¾ minut. (Jeg synes, de blev for mørke ved 5 minutter.) Kagerne afkøles på en bagerist.
  • Æggehviden piskes til let skum i en helt ren skål, før du gradvis rører flormelis og citronsaft ind i, så den bliver tyk og blank. 
  • Fyld glasuren i en sprøjtepose med en rund tylle på 1 eller 2 mm (eller klip en lille spids af sprøjteposen). Dekorer kagerne, som du har lyst til, og gå endelig amok i krymmel:-)

Noter

Lad dine småkagemænd tørre helt, før du pakker dem ned. Kagerne opbevares i en lufttæt kagedåse.
Tags Jul
Følg mig på Instagram.
Småkagemand
Fra den allerførste bagning af småkagemændene i 2016.

Do you need the recipe in English?

I shared the recipe disguised as Ampelmann cookies right here🙂

Tags: Børnevenlig, Familiefavorit, Glasur, Jul, Juleaften, Julebag, Juleopskrift, Kanel, Krymmel, Nem opskrift, Sirup, Småkager

Previous Post: « Pølsemumier – mumiepølsehorn til halloween er (u)hyggelig godt til madpakken
Next Post: Finskbrød – skøn opskrift på den klassiske julesmåkage »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Britta R. G .

    12. oktober 2017 kl. 8:03

    Hej sådan nogle søde og fine kagemænd du har lavet dem skal jeg helt sikkert også prøve på at lave uhm jeg glæder mig allerede ha en dejlig dag ☀️

    Svar
    • LT

      12. oktober 2017 kl. 8:05

      Hej Britta:-)
      Tak:-) Ja, de er også min yndlingssmåkage
      Ha’ en dejlig dag!
      Kh Lene

      Svar
  2. Birgitte Braband

    20. oktober 2017 kl. 18:16

    Hvor er de søde og så flot pynt.
    Hvordan får du den fine mærke grønne glasur, som ses på juletræerne?
    Alm. frugtfarve er nærmest græsgrønt.

    Svar
    • LT

      20. oktober 2017 kl. 20:50

      Hej Birgitte:-)
      Jeg bruger altid Wilton pastafarve og har til træerne blandet den bladgrønne med en lillebitte smule sort.
      Kh Lene

      Svar
      • Birgitte Braband

        21. oktober 2017 kl. 11:58

        Mange tak – det vil jeg prøve. Kh. Birgitte

        Svar
  3. Sarah

    10. november 2017 kl. 16:11

    Hej Birgitte 🙂
    De er simpelthen så fine. Jeg har været på jagt efter nogle lignende udstiksforme, så jeg kan gøre dig kunsten efter, men jeg kan ikke finde dem. Kan du løfte sløret for, hvor du har købt dine?
    Mvh. Sarah

    Svar
    • LT

      10. november 2017 kl. 16:16

      Hej Sarah:-)
      Jeg har købt mine forme til mændene på julemarked i Tyskland. Dem til træerne er fra Ikea.
      Jeg ved, at manden også fås hos Nyborgs Room lige her: https://nyborgs-room.com/produkt/udstikker-til-honningkagemand-3/
      Kh Lene

      Svar
      • Sarah

        10. november 2017 kl. 16:39

        De er nu fundet og bestilt. Tusind tak for hjælpen 🙂

        Svar
        • LT

          10. november 2017 kl. 16:42

          Velbekomme

          Svar
  4. Katrine

    15. november 2017 kl. 6:17

    Hvordan kan de ligge i en kagedåse med glasur uden glasuren smitter af på de andre kager? Ligger du dem i lag med bagepapir imellem? Hvor lang tid kan de holde sig?

    Svar
    • LT

      15. november 2017 kl. 6:21

      Hej Katrine:-)
      Når du bruger æggehvideglasur til at dekorere med, hærder glasuren op, så den bliver hård og ikke smitter af.
      Jeg lagde dem bare forsigtigt ned i dåsen, men du kan godt lægge papir imellem, så mønsteret ikke bliver slået af, hvis du ryster dåsen.
      Småkagerne holder 6-8 uger. Jeg bagte den første portion i starten af november sidste år. De sidste, som jeg ikke kunne nænne at spise, blev blendet til en kagebund midt i januar.
      God fornøjelse med dem:-)
      Kh Lene

