1dlMiracle Whip (det må gerne være den fedtfattige Balance)
1dlcreme fraiche/ylette/syrnet fløde
½dlsukker
3tskrødvinseddike
Salt og peber
1-2pakker bacon
Sådan gør du
Broccolien skylles godt, det allernederste, træede stykke af stokken skæres af, og resten skæres i mundrette stykker og buketter (også det øverste af stokken). Rødløget hakkes fint, og tilsættes sammen med rosiner, solsikkekerner og peanuts.
Dressingen røres sammen, og smages til med salt og peber, før den blandes med salaten.
Lad salaten trække minimum fire timer i køleskab. Så bliver den bedst.
Baconen steges sprød på en varm pande, klippes i mindre stykker og drysses først over lige inden servering, så den ikke bliver blød.
Noter
Broccolisalaten laves (helst) aftenen før, den skal serveres, så den får lov at trække i køleskabet, men selvom jeg lavede min et par timer før aftensmaden, smagte den dejligt alligevel.Broccolisalat er ikke fryseegnet, men holder sig fint nogle dage i køleskab.