• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Bagvrk.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Bagvrks bageskole
  • Om mig
  • Kontakt
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Email
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
Du er her: Forside / Opskrifter / Boller & brød / Pitabrød så englene synger – så kan Jacob godt holde fri

Pitabrød så englene synger – så kan Jacob godt holde fri

16. januar 2018 af Lene Tranberg

Gå direkte til opskrift

Pita betyder flad på græsk. Et pitabrød er derfor et fladbrød. Pitabrød er et hvedebrød bagt med gær i en meget varm ovn, hvor brødet puster sig op. Når det køler af, falder det lidt sammen igen, så der opstår en lomme indeni.

Det her er en af mine mest læste opskrifter overhovedet, og det er der ikke noget at sige til. Pitabrødene er intet mindre end fantastiske:-)

Det var første gang, jeg prøvede at bage pitabrød selv. En af de få gange jeg har smagt et pitabrød, som ikke var et købe-pitabrød, var en sommer for nogle år siden, da vi spiste på en egyptisk restaurant i Berlin. Der fik vi et pitabrød, som var helt papirstyndt, men stort som et møllehjul. (Næsten.)

Pitabrød

Alle har smagt pitabrød. Vi, der voksede op i 80’erne og 90’erne, har fået det et utal af gange. Med skinketern, kyllingestykker, tun eller små frikadeller. Måske var det første gang, jeg fik pita, da jeg spiste på Jacobs BarBQ i Vestergade i Aarhus, kort efter jeg var flyttet hjemmefra i ’89?

Husker du emballagen fra Jacobs pita? Med den gule bue på? Hvis jeg skulle købe pitabrød i dag, ville jeg stadig kigge efter dem. Men Hatting overtog Jacobs pita i 1999, så jeg er helt sikker på, emballagen ikke ser sådan ud mere.

Pitabrød

Køfte og bagestål

Vi fik køfte i vores pitabrød. Det er en krydret kødbolle fra Tyrkiet, som smager helt forrygende. August sværmer for köfte, når der er Havnekulturfest her i Odense. Havnen fyldes op med aktiviteter og madboder fra alverdens lande.

Du finder den nemme opskrift på køfte lige her.

Det tager et par timer at lave rigtig gode pitabrød. Hvis du ikke har tiden, så vent til en dag, du har – eller nøjes med Hattings.

Jeg bager mine brød på Bagestålet. Hvis du ikke har sådan ét, skulle du tage og ønske dig et, for det bliver bare 100 gange nemmere at bage flutes, pizza og naanbrød med et stykke stål i ovnen. (Jeg har tidligere skrevet et indlæg om bagestålet lige her.)

Man kan godt bage pitabrød på en bageplade, som man varmer op sammen med ovnen, men den bliver bare ikke lige så varm som et stål. Derfor skal brød, der bages uden stål, have længere tid.

Jeg bagte pitabrødene to gange, hvis det nu bare var begynderheld med den første portion. Det er utroligt tilfredsstillende at sidde foran ovnen og kigge på, at en flad dejskive svulmer op på fire minutter. Samtidig kan jeg nyde at være tilstede i nuet – og hvis jeg kigger væk, går jeg glip af det mest spændende;-)

Pitabrød
Et kig i “uhyrets mund” – altså det indvendige af pitabrødet. Der er plads til masser af fyld;-)
Pitabrød

Videoen

Jeg har klippet lidt billeder sammen til dig, så du kan se, hvordan jeg spænder dejen op, når den er delt i otte. Jeg elsker at forme dej! Jeg holder allermest af at stramme dej op til brød, fordi jeg drejer den mellem mine hænder hen over bordet og kan se, at den bliver stram, og at der kommer tydelige luftbobler i spænd lige under overfladen. Det sker også, når man triller boller.

I videoen viser jeg, hvordan jeg altid triller boller, så her er guldtip nr. 1 til at få flotte runde boller;-)

Pitabrød

Bemærk i øvrigt, at jeg først drysser lidt mel på bordet, når jeg skal rulle pitabrødene ud, og kun ganske lidt. Når jeg strammer dejen op, gør jeg det på et rent bord, så friktionen strammer dejen, når jeg har den mellem hænderne.

