I starten af januar landede der en mail i min indbakke fra en journalist på magasinet Pindle, en del af Ugeavisen Odense/Jysk Fynske Medier:
Jeg skriver til dig, fordi jeg vil høre, om du har lyst til at medvirke i en lille artikel, hvor du giver læserne en opskrift på nogle fantastiske fastelavnsboller?
Vi plejer at skrive en eller anden form for artikel op til fastelavn, men da jeg selv følger dig på Instagram og ofte er inspireret af dine opskrifter, kom jeg til at tænke på, at det kunne være sjovt at gå en lidt anden vej.

Mailen var fra Miriam Kjer, som også har taget billederne, der ledsager dette indlæg. Jeg kunne næsten ikke sige nej til Miriam. En fast følger og alt muligt;-)

Interviewet til Pindle
En måned senere kom Miriam på besøg. Glad, smilende, nem at tale med. Vi talte om bloggen, hvordan den var blevet til, og hvad jeg havde været igennem på min vej hertil.
Vi var i køkkenet for at bage fastelavnsboller – eller i hvert fald for at rulle dej ud, putte fyld i – og lægge glasur på nogle, jeg havde taget ud af fryseren. Helt som i TV-køkkenet i gamle dage;-)

Selve opskriften er min mors, som du finder her. Gode, gammeldags fastelavnsboller med hindbær og masser af creme. Opskriften har fået lov at fylde meget i artiklen, men for mig var det vigtigt, at læserne fik den bedste og mest udførlige opskrift at gå efter, så de var sikret succes.
Der står kun en lille smule om mig. Mest af pladshensyn, for ellers kunne Miriam og jeg have spundet en lang, lang historie. Dog ærgrer det mig lidt nu, at der ikke står Bagvrk.dk nogen steder, men pyt.
Vil du læse hele artiklen, er den på side 14 og 15 via dette link.
Du læser med. Og vender tilbage. Det er helt fint med mig;-) Tak, fordi du er her<3


Det var dog en skøn anerkendelse – og sikke fine billeder! Tillykke med artiklen 🙂
Tusind tak, Gitte Kirstine:-)