Rør smør og sukker godt sammen. Tilsæt ægget og citronsaften og rør igen, til du har en glat, sammenhængende masse.
I en skål sigter du mel, natron, Maizena og rålakridspulver sammen og blander det med et piskeris, så alt er godt fordelt.
Rør de tørre ingredienser sammen med de våde, til der ikke er striber af tørt mel.
Del hver Konfetti Mix dragé i fire-seks stykker og rør dem i dejen sammen med krymlen. Rør ikke for længe, kun til alt er blandet grundigt.
Dæk skålen til og lad dejen hvile i køleskabet i 2-3 timer.
Varm ovnen op til 175°. (Alm. ovn, ikke varmluft.)
Tril dejen til kugler på størrelse med en stor teskefuld (ca. 16 g), og sæt dem med god afstand på bageplader med bagepapir.
Bag dine cookies i nederste tredjedel af ovnen i 10-12 minutter. Lad kagerne afkøle på pladen i 5 minutter, før du flytter dem til afkøling på en rist.
Noter
Den ubagte cookiedej, trillet til kugler, kan fryses ned i op til tre måneder, så du nemt kan trylle friskbagte cookies frem. Læg dem på en bageplade, imens du varmer ovnen op og bag dem et par minutter ekstra. Cookies kan også gemmes i en tætlukket kagedåse, men smager allerbedst, når de er nybagte.