Der skal dog så meget mel på bordet, at dejen ikke hænger fast. River du dejen i stykker under udrulningen, fiser luften ud, hvor hullet er. Pitabrødene vil ikke kunne puffes rigtigt op.

Vigtigt!

Når du arbejder med dejen og ruller pitabrødene ud, er der én regel, som er supervigtig: Hold oversiden opad på alle tidspunkter! Når du strammer overfladen op, så luftboblerne skubbes ud mod overfladen (og samlingen vender nedad), kan det ikke nytte noget, at du vender dejen om og ruller ud med samlingen opad.

Det får du ikke flotte og spændstige brød ud af. De skal såmænd nok hæve op og blive hule, men overfladen på dine brød bliver ikke særlig pæn. Når du nu gør dig så stor umage og bager pitabrød selv, så kan du lige så godt give det sidste og vende dejen rigtigt, ikke? 😉

Pitabrød

Pitabrød

Jeg troede, det var svært at bage pitabrød. Det er det overhovedet ikke. Man skal kun overholde nogle få regler og booste varmen på bagepladen. 
4.93 fra 14 stemmer
Udskriv Gem på Pinterest
Forb. tid 40 minutter min
Tilb. tid 9 minutter min
Hæve- og hviletid 1 time t 55 minutter min
Samlet tid 2 timer t 44 minutter min
Ret Brød
Køkken Bagværk
Antal 8 stk.

Ingredienser
  

  • 4 dl lunkent vand
  • 25 g gær
  • 1 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 600 g Manitoba mel

Sådan gør du
 

  • Smuldr og opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt sukker, salt, olie og halvdelen af melet og bland det godt. Tilsæt resten af melet ad et par omgange og ælt dejen i ca. 12 minutter, i starten ved lav hastighed og derefter lidt hurtigere.
  • Dæk skålen til med en opklippet frysepose og fastgør den med en elastik. Stil dejen til hævning et lunt sted i en time. Jeg bruger min ovn til at hæve i og sætter temperaturen på 37°.
  • Når dejen har hævet, skrabes den ud på et rent bord, som ikke er drysset med mel. (Vi vil ikke have mere mel i dejen end højst nødvendigt, for så får du boller i stedet for hule pitabrød.) Stræk og fold dejen et par gange, før du deler den i 8 lige store stykker.

Et pitabrød tager den tid, et pitabrød skal tage

  • Tril dejstykkerne til boller (se i videoen, hvordan jeg gør) og læg dem under et hårdtopvredet viskestykke. Lad bollerne hæve på bordet i 20 minutter.
  • Rul alle bollerne ud til 5 mm tykkelse på et meget let meldrysset bord. Vend dem en kvart omgang engang imellem, så er det nemmere at få dem runde. Hold hele tiden det, der var oversiden af bollerne, opad, så du får pæne, glatte pitabrød.
  • Tænd for ovnen med bagestålet i andennederste rille på 260° varmluft og lad det blive gennemvarmt. Det tager ca. 45 minutter. (Har du ikke et bagestål, kan du læse efter opskriften, hvordan du så skal gøre.)
  • Dæk pitabrødene til med det fugtige viskestykke og lad dem hvile 20 minutter, før du ruller dem ud til 5 mm tykkelse igen.
  • Dæk dejskiverne til med viskestykket en sidste gang og lad dem hæve færdigt i 15 minutter.

Bagningen

  • Bag nu pitabrødene på bagestålet i ca. 4 minutter. Den pæne, glatte overflade skal selvfølgelig vende opad. Dine pitabrød skal puffe helt op som balloner. Du skal ikke vende dem undervejs. (Du vender jo heller ikke dine boller på hovedet, når de er halvvejs, vel?)
  • Før du putter næste hold brød i ovnen, skal du lade stål og ovn varme op igen i 10 minutter, så stålet er rygende varmt, når de sidste fire brød skal bages.
  • Når pitabrødene er færdigbagte (gyldne under bunden og lyse på oversiden) lader du dem køle af på en bagerist under det fugtige viskestykke. På den måde bevarer du fugten og smidigheden inde i brødet.
  • Hvis du ikke spiser brødene, så snart de er kølet af, kan du fryse dem ned – eller lægge dem i en frysepose. Du må ikke mase dem ned i posen, der er stadig luft inde i brødene. – Og i fryseren må de ikke blive mast, for så revner de naturligvis under presset.

