Krydderier og bagepulver blandes i melet. Margarine (og det skal være margarine, hvis de skal smage som min barndoms pebernødder) og sukker hakkes i melet, indtil det har konsistens som groft sand. Æggene æltes i ét ad gangen, så dejen samles.
Dejen rulles ud i lange pølser i 1½ cm tykkelse. Pølserne stilles køligt i minimum et par timer, gerne natten over.
Varm ovnen op til 175° (alm. ovn, ikke varmluft) og læg bagepapir på dine bageplader.
Pebernødderne skæres (ca. en cm tykke) og lægges på skærefladen. Dejen flyder lidt ud og hæver op, så de skal stå med lidt afstand på bagepladen.
Pebernødderne bages i ca. 10 minutter midt i ovnen.
Afkøl pebernødderne på en bagerist og opbevar dem i lufttætte kagedåser.
Noter
Dejen kan fryses ned, hvis du vil lave den i god tid.