      Svar
  5. Anna Borup

    29. november 2017 kl. 18:18

    Hej,
    De er virkelig fine Tror du man også kan bruge dejen til at lave et honningkagehus?
    Mvh Anna

    Svar
    • LT

      29. november 2017 kl. 18:24

      Hej Anna:-)
      Tusind tak:-)
      Hmmm nej, jeg er bange for at den ikke bliver hård nok. Når jeg har lavet de store småkagemænd til at holde en sukkerstok, ændrer de facon, hvis de ikke ligger helt plan, så jeg tror, det vil synke sammen, desværre.
      Jeg går med tanker om at afprøve en gammel husopskrift, jeg bagte, da jeg var barn. Lad os se, om jeg ikke når det inden jul.
      Kh Lene

      Svar
      • Anna Borup

        29. november 2017 kl. 18:36

        Hej,
        Tusind tak for svar 🙂

        Svar
  6. Maja

    5. december 2017 kl. 10:17

    Kan man lave den lyse vaniljemørdej med hænderne?
    Jeg har nemlig ikke nogen foodprocessor.

    Svar
    • LT

      5. december 2017 kl. 10:21

      Hej Maja:-)
      Ork ja, det kan du sagtens:-) Jeg vil åbenbart hellere vaske foodprocessoren af end have beskidte fingre, tror jeg;-)
      Du smuldrer bare smørret ud i de tørre ingredienser, som du ellers ville gøre med en mørdej.
      Kh Lene

      Svar
      • Maja

        6. december 2017 kl. 10:00

        Tusind tak for det hurtige svar Lene 🙂
        Glæder mig til at bage dem.

        Med venlig hilsen
        Maja

        Svar
        • Maja

          9. december 2017 kl. 19:46

          Så fik jeg bagt dem.
          De er virkelig lækre! Dejen er helt vildt lækker at arbejde med.
          Det er ikke sidste gang de bliver bagt! 🙂
          Tak for en rigtig god opskrift Lene.

          Med venlig hilsen
          Maja

          Svar
          • LT

            10. december 2017 kl. 5:53

            Hej Maja
            Det var dejligt at høre Tusind tak for din søde besked
            Ha’ en dejlig jul!
            Kh Lene

  7. Natasia

    19. december 2017 kl. 9:32

    Min dej er stenhård 🙁 Øvøv

    Svar
    • LT

      19. december 2017 kl. 9:34

      Hej Natasia
      Bare rolig, dejen er ikke ødelagt. Prøv at skære den i fx fire stykker og ælte hver del et øjeblik, før du begynder at rulle. Hvis dejen ikke var kold til at begynde med, ville du få svært ved at rulle den ordentligt ud. Det skal nok blive godt
      Jeg krydser fingre
      Kh Lene

      Svar
      • Natasia

        19. december 2017 kl. 9:36

        Sys bare det smuldre 🙁 men må prøve igen .

        Svar
        • LT

          19. december 2017 kl. 9:37

          Varmen fra hænderne skal nok klare det:-)

          Svar
  8. Dorthe

    19. december 2017 kl. 15:46

    Hej

    Jeg har nu haft dejen på køl i ca 4 timer – men syntes min dej er meget blød. Er meget i tvivl om den er så blød at jeg ikke kan rulle den ud ???? Hvad sørensen har jeg gjort forkert

    Hilsen Dorthe

    Svar
    • LT

      19. december 2017 kl. 15:50

      Hej Dorthe:-)
      Det tror jeg godt du kan, bare du drysser godt med mel. Men ellers kan du prøve at tage en mindre del af dejen og se, hvordan den er at rulle ud. Ellers sker der ikke noget ved at lægge dejen i køleskabet til i morgen eller i fryseren en halv time, så den bliver fastere.
      God fornøjelse med dem – og god jul!
      Kh Lene

      Svar
  9. Dorthe

    19. december 2017 kl. 19:41

    Hej
    Tusind tak for hurtig svar.

    Tålmodighed er en dyd – jeg lod dejen være lidt længere tid i køleskabet og endte med en virkelig lækker dej at arbejde med. Tusind tak for en dejlig opskrift.

