12 stk. amerikanske muffinforme eller 18 almindelige.
Ingredienser
3æg, str. M/L, stuetemperatur
200gsukker
200ghvedemel
2tskbagepulver
100gkokosmel
350grabarber i mindre stykker
Tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster
Sådan gør du
Varm ovnen op til 175° (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 12 store muffinforme i en fast muffinform. Skyl rabarberstilkene og skær dem i mindre stykker.
Pisk æg og sukker, til det er lyst. Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.
Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 12 muffinforme.
Bag dine kokosmuffins i nederste tredjedel af ovnen i ca. 24 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.
Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.
Noter
Kokosmuffins kan sagtens holde sig et par dage ved stuetemperatur. Alternativt kan de fryses ned i op til tre måneder.