Taknemmelig tirsdag – TAK til jer alle!

Husker du at få sagt tak? Husker du at påskønne alt det, du har at være taknemmelig for? Det håber jeg, at jeg gør. Ellers får du det her: TAK;-)

I disse dage holder jeg efterårsferie med familien. Jeg skal lave absolut ingenting. Jeg har ikke engang mulighed for at bage. Jeg skal bare lade batterierne op. Derfor er indlægget, som så ofte før, skrevet på forhånd, og bloggen lægger det automatisk op på det tidspunkt, jeg har bedt den om det. (Ret smart, ikke?)

Hver eneste dag får jeg beskeder fra jer derude. På den anden side af skærmen. Via kommentarer på blogindlæggene, på Facebook og Instagram og via Messenger. I sender mig kun søde beskeder, og jeg bliver så glad:-) Nogle stiller spørgsmål til opskrifterne. Nogle spørger om gode råd. Andre opfordrer mig til at udforske bestemte opskrifter, som volder dem besvær. Og så er der dem, der bare roser mig.

Lad mig give et par eksempler:

“Lene! (Kan du fornemme min begejstring?) Jeg har i dag bagt brunsviger efter din opskrift, og for første gang er den værd at spise. Tak.”

“Fantastisk nem og skøn brunsviger. Har i årevis forsøgt at lave en vellykket brunsviger. Med denne opskrift sidder den lige i skabet. Let og luftig bund med passende fugtig top.”

“Hej Lene:-) Din side med opskrifter er bare min favoritside! Alt, hvad jeg har lavet indtil nu, er lykkedes fuldstændig perfekt, og alle er vilde med resultatet! Jeg har netop lavet dine Bedstefars skæg muffins, og de blev simpelthen bare SÅ gode! Tak!”

Aner I et mønster her? 😀

Efterår taknemmelighed

Jeg er taknemmelig for, at der er så mange, som har lyst til at læse med her på siden. For alle dem, der abonnerer på mine indlæg. Alle dem, som tør afprøve mine opskrifter i tillid til, at de vil lykkes for dem, når de kan lykkes for mig. De mange, som synes godt om min side på Facebook. Og endelig alle dem, som følger mig på Instagram, hvor der er lidt flere billeder fra min hverdag.

Nå, men jeg ville bare sige TAK! Tak for alle likes, alle kommentarer, alle spørgsmål, alle op- og udfordringer og al den ros, I sender i min retning. Jeg er rørt og dybt taknemmelig. I får lige et gruppekram gennem skærmen:-) Ha’ en fantastisk, taknemmelig tirsdag!

Hvad har du at være taknemmelig for? Hvad gør dig glad?

2 Replies to “Taknemmelig tirsdag – TAK til jer alle!”

 1. Når jeg læser dit taknemmelig tirsdag-oplæg kan jeg godt sidde og føle mig meget taknemmelig for et job jeg havde for et halv års tid siden, hvor jeg netop fik lov at sætte streg om begreber som taknemmelighed sammen med en række gode mennesker. Nu er jeg landet et andet sted, hvor jeg skal mindes/minde mig selv om taknemmelighed og nærvær ind i mellem. Dejligt når den påmindelse kommer fra og optræder på så uventede steder som eks. en blog om bagning 🙂

  1. Kære Susanne:-)
   Jeg lærte meget om at være til stede og taknemmelig af en klog kvinde for et halvt års tid siden;-) Faktisk er det over et år siden, når jeg regner efter…
   Jeg håber, I alle er kommet gode steder hen. Og TAK til dig<3
   Kh Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *