Udskriv

KARTOFFELSALAT

Verdens bedste kartoffelsalat smagt til med sennep, purløg og hakket rødløg.

Ret Aftensmad, Grill, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Grill, Kartoffel, Salat
Forberedelsestid 20 minutter
Antal 4 personer

INGREDIENSER

FYLD

  • 1200 g afkølede, kogte kartofler
  • 2-3 tomater i grove tern

DRESSING

  • 200 g mayonnaise
  • 200 g ylette/ymer
  • 1 lille finthakket rødløg
  • 1 tsk dijonsennep
  • Salt og friskkværnet peber
  • 1 bundt purløg (og/eller dild)

SÅDAN GØR DU

  1. Kog kartoflerne lige netop møre. Skær dem evt i mindre stykker. Lad kartoflerne afkøle helt. Skær tomaterne i grove tern.

  2. Bland mayonnaise og ylette. Smag til med rødløg, sennep, salt, peber og purløg. Tilsæt kartofler og tomater og vend det rundt.

  3. Stil kartoffelsalaten køligt indtil servering.