    Rigtig god jul

    Hilsen Dorthe

    Svar
    • LT

      19. december 2017 kl. 19:46

      Hej igen:-)
      Ih, hvor dejligt at høre. Det er jeg glad for:-)
      Ha’ en dejlig jul!
      Kh Lene

      Svar
  10. Mama

    8. februar 2018 kl. 16:52

    Tak for inspirationen. Jeg har idag bagt en portion, hvor vi lavede forskellige figurer, der symboliserer børns rettigheder ( som er emneuge på skolen). Nogle med hjertet, nogle med bøger, andre med bolde eller sjippetov, nogle med talebobler osv.

    Svar
    • LT

      8. februar 2018 kl. 16:55

      Hej Mama:-)
      Tak for din besked.
      Det lyder som en superfin idé. Godt tænkt:-)
      Ha’ en dejlig aften!
      Kh Lene

      Svar
  11. Natascha

    22. februar 2018 kl. 10:14

    Øv øv. Mine flød totalt ud og blev til en firkant 🙁 hva har jeg gjort galt

    Svar
    • LT

      22. februar 2018 kl. 10:21

      Hej Natascha:-)
      Hmmm, det lyder mystisk. Kan det tænkes, at din dej måske ikke er kølet nok, før du gik i gang med at rulle ud? Eller at dit køkken er så varmt, at dejen er blød, når du sætter pladen i ovnen? I så fald kan det hjælpe dig at køle dejen undervejs i processen. Fx kan du nøjes med kun at tage den dej ud af køleskabet ad gangen, som du ruller ud – eller du kan lade figurerne stå i køleskabet en halv times tid, før du bager dem.
      Jeg krydser fingre for at det lykkes næste gang:-)
      Kh Lene

      Svar
  12. Damita L. Varming

    21. oktober 2018 kl. 9:59

    Ved ikke om jeg kan lave småkagerne uden forme? Jeg har ikke nogen forme og jeg vil gerne lave dem idag så kan ikke nå et bestille

    Svar
    • Lene

      21. oktober 2018 kl. 10:01

      Hej Damita:-)
      Du kan evt skære dem ud efter en papskabelon, selvom det selvfølgelig kommer til at tage længere tid end med en udstikker.
      God fornøjelse:-)
      Kh Lene

      Svar
  13. koalapigen

    17. november 2018 kl. 15:43

    Det er lidt komisk, for jeg bagte en lille småkage-kagemand med et “brød” i favnen. Brødet var af marcipan. Mere gjorde jeg ikke ved det. Han kunne måske godt være dekoreret med lidt smeltet chokolade eller glasur?

    Svar
    • Lene

      17. november 2018 kl. 21:33

      Ja, det må du gøre næste gang;-)
      Kh Lene

      Svar
  14. Wicky

    22. november 2018 kl. 9:43

    Uhh denne opskrift smager og dufter af jul vi er herhjemme helt vilde med den brune dej som vi laver i ruller og bager som småkager.
    Kan dejen fryses?

    Svar
    • Lene

      22. november 2018 kl. 10:22

      Hej Wicky:-)
      Ja, du kan sagtens fryse dejen ned. God fornøjelse med den.
      Kh Lene

      Svar
  15. Kristina

    25. november 2018 kl. 9:05

    Hvilken slags smør bruger du??

    Svar
    • Lene

      25. november 2018 kl. 9:17

      Hej Kristina:-)
      Oftest bruger jeg Lurpak smør, men alle typer smør i sølvfolie (ikke smørbare) duer.
      God fornøjelse.
      Kh Lene

      Svar
  16. Lene

    7. december 2018 kl. 14:57

    Hejsa
    Jeg har lige rørt sirupskagedejen, og synes den er meget lys, i forhold til det jeg ser på dit billede, hvor kagerne er ubagte?? Har fulgt opskriften til punkt og prikke…
    Mvh
    Lene

    Svar
    • Lene

      7. december 2018 kl. 15:00

      Hej Lene:-)
      Det kan godt være lyset på billedet, der snyder. Hvis du bare har gjort, som jeg skriver, har du helt sikkert gjort det rigtigt;-)
      God fornøjelse med dem.
      Kh Lene

      Svar
  17. Christine

    6. november 2019 kl. 9:34

    Hej.
    Er glasuren til dine kagemand, en man kan købe færdiglavet?