Sådan varmer du pitabrød op igen

  • Varm ovnen op til 200° (alm. ovn, ikke varmluft). Skyl pitabrødene ganske kort under vandhanen og læg dem på en rist. Varm brødene i ovnen i 4-5 minutter. Pak dem ind i et tørt viskestykke, så de holder sig bløde, indtil de skal spises.

Noter

PS: Skriver du til Jacob, at han godt må holde pause? 
Tags Bagestål, Gærdej, Madbrød
Pitabrød
Pitabrød
Pitabrød

Hvis du ikke har et bagestål

Ikke alle er så heldige at have et bagestål. Du kan godt bage pitabrød på en almindelig bageplade, men de får ikke det samme varmeboost som fra stålet, så de skal nok bage i 10-12 minutter.

Du skal varme din bageplade op sammen med ovnen, så den er rygende varm og lade bagepapiret med pitabrødene glide over på den varme plade.

På den måde kan ovnen begynde at varme dejen op med det samme uden at skulle spilde energi på at varme bagepladen op først. Ligeledes lader du plade og ovn varme op i 10 minutter igen efter det første hold pitabrød, ligesom med bagestålet.

Pitabrød

Tags: Aftensmad, Bagestål, Børnevenlig, Familiefavorit, Frokost, Gær, Gærbrød, Gærdej, Hverdagsmad, Madbrød, Madpakker, Tilbehør aftensmad

Previous Post: « Gulerodsroser på en gulerodskage – en smuk idé
Next Post: Avocadomilkshake – lysegrøn og lækker! »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lene E jensen

    17. januar 2018 kl. 11:54

    Pitabrød fra bagværk. Dk

    Svar
    • Hanne B pedersen

      10. april 2018 kl. 15:59

      Hej Lene…
      Jeg har før prøvet at lave dine lækre pitabrød og de er bare helt fantastiske, men jeg vil høre om du tror de kan laves i en fuldkorns udgave, hvis ja hvad skal jeg skifte ud med hvad???
      Kh Hanne

      Svar
      • LT

        10. april 2018 kl. 16:05

        Hej Hanne:-)
        Det er jeg glad for at høre:-)
        Jeg har ikke selv prøvet at bage dem med fuldkorn, mest fordi jeg synes, de blev så gode, men også fordi jeg var bange for, at de blev ligeså tørre, som dem man køber;-D
        Jeg ville skifte en del af melet ud med hvid hvede fuldkornsmel, fx halvdelen. Man kunne også bruge det hvedemel med fuldkorn, som Finax har lavet. Jeg mener, det er 30% fuldkornsmel, der er i det.
        Lad mig endelig vide, hvordan det gik:-)
        Kh Lene

        Svar
    • Susanne

      27. september 2020 kl. 20:50

      De skal prøves. Og jeg har tænkt mig at putte nogle fibre i i form
      Af hvid hvede og fiber Husk i. Jeg er den lykkelige ejer af et bagestål, og har bagt pita på det før. Der var nogle der blev flotte men andre, der ikke blev hule. Det må så ligge i optrækningen.
      Vi kan desværre ikke give Jacob besked. Han døde allerede tilbage i 90erne. Derefter overtog Simson, hans bror, butikken i Vestergade. Den er så lukket for nogle år siden.

      Svar
      • Lene Tranberg

        28. september 2020 kl. 13:05

        Hej Susanne:-)
        Ja, jeg besøgte restauranten i Vestergade tilbage i ’89. (Og et par gange derefter.) Det var meget eksotisk, når man kom fra det mørke vestjylland;-)
        Rigtig god bagelyst!

        Kh Lene

        Svar
    • Iben Gammeltoft Nielsen

      10. januar 2025 kl. 9:46

      Hej Lene, ville høre om man kan bruge tørgær, hvis man kan, hvor mange gram skal man så bruge. Venlig hilsen Iben

      Svar
      • Lene Tranberg

        16. februar 2025 kl. 16:10

        Hej Iben.
        Beklager det meget sene svar. Normalt er der 12 g i en pose tørgær. Det svarer til 50 g almindelig gær. Du skal altså bruge en halv pose.
        For det bedste resultat skal tørgæren blandes med melet, før det æltes i.
        God bagelyst.

