Udskriv
Gulerødder med baconsvøb. En tapasopskrift fra Bagvrk.dk.

GULERØDDER MED BACONSVØB

Gulerødder med baconsvøb kombinerer smagen af de søde gulerødder med den salte bacon og den karamelliserede honning.

Ret Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Bacon, Gulerødder, Tapas, Tilbehør
Forberedelsestid 10 minutter
Tilberedningstid 35 minutter
Samlet tid 45 minutter
Antal 4 personer

INGREDIENSER

  • 1 ps snack gulerødder
  • 125 g bacon i skiver
  • 2-3 spsk. honning
  • 1/4 tsk. tørret timian

SÅDAN GØR DU

  1. Opvarm ovnen til 200o (alm. ovn, ikke varmluft). Klargør en bageplade med bagepapir.

  2. Skyl gulerødderne. Klip baconskiverne over og vikl dem om gulerødderne, som du lægger med lidt afstand på bagepladen.

  3. Bag gulerødderne i ovnen i 15 minutter. Pensl dem med honning og bag dem i yderligere ca. 12 minutter.

    Gulerødder med baconsvøb. En tapasopskrift fra Bagvrk.dk.
  4. Flyt gulerødderne over på et nyt stykke bagepapir, så fedt og den karamelliserede honning på bagepapiret ikke følger med. 

    Pensl gulerødderne med honning igen og bag dem igen i 5-6 minutter.

  5. Drys dine gulerødder med baconsvøb med lidt timian og servér dem let afkølede. 

NOTER

Du kan lave gulerødderne i god tid og blot lune dem i ovnen før servering, så baconen bliver sprød igen.