Udskriv
Kokosmuffins med rabarber - Bagvrk.dk

KOKOSMUFFINS MED RABARBER

Saftige muffins med kokos og rabarber - helt uden fedtstof.

Ret Kage
Køkken Bagværk
Nøgleord Kokos, Rabarber
Forberedelsestid 10 minutter
Tilberedningstid 24 minutter
Samlet tid 34 minutter
Antal 12 stk.

INGREDIENSER

  • 3 æg, str. M/L, stuetemperatur
  • 200 g sukker
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 100 g kokosmel
  • 350 g rabarber i mindre stykker
  • Tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster

SÅDAN GØR DU

  1. Varm ovnen op til 175° (alm. ovn, ikke varmluft). Sæt 12 store muffinforme i en fast muffinform. Skyl rabarberstilkene og skær dem i mindre stykker.

  2. Pisk æg og sukker, til det er lyst. Sigt bagepulver og hvedemel sammen i en skål, bland kokosmel i sammen med de snittede rabarber.

  3. Vend mel og rabarber i æggemassen. Fordel dejen i de 12 muffinforme.

  4. Bag dine kokosmuffins i nederste tredjedel af ovnen i ca. 24 minutter. Lad kagerne køle af i den faste form i 5 minutter, før du flytter dem over på en bagerist og lader dem afkøle helt.

  5. Drys med tørrede kornblomster eller andre spiselige blomster før servering.

NOTER

Kokosmuffins kan sagtens holde sig et par dage ved stuetemperatur. Alternativt kan de fryses ned i op til tre måneder.