Kagebunden smuldres fint i foodprocessoren. Flormelis og smør røres godt sammen til en smørcreme og tilsættes kagekrummerne. (Måske skal du ikke bruge al smørcremen, alt efter hvordan konsistensen bliver.) Tril dejen til kugler.
Smelt den hvide chokolade over vandbad. Dyp gaflens tænder i chokoladen, og stik dem i dejkuglerne (så dejen bliver siddende). Sæt gaflerne i køleskabet i 10-15 minutter.
Dyp kagerne én for én i den hvide chokolade, og lad dem dryppe af over skålen. Du kan forsigtigt banke gaflens side mod skålens kant.
Stil gaflerne med kuglen opad (jeg brugte et glas med sukker i bunden, så kagerne ikke væltede), til chokoladen er næsten størknet.
Tegn en lille prik med lidt sort pastafarve og en tandstikker på dine Smarties. Jeg brugte kun de blå og grønne Smarties, så jeg kunne frit spise de andre farver:-)
Sæt iris og pupil fast i den endnu lidt bløde overtrækschokolade og lad øjnene køle helt af. (15 minutter i køleskab, hvis det skal gå lidt stærkt.)
Noter
Kagerne kan selvfølgelig pyntes i alle mulige andre temaer: Jul, påske og prinsesser. Kun din fantasi sætter grænser!