Bland de tørre ingredienser, fx i en food processor. Tilsæt smørret i mindre stykker og kør det igen i processoren, til blandingen har konsistens som groft sand. Saml dejen med ægget, form dejen til en lidt flad skive og læg mørdejen i køleskabet i en frysepose. Lad den hvile i en times tid.
Tag mørdejen ud og rul den ud i 3-4 mm tykkelse. Sæt igen dejen i køleskabet i 30 minutter, før du skærer dejen ud efter din skabelon. Ælt dejkanterne kort igennem og rul dejen ud igen, før du sætter den i køleskabet i 30 minutter igen.
Varm ovnen op til 180° (alm. ovn, ikke varmluft). Skær nu dit andet tal ud efter skabelonen. Resten af dejen kan gemmes i fryseren fx. til en lille tærte.
Bag dine tal i 10-13 minutter, indtil kanterne er gyldne. Lad dem afkøle helt, før du samler dem med creme og pynt som beskrevet ovenfor.