Dæk æggene med vand i en lille gryde og bring det i kog. Når vandet koger, slukker du under gryden og lader æggene stå i 10 minutter, før du hælder vandet fra og hælder koldt vand ved. Pil æggene og del dem i en æggedeler på begge leder, så de bliver delt i tern. (Eller hak dem, jeg synes bare det er nemmest på denne måde.)
Rør mayonnaise med karry, salt, peber, citronsaft og en tredjedel af karsen, før du rører æggene i og smager æggesalaten til.
Smør de to nederste bunde med en spsk. salatmayonnaise hver og fordel æggesalaten på de to bunde, før du lægger lagkagesandwichen sammen. Pak den ind i husholdningsfilm og stil den i køleskabet, så den får lov at trække.
Steg baconen sprød og klip den i tern. Før servering smøres toppen af din sandwichlagkage med de sidste to skefulde salatmayonnaise og drysses med resten af karsen og toppes med den sprødstegte bacon.