Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Pesto af skvalderkål
Supernem pesto med mandler, parmesan og hvidløg.
Udskriv
Gem på Pinterest
Forb. tid
10
min
Samlet tid
10
min
Ret
Tilbehør
Køkken
Dansk
Ingredienser
60
g
skvalderkål
30
g
mandler (eller andre nødder)
30
g
parmesan
1-2
fed
hvidløg
1,2
dl
olivenolie
1
tsk
groft salt
1
tsk
citronsaft
Sådan gør du
Smut de hele mandler og skyl skvalderkålen grundigt.
Hak mandler, hvidløg og parmesan groft i en foodprocessor. Tilsæt skvalderkålen og kør, til det har en jævn konsistens.
Tilsæt olien lidt ad gangen, og blend imellem hver gang, så massen samler sig.
Smag til med salt og citronsaft og hæld pestoen i et rent glas.
Noter
Pestoen holder sig en uges tid i køleskabet, men kan fryses ned i mindre portioner.
Tags
Forår, Pesto, Skvalderkål, Tapas