    Svar
    • Lene Tranberg

      6. november 2019 kl. 10:52

      Hej Christine:-)
      Jeg laver selv min af æggehvide og flormelis, men jeg ved, at Dr. Oetker har lavet glasur på tube til at dekorere med;-)
      Kh Lene

      Svar
  18. Mie Brodersen

    8. november 2020 kl. 22:31

    4 stars
    Mega gode. dejlig smag. Men dejen skal være godt kold, så er den nemmest at arbejde med.

    Svar
    • Lene Tranberg

      9. november 2020 kl. 8:19

      Hej Mie:-)
      Du har ret. Det er nemmest, når dejen er kold, men ikke for hård;-)
      Måske skulle jeg få skrevet det ind i opskriften:-)

      Ha’ en dejlig dag!

      Kh Lene

      Svar
  19. Tina Hauritz

    27. oktober 2021 kl. 15:41

    Hej Lene
    Sikke nogle fine kager.
    Et helt andet spørgsmål vedr. udstikkere
    Jeg søger et stort hjerte ❤️
    Ved du mon hvor det kan købes?

    Vh. Tina

    Svar
    • Lene Tranberg

      27. oktober 2021 kl. 15:46

      Hej Tina:-)
      Tak:-)
      Jeg har et halvstort hjerte, som jeg har købt i Tyskland…
      Det bedste ville nok være at skrive til fx Tine hos http://www.kagerogsager.dk og høre hende, om hun kan skaffe en udstikker i det mål, du ønsker.
      God jagt:-)

      Kh Lene

      Svar
  20. Helle Redder

    15. november 2022 kl. 16:09

    Dem må jeg prøve….. har lige købt de helt rette udstikkere til dem

    Svar
    • Lene Tranberg

      15. november 2022 kl. 20:07

      Hej Helle:-)
      Ja, det har du.
      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  21. Maj-Britt Jensen

    9. november 2024 kl. 13:15

    En stor tak til dig for de fine opskrifter, dine gode beskrivelse, samt billeder og den nemme tilgang til kopi 🙏❤️ Kh. Maj-Britt

    Svar
    • Lene Tranberg

      14. november 2024 kl. 11:18

      Kære Maj-Britt:-)
      Tak for din søde besked. Det sætter jeg stor pris på:-)

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

Bagvrk profilbillede Lene Tranberg

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot 🥐 Er det en snegl - eller bare en virkelig flot bolle?
De her fibersnegle er grove, men med masser af bid, saft og smag🤎
Perfekte til madpakken, brunchbordet eller som et lækkert mellemmåltid. 

👩🏼‍🍳Vil du bage med? Opskriften finder du i første kommentar👇🏻
🎥 Næste gang viser jeg forskellen på at skære med kniv vs. sytråd - det gør faktisk en verden til forskel!

👉🏻 Gem opskriften til næste bagedag. 
📲 Send reelen til én, der elsker snegle med god samvittighed. 
❤️ Synes godt om, hvis du vil se flere nemme og lækre hverdagssnacks!

#fibersnegle #sundeboller #hjemmebag #bageglæde #bagværk #bollerderdur #madpakkeinspiration #bagvrk #bagedag #nemmeopskrifter #hverdagsmad #brunchideer #snackinspiration #allekanbage #hjemmebagteboller #hjemmebagt #nemopskrift
Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af de Nogle brød SKAL bare bages. Focaccia er ét af dem.
Det er simpelt, smagfuldt og ret svært ikke at elske:
Supernem dej, tynd, sprød skorpe, luftig krumme - og den magiske kombination af olivenolie, flagesalt og rosmarin.

Det passer til alt fra suppe og salat til tapas og grill - og det kræver hverken langtidshævning eller avanceret teknik.

Swipe for opskriften, gem den - og bag et brød, der stjæler opmærksomheden ved bordet.

Hvad ville du servere det til?

#allekanbage #bageglæde #focaccia #madbrød #hjemmebag #brødbagning #gærbrød #gærdej #bagværk #bagvrk #hjemmebagt #italienskbrød #lækkersulten #nemopskrift #nemmeopskrifter
Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte Her stod jeg og passede mig selv, mens jeg skrabte glasset for det sidste af en ny, lækker dessert - og så sprang der nærmest et stykke kage af skeen og ned på gulvet🤷🏼‍♀️😂