        Kh Lene

        Svar
  2. Jannie

    18. januar 2018 kl. 13:48

    Hvor har du købt dit bagestål? Ca. pris??

    Svar
    • LT

      18. januar 2018 kl. 13:52

      Hej Jannie:-)
      Jeg har købt det hos Bagestålet og er supertilfreds Det koster 625,- inkl to kombiplader og en bordskraber. Det er ikke til at slide op, så hvis man deler det ud over 20-30 år, er det ret billigt;-)
      https://bagestaalet.dk/pages/butik
      Kh Lene

      Svar
      • Lisbeth Skaalum

        1. marts 2022 kl. 18:42

        Hej Lene
        Tusind tak for en virkelig god og udførlig opskrift. Pitabrødene blev perfekte

        Svar
  3. Katrine

    18. januar 2018 kl. 16:44

    Mine er lige kommet ud af ovnen. Hold k*** hvor er de gode! Det kan være, jeg udskifter min sædvanlige go-to opskrift, og det sker meget sjældent

    Svar
    • LT

      18. januar 2018 kl. 21:32

      Fantastisk, Katrine Ja, jeg synes også, de var ret lækre, så det glæder mig meget, at jeg ikke er ene om det:-)
      Tusind tak for din tilbagemelding:-)
      Kh Lene

      Svar
    • Lise Kyneb

      22. februar 2021 kl. 2:18

      5 stars
      Virkelig fantastiske pita. Altid den opskrift vi bruger. Datteren bager dem som regel. ❤️❤️

      Svar
      • Lene Tranberg

        22. februar 2021 kl. 9:45

        Tak, Lise:-)
        Kh Lene

        Svar
  4. louise

    26. januar 2018 kl. 13:42

    Kan man bruge tipo 00 mel

    Svar
    • LT

      26. januar 2018 kl. 14:02

      Hej Louise:-)
      Det er jeg helt sikker på, du kan. Jeg bruger selv Tipo 00 til mine pizzadeje og der får jeg samme smidighed som her.
      God fornøjelse og god weekend:-)
      Kh Lene

      Svar
    • Ellen

      30. december 2020 kl. 16:33

      Jeg har fået et bagestål i julegave og skulle selvfølgelig lave dine fantastiske pitabrød men glæden blev kort de var en hård tom skal. Har jeg rullet dem for tyndt ud eller bagt dem for længe eller??? Jeg har bagt efter din opskrift før og ved at de er supergode så det skal fungere på mit bagestål.
      Mvh Ellen

      Svar
      • Lene Tranberg

        30. december 2020 kl. 16:46

        Hej Ellen:-)
        Tillykke med bagestålet.
        Mit gæt er, at de har fået for lang tid i ovnen. Når du har prøvet at bage dem før uden bagestål, skal de have nogle minutter kortere, end du plejer, for bagestålet indeholder meget mere varme;-)
        Hold øje med dem i ovnen. De kan hurtigt få for meget varme på stålet.
        Rigtig god bagelyst og godt nytår!

        Kh Lene

        Svar
  5. Josephine

    14. februar 2018 kl. 8:00

    Hej Lene,
    Jeg har intet bagestål, men til gengæld har jeg en pizzasten. Tror du, den vil kunne bruges til pitabrød? Den kan jo også blive vældig varm

    Svar
    • LT

      14. februar 2018 kl. 8:22

      Hej Josephine:-)
      Det er jeg sikker på, du kan:-) God fornøjelse med dem og god dag!
      Kh Lene

      Svar
  6. Kim Mogensen

    26. april 2018 kl. 16:01

    Hi Lene
    Prøv i stedet for en plastik pose og elastik, at anvende en badehætte (nej ikke den gammeldagstype i gummi), som dem man bruger i badet, når håret ikke skal vaskes.
    Kim

    Svar
    • Lene

      26. april 2018 kl. 16:04

      Hej Kim:-)
      Det er også en god idé.
      Kh Lene

      Svar
      • Trine

        1. oktober 2023 kl. 21:45

        Kan jeg lave pitadejen aften før, som koldhævede?

        Svar
        • Lene Tranberg

          20. oktober 2023 kl. 10:35

          Hej Trine:-)
          Jeg må desværre blive dig svar skyldig, da jeg ikke har prøvet at koldhæve dem.
          – Men det vil jeg tro, du kan, hvis du blot reducerer gæren.

          God bagelyst.

          Kh Lene

          Svar
  7. Ulla larsen

    8. juni 2018 kl. 12:29

    Kan man bruge alm mel

    Svar
    • Lene

      8. juni 2018 kl. 12:43

      Hej Ulla:-)
      Ja, det kan du godt, men brug mel med et højt proteinindhold pr. 100 g (12-13 g pr. 100 g).
      Der skal et stærkt glutennet til at gøre brødene hule, og det får man med mel med høje glutental.
      God fornøjelse med dem:-)
      Kh Lene

      Svar
  8. Sebastian

    11. september 2018 kl. 13:13

    Hej Lene.

    Jeg har en surdej ståne og så vil jeg høre om man kunne komme det i denne her opskrift? og ja hvornår skal det så kommes i?

    Mvh
    Sebastian

    Svar
    • Lene

      11. september 2018 kl. 13:33

      Hej Sebastian:-)
      Er det en surdej, som du frisker op ca. 4 timer, før du bager med den (uden gær), eller er det en tynd surdej, du bruger sammen med gær for at give smag?
      Du kan godt bruge surdej i stedet for gær. Jeg kan bedst li’, hvor jeg starter med at røre surdejen ud i det meste af vandet, før jeg blander melet i og putter salt og det sidste vand i til sidst.
      Du skal holde øje med din dej engang imellem, for den skal sandsynligvis hæve lidt længere end gærdejen, men det finder du ud af hen ad vejen.
      God fornøjelse med projektet;-) Lad mig endelig høre, hvordan det går!

      Kh Lene

      Svar
  9. Anne-Grethe

    16. oktober 2018 kl. 9:32

    Kan jeg tilsætte lidt bageenzymer i disse?

    Svar
    • Lene

      16. oktober 2018 kl. 9:50

      Hej Anne-Grethe:-)
      Ja, det kan du sagtens. Det ved jeg, der er flere, der har gjort.
      Kh Lene

      Svar
    • Britta Ludvigsen

      14. januar 2021 kl. 21:15

      4 stars
      Jeg har lige prøvet din opskrift, men desværre var dejen alt den klistret til at rulle pænt ud. Den blev for ujævn i tykkelsen og hævede derfor ikke godt op. Kan jeg have kommet for lidt mel i?

      Svar
      • Lene Tranberg

        14. januar 2021 kl. 21:31

        Hej Britta:-)
        Du kan godt bruge lidt mere mel. Der er jo forskel på mel, og nogle gange kan dejen suge mere end andre.
        Du skal bare sørge for, at dejen stadig er smidig og elastisk, for ellers kan pitabrødene ikke hæve op.
        Du kan også bruge lidt mere mel, når du ruller dem ud, så dejen ikke hænger fast i bordet og bliver revet i stykker.
        Rigtig god bagelyst!

        Kh Lene

        Svar
  10. RL

    20. april 2019 kl. 16:57

    Hvordan får du dem ind i ovnen på bagestålet, når du ikke bruger bagepapir?

    Svar
    • Lene

      20. april 2019 kl. 17:46

      Hej:-)
      Jeg lægger dem bare på med fingrene:-) Og tager dem af med en pizzaspade.
      Kh Lene

      Svar
  11. Elsebeth

    23. april 2019 kl. 16:33

    Har man hverken den ene eller den anden specielle bageplade, så er der også denne perfekte metode:
    Tænd for grillen med risten til bradepanden midt i ovnen. Sådan lærte min nabo Radhia fra Marokko mig at bage pitabrød for over 20 år siden. Hun lagde/kastede dem ind på risten og bagte dem en ad gangen; derefter kom de i et gammelt dynebetræk (hun bagte mange hver gang!). Hun sad på gulvet, så hun hele tiden kunne holde øje med dem gennem ruden.

