Bland de tørre ingredienser. Pisk æg og mælk sammen. Tilsæt mælkeblandingen til de tørre ingredienser ad et par omgange. Pisk massen sammen, så der ikke er nogen klumper.
Bag 8 pandekager ved høj varme. Læg pandekagerne i en stak under en omvendt tallerken, så de holder sig lune og bløde.
Kødfyld
Varm ovnen op til 250°. (Alm. ovn, ikke varmluft.)
Skær baconskiverne i tern og steg dem uden fedtstof i en gryde. Tag dem op.
Steg løgene i baconfedtet, til de er bløde og gyldne. Tag dem op.
Brun kødet, til det har skiftet farve. Hæld løg og bacon tilbage i gryden. Tilsæt ketchup og lad det simre i 10 minutter, før du smager til med salt og peber.
Samling og gratinering
Smør et ildfast fad med en lille klump smør.
Fordel kødfyldet i de 8 pandekager og rul dem omkring fyldet. Læg pandekagerne tæt i fadet.
Fordel parmesanen henover pandekagerne. Skær smørret i små stykker og læg dem på parmesanen. Gratinér de italienske pandekager i ca. 15 minutter og server med en grøn salat.
Noter
Italienske pandekager er fryseegnede i op til 3 måneder.