Ingen kom til skade under optagelsen af denne film😉😅

Ha’ en skøn onsdag😃

#allekanbage #bagvrk #fraklip #ups #dessertiglas #lækkersulten #lækkerier #grinlidtafdigselv #grinlidtmere #værglad #smil
🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎶 Der findes to slags kunst: Musik og focaccia 🎨🍞
I dag får du begge dele på én gang!
Mens Mozart spiller, danser mine fingre blidt hen over dejen, for focaccia skal prikkes med kærlighed 💛

Det her er verdens nemmeste og bedste madbrød - og ALLE kan være med! 🙌🏻

Om et par dage deler jeg opskriften i en karrusel, så du også kan trylle en luftig, sprød og lækker focaccia frem i dit eget køkken 🫒🥰

Indtil da: Læn dig tilbage, nyd musikken – og glæd dig til at bage med 🎵
Ha’ en skøn weekend☺️

#allekanbage #bagvrk #hjemmebag #focaccia #madbrød #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #nemmeopskrifter #nemopskrift #italienskbrød
Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i d Smid, hvad du har i hænderne! Det er pizzadag i dag🤩🍕
Derfor er det deep pan pizza-aften hos os i dag🍕🎉 (Og så endda på en fredag😉)

Hvorfor? Fordi du simpelthen ikke får bedre pizza end den her! (Har du smagt den, ved du, jeg har ret😉)

Deep pan pizzaen har en ultratynd, sprød skorpe, et luftigt indre, og det lækreste fyld på toppen: Blød, frisk mozzarella, en supernem tomatsauce, pepperoni, jalapenos og oregano.

En simpel, seriøst lækker, smovsende, saftig, sprød, sanselig, spektakulær, sørens god pizza!

Behøver du (virkelig?) flere gode argumenter, kan du gemme opslaget her, så du har opskriften til en anden dag. 

Det var bare det. Dejlig pizzadag til dig😃🍕

#pizzafredag #deeppanpizza #bagvrkspizza #allekanbage #verdensbedstepizza #pizzaaften #pizzapizzapizza #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #hjemmebagtpizza #bagvrk
Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponer Kæmpekanelsneglen - rullet og klar til at imponere! 😍
Her viser jeg, hvordan du samler den - trin for trin. Det er faktisk meget lettere, end du tror 💪🏻

💬 Har du prøvet at bage den? Eller tør du godt kaste dig ud i det? Skriv “JA” i kommentaren, hvis du er klar! 🙌🏻

👉🏻 Selve opskriften finder du i min karrusel fra den 17. maj - scroll tilbage og gem den, hvis du ikke allerede har gjort det 💾 (Eller søg den frem på Bagvrk.dk)

🎥 Gem videoen her, så du kan finde den igen, når dejen er klar!

Rigtig god bagelyst☺️

#bagværk #kanelsnegl #kæmpekanelsnegl #bageglæde #bagvrk #hjemmebag #kageinspiration  #reelopskrift #allekanbage #hjemmebagt #lækkersulten #lækkerier #nemmeopskrifter #nemopskrift
Tør du lade være? Hvis du også følger mig, få Tør du lade være?
Hvis du også følger mig, får du alle mine tips og tricks til at lykkes med bagværk i køkkenet - direkte i dit feed😊

#bagvrk #allekanbage #hjemmebag #bageglæde #bagværk #hjemmebagt #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad m 🍪 Jeg tror, jeg skal bage cookies i dag. Hvad med dig?

Det får ikke problemerne til at forsvinde, men måske hjælper det lidt😁😂

#godtråd #bagvrk #allekanbage #bageglæde #kageterapi #bageterapi
Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej? Skal du bruge dejspade eller dejkrog til gærdej?
Svaret er: Dem begge! 🙌

Først samler jeg dejen - og ælter smørret i - med dejspaden.

Så tilsætter jeg resten af melet og skifter til dejkrogen.

Nu skal der æltes, til dejen er blank, slipper skålen og kan trækkes ud i et flot glutenvindue - det er dér, magien sker! ✨🥰

En lille ting, der gør en kæmpe forskel for din gærdej!

#bagvrk #allekanbage #bagetip #bageglæde #bagvrkssmåtipsstorforskel #bagvrksbageskole #bagvrkssmåtips #hjemmebag #hjemmebagt #bagværk #gærdej #gærbrød #røremaskine
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…
  • Fristende chokoladesmåkager: Én bid, og du er afhængig;-)
  • Fibersnegle – Sunde boller og et smart trick
  • Fødselsdagsboller – de bedste og blødeste bamseboller

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme