[Reklame. Jeg har modtaget Juleknapper fra Carletti til denne opskrift.] Denne konfekt med juleknapper smager af min barndom. Kakaoknapperne med de små krymmelkugler på var ikke kun juleknapper dengang. Sammen med lakridspinde var det mit favoritslik til kagemanden til min fødselsdag. Og allerhelst på den brune glasur…
Det tager ikke lang tid at lave denne konfekt, og du kan sagtens have børnene med i køkkenet. Måske er det skørt at lave en opskrift på det, men billederne blev så fine, at de fortjener en plads på bloggen:-)
Jeg lavede mine marcipankugler på 8 gram, fordi det blev en passende størrelse i forhold til knapperne, så min konfekt med juleknapper blev en helt perfekt mundfuld.
Det er ellers ikke mig, som laver konfekt hos os. Det er min mand, som står og sveder over den tempererede chokolade, marcipanen og de mange slags fyld. Jeg kaster mig gerne over mange sværere bagediscipliner i håb om at mestre dem, men det med at temperere chokolade, har jeg ikke turdet gøre endnu.

KONFEKT MED JULEKNAPPER
Ingredienser
- 240 g marcipan
- 1 pose Carletti Juleknapper
Sådan gør du
- Del marcipanen i 30 stykker á ca. 8 g. Tril dem til kugler og tryk en juleknap på hver side af marcipanen som en sandwich.
Noter
PS: Juleknapperne har jeg fået tilsendt som en gave fra Carletti. Jeg har ikke tjent en krone på at skrive dette indlæg og bruge slikket, men Forbrugerombudsmanden kræver, at alle opslag med omtale af gaver tydeligt markeres, så du ved, at jeg har fået det gratis. Du finder linket til Carlettis hjemmeside her.
Skriv et svar