Hak den mørke chokolade og smelt den over vandbad. Hæld chokoladen i en engangssprøjtepose eller en frysepose. Klip spidsen af og fordel chokoladen til kanten i 16 rum i silikoneformen.
Bank formen mod bordet et par gange, så du fjerner evt. luftlommer i chokoladen.
Resten af den mørke chokolade gemmes til at samle rensdyrene med.
Hak den lyse chokolade, og smelt den over vandbad. Hæld chokoladen i en engangssprøjtepose eller en frysepose. Klip spidsen af og tegn 8 gevirer med chokoladen på et stykke madpapir.
Stil begge slags chokolade på køl og lad dem stivne. Tryk firkanterne af mørk chokolade ud af silikoneformen.
Smelt resten af den mørke chokolade over vandbad. Lim to firkanter sammen med chokolade. De samles, ryg mod ryg, rundt om en rørepind.
På den ene side af rensdyret limer du gevir, øjne og næse fast med smeltet chokolade. Lad chokoladen stivne helt.
Læg et rensdyr i hver foliepose, hæld en halv håndfuld miniskumfiduser i som snefnug, og sæt en papetiket på foroven på posen med hæfteklammer.
Noter
Rensdyrmælk skal selvfølgelig opbevares køligt, indtil du skal forære dem væk.