En lækker mellemøstlig ret, som er både nem og hurtig at tilberede.
Bland kødet med krydderierne. Form små kødboller og steg dem på grillen eller i olivenolie på en varm pande. Hold dem varme indtil servering.
Bring vandet i kog og opløs bouillonterningen. Sluk for varmen. Hæld couscousgrynene i, rør rundt med en gaffel, og lad det trække under låg i 10 minutter. Løsn grynene med en gaffel.
Skær forårsløgene i tynde ringe. Hak chilien fint og skær cherrytomaterne i kvarte.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen. Bland grønsagerne i couscous'en og hæld dressingen over. Bland godt.
Köftefarsen kan laves om morgenen og trække smag i køleskabet. Form dem evt. som små kødboller, før de stilles på køl, så det er hurtigt at stege dem om aftenen. Köfte kan fryses.
Couscoussalaten kan laves i god tid og stilles på køl før servering.