Valentinsdag – dyrk kærligheden<3

Hvordan har du det med Valentinsdag, den 14. februar? Er du en af dem, der straks rækker hånden op og råber: “Jaaaah, jeg synes, det er dejligt, fordi vi fejrer vores kærlighed!” eller siger du: “Sådan noget amerikansk pjat! Jeg kan give blomster når som helst, jeg vil!”? Du må synes lige det, du vil, men jeg vil alligevel slå et slag for Valentinsdag, for jeg holder meget af den. (Og hvis du holder ud, kommer der lidt om mine Valentins-opskrifter også.)

Jeg elsker stadig min mand højt efter godt 17 år:-) Og jeg husker at fortælle ham det. Ligesom han siger det til mig. Han holder døren for mig. Han fortæller mig, at jeg er smuk, lækker, dejlig, sexet – også når jeg ikke selv synes, jeg er det. Han hjælper mig, når jeg har brug for det. Han ved, hvad jeg trænger til, også uden at jeg behøver sige det. Og alligevel giver han mig blomster, undertøj og parfume på Valentinsdag. (Undtagen det år hvor jeg havde sukket efter et bestemt par (dyre) løbesko i månedsvis… Men der fik jeg også chokolade i en hjerteformet æske sammen med skoene.)

Gør jeg det samme for ham? Ja, det gør jeg<3 Jeg giver ham ikke blomster, men han elsker at få gaver. Det er ikke kun den ekstra opmærksomhed den 14. februar, som får et forhold til at blomstre og blive ved med at gløde. Det er også alle de små ting, vi gør hver eneste dag.

“Amerikansk pjat”

Hvis du nu er en af dem, som er lidt sur over Valentinsdag, husker du så at gøre noget for din kone/kæreste/mand de andre dage? Hvornår har du sidst haft blomster med hjem? Hvornår har du sidst kysset ham/hende i nakken og sagt, at du elsker? Husker I at flette fingre? Og at kysse godnat og farvel? Hvornår har du sidst taget din kæreste i hånden og sagt “Jeg har lyst til at gå en tur sammen med dig lige nu” – og så gjort det?

Det er ikke for tidligt at starte i dag. Det er forhåbentlig heller ikke for sent…

Valentinsdag kan fejres med kager

Sidste år lavede jeg to opskrifter til Valentinsdag. Den ene var mere for sjov end den anden, men begge har sin berettigelse og tåler gentagelse. HVERT ENESTE ÅR! 🙂 Der er kommet mange nye læsere til bloggen indenfor det seneste år, så derfor har du måske ikke set opskrifterne før. Men du må ikke gå glip af dem, for de er oplagte at bage i februar, så snart du har spist nok fastelavnsboller.

Kærestebreve

Den ene kage var et kærestebrev, bagt af mørdej og fyldt med kirsebær. Du finder min opskrift lige her. En lille, lækker håndtærte med et kærligt budskab. Vi skriver alt for få kærestebreve efter min mening, men nu kan du bare bage ét.

Kærestebreve

Små søde sedler, kærlige sms’er og emails tæller også i min bog. Bare du husker at sige det højt også!

Lykkekager

Lykkekagerne kan bages med et kærligt budskab eller et frieri indeni. Jeg farvede kagerne pink i anledning af Valentinsdag, men de kan bruges på mange andre måder.

Valentinsdag

Jeg har skrevet mere om mine tanker om lykkekagerne i dette indlæg. De er lidt mere tricky at lave end kærestebrevene, fordi man skal arbejde hurtigt, når kagerne kommer ud af ovnen. Men du kan sagtens! Jeg har lagt et link i opskriften til en video, hvor der bliver vist, hvordan de skal foldes.

P.S. Husk på, at når det gælder kærlighed, så får du meget mere retur, end du investerer. Måske er det sandt, at vejen til en mands hjerte går igennem hans mave? Og måske gælder det samme for kvinder? Bag en kage og ha’ en dejlig weekend:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *