Smuldr smørret sammen med hvedemelet. Saml dejen med piskefløden og lad dejen hvile i køleskabet i minimum 30 minutter. Dejen skal ikke æltes for længe, den skal kun lige samles.
Varm ovnen op til 200° (alm. ovn, ikke varmluft). Beklæd to bageplader med bagepapir. Hæld perlesukker i en dyb tallerken.
Del dejen i små klumper på 6-7 gram. Tril dejen til tynde stænger med en længde på ca. 18 cm.
Læg de små kringler på bagepladen (de hæver ikke, så de kan ligge ret tæt). Pensl kringlerne med piskefløde, læg dem med flødesiden nedad i perlesukkeret og pres dem let ned, så sukkeret hænger godt fast.
Læg igen kringlerne på bagepladen, og bag dem midt i ovnen i 10-12 minutter.
Lad sukkerkringlerne afkøle på en bagerist, før du pakker dem i tætlukkede kagedåser.