Bland de tørre ingredienser i en skål. Slå æggene ud i mælken og pisk det sammen. Tilsæt mælkeblandingen i melet ad et par omgange. Pisk godt mellem hver gang, så der ikke er nogen klumper.
Rør olien i, og lad dejen hvile i 30 minutter. Rør dejen igennem, før du går i gang med at bage.
Varm en lille pande op, og kom lidt smør eller olie på panden til den første pandekage. Hvis du bruger en teflonpande, behøver du ikke komme fedtstof på panden til de øvrige pandekager.
Hæld lidt af dejen på den varme pande, og drej panden rundt, så dejen dækker hele panden i et tyndt lag. Når overfladen er stivnet, vendes pandekagen med en paletkniv - eller i luften - og bages på den anden side.
Læg pandekagerne i en stabel på en tallerken. Læg et stykke alufolie henover for at holde dem varme, eller sæt stablen i ovnen ved lav temperatur, så de holdes lune og bløde.
Noter
Server pandekagerne med syltetøj, sirup, sukker, is, nutella og banan - eller hvad du har lyst til. Pandekager er fryseegnede i op til tre måneder.