Timer+ – en app-anbefaling

Har du tidsintervaller, som du bruger ofte? Og er du lige så udfordret som jeg, når du skal huske, hvor langt du kom? Jeg bruger en gratis app som hjælp. Lad mig introducere dig for Timer+.

Først og fremmest var det vigtigt for mig, at app’en var gratis. Ja, der er lejlighedsvise reklamer som et lille banner i bunden af skærmen, men det er ikke noget, som generer mig. Jeg kan sagtens ignorere dem.

Der findes mulighed for at opgradere til Timer+ Pro for kr. 25,- Det, du får ekstra for prisen, er: 1. Ingen reklamer. 2. At kunne se de aktive timere i din Today Widget (på iPhone eller iPad). 3. At kunne se sine aktive timere på sit Apple Watch. Som sagt er jeg ikke generet af reklamerne, og har ikke noget Apple Watch, så jeg sparer pengene;-)

Det er nemt og overskueligt med Timer+

Du har mulighed for at indstille så mange timere, som du har lyst til. Du kan give dem forskellige farvekoder, så de kan grupperes efter, hvad du bruger dem til. – Du kan fx. lave en farvekode med tre timere, til når du koger æg: Blødkogte, smilende og hårdkogte.

Du kan navngive timerne, så du ikke er i tvivl om, hvad det er du bruger dem til, og sidst men ikke mindst kan du lave “serier”. Kan du heller ikke huske, hvor mange gange, du har foldet en surdej, som skal foldes hver halve time og i alt 3 timer? I så fald kan du lave en timer på en halv time, som skal gentages 6 gange, og så minder app’en dig om det, hver gang der er gået en halv time, så du får foldet dejen de gange, du skal.

Jeg bruger selvfølgelig primært Timer+, når jeg bager. I dag eksperimenterer jeg med croissants, som skal flere gange i køleskabet á en halv times varighed. Det kræver kun et enkelt klik at starte app’en og et enkelt klik på ‘Hviletid 30 minutter’. Så er der “nogen”, der husker resten for mig og siger til, når jeg skal have fat i dejen igen.

Hvis du har gang i mere end et projekt i køkkenet, kan du køre flere timere på én gang. Du skal dog huske at navngive eller farvesætte dem forskelligt, så du ikke har tre kørende, der står ‘Hævning’ på, og du så ikke kan huske, hvilken dej, der var klar til at gå videre med, når alarmen lyder.

Jeg ved ikke, om app’en findes til Android eller Windows. Jeg har kun prøvet den til iPhone.

2 Replies to “Timer+ – en app-anbefaling”

    1. Hej Susanne:-)
      Lad os nu først se, om de lykkes. Ellers bliver det et “Fest kontra fiasko” indlæg;-)
      Kh Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *