Pisk smørret sammen med flormelis, til det er lyst og luftigt. Sigt melet ned i og rør det i sammen med limeskal og gul pastafarve. Måske skal der en lille dråbe vand eller to i, for at du kan samle dejen.
Rul dejen ud på et let meldrysset bord til en tykkelse på 4 mm. Stik kagerne ud og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Sæt kagerne i køleskabet i 30 minutter, mens du varmer ovnen op til 175° (alm. ovn, ikke varmluft). Bag småkagerne i 8-10 minutter. De må ikke tage for meget farve, kun lige blive gyldne i kanten.
Lad påskeæggene køle helt af på en bagerist.
Rør glasuren af æggehvide, flormelis og et par dråber limesaft, til det har en passende konsistens. Del glasuren op i mindre portioner og indfarv glasuren i de ønskede farver.
Fordel glasurerne i fryse- eller sprøjteposer, klip spidsen af poserne og dekorer de kolde småkager med prikker eller striber, som du ønsker.