Læg sveskerne i en gryde og hæld så meget vand i gryden, at sveskerne er dækket. Bring gryden i kog og lad sveskerne simre i 5 minutter. Hæld sveskerne i en sigte og lad dem dryppe af, til de er kolde.
Smut mandlerne. Del marcipanen i 16 stykker og form dem til små, aflange klumper på størrelse med en mandel. Riv chokoladen fint eller brug en tyndskræller til at lave chokoladespåner med.
Bring mælken i kog i en lille gryde. Imens pisker du æggeblommer, sukker og vanillesukker grundigt. Sigt Maizenaen i æggemassen og bland det godt.
Når mælken koger, hælder du den i en tynd stråle over i skålen med æggemasse, mens du pisker godt. Hæld vanillecremen tilbage i gryden og bring den i kog under stadig omrøring. Pas på det ikke brænder på.
Lad cremen koge et par minutter ved svag varme. Rør godt imens. Først bruser cremen op og derefter lægger den sig og bliver tyk. Så er den færdig. Hæld vanillecremen i en skål, dæk den til med husholdningsfilm helt ned på overfladen og lad den blive kold.
Når vanillecremen er kold, pisker du den godt igennem, så den er jævn. Pisk fløden til bløde toppe og vend den i vanillecremen lidt ad gangen. Den første fjerdedel røres grundigt i, de næste tre dele flødeskum vendes i med lange tag med en dejskraber, så du ikke presser luften ud af fløden.
Samling af muldvarpeskud
Stik en mandel ind i halvdelen af sveskerne og en klump marcipan i den anden halvdel. Der er hul i sveskerne fra udsteningen, så det går ret nemt med at putte noget andet i stedet. Tryk svesken lidt til, så fyldet bliver derinde.
Læg fire svesker med mandler og fire svesker med marcipan i hvert portionsglas. Fyld vanilleflødecremen i en frysepose eller en engangssprøjtepose og klip spidsen af. Fordel vanilleflødecremen ovenpå sveskerne og drys med den fintrevne chokolade.