    Svar
    • Lene

      23. april 2019 kl. 17:00

      Hej Elsebeth:-)
      Det lyder som den perfekte måde at bage med nærvær;-)
      Ha’ en dejlig aften!
      Kh Lene

      Svar
  12. Mads Thiessen

    12. juli 2019 kl. 9:15

    5 stars
    Fantastisk god opskrift. Bliver super gode og luftige, selv uden bagestål. Mange tak for det – hele familien var vilde med dem. 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      12. juli 2019 kl. 9:16

      Hej Mads:-)
      Tusind tak for din søde besked:-) Ha’ en skøn weekend!
      Kh Lene

      Svar
  13. Mette

    5. august 2019 kl. 18:29

    Tusinde tak for en fantastisk opskrift. Vi brugte Bagestålet. De blev perfekte kæmpe hul til fyld. Hele familien var i himlen.

    Svar
    • Lene Tranberg

      5. august 2019 kl. 20:43

      Kære Mette:-)
      Tusind tak for din søde besked:-) Det glæder mig meget at høre.
      Ha’ en skøn aften!
      Kh Lene

      Svar
  14. Ulla

    7. august 2019 kl. 14:56

    Tak for super opskrift, ikke mindst filmen. Jeg har længe bøvlet med at få luftige pitabrød og nu lykkedes det endelig, til trods for manglende bagestål (brugte bagesten) og helt almindeligt hvedemel.

    Svar
    • Lene Tranberg

      7. august 2019 kl. 15:32

      Hej Ulla:-)
      Tak for din søde kommentar:-)
      Man behøver ikke altid alt det store grej for at få det til at lykkes. Ihærdighed og øvelse belønnes også:-D
      Kh Lene

      Svar
  15. Sophie

    12. august 2019 kl. 19:33

    Sikke en fed opskrift med en god beskrivelse af hvordan man får lækre luftige pitabrød!

    Jeg vil blot tilføje at de også blev gode da jeg udskiftede 1 dL af vandet med A38.
    Jeg brugte endvidere både bageenzymer og udskiftede manitobamel med tipo 00 (som du havde skrevet til nogle af de andre kommentarer – det er fedt at du tager dig tid til at svare os!).

    Næste gang jeg bruger din opskrift vil jeg personligt foretrække hvis der kommer en del mere salt i end opskriften siger, men første forsøg blev lækkert alligevel!!

    Kh Sophie

    Svar
    • Lene Tranberg

      12. august 2019 kl. 20:27

      Hej Sophie:-)
      Tak for din søde besked.
      Jeg bruger også tit kærnemælk eller andre surmælksprodukter i gærbrød, fordi det giver så god en smag;-)

      Jeg vil altid gerne svare på spørgsmål. Det lærer jeg nemlig også selv noget af. – Og hvis nogen tager sig tid til først at læse min opskrift og derefter skrive en kommentar, har de bestemt også fortjent at få et svar. Alt andet ville være ekstremt uhøfligt:-)

      Ha’ en dejlig aften!
      Kh Lene

      Svar
  16. Else

    18. august 2019 kl. 17:29

    5 stars
    Tak for opskrift.
    Tænk jeg havde Manitoba mel i skabet, og de blev vellykkede.
    Jeg varmede bageplade godt op, og trak bagepapir med brød på pladen.
    Men jeg put nogle af dem i fryser.
    Så jeg vil gerne vide om du optør , eller kommer du dem frosne i ovnen igen???
    Hilsen Else

    Svar
  17. Else

    18. august 2019 kl. 17:32

    5 stars
    Tak for opskrift.
    Havde heldigvis Manitoba mel på lager.
    Vil spørge efter frys. Tør du dem op eller kommer de frosne i ovnen???
    Hilsen Else

    Svar
    • Lene Tranberg

      18. august 2019 kl. 19:29

      Hej Else:-)
      Hvor dejligt, at de lykkedes så fint for dig.
      Jeg plejer at tø dem op i fryseposen på køkkenbordet, køre dem under vandhanen en gang og lune dem i ovnen.
      Rigtig god fornøjelse:-)
      Kh Lene

      Svar
  18. Julie

    22. februar 2020 kl. 19:57

    5 stars
    Vi skal ALDRIG mere købe færdiglavede pitabrød. Din opskrift er fantastisk og de smager vidunderligt. Har aldrig smagt så gode pitabrød. Tak!

    Svar
    • Lene Tranberg

      22. februar 2020 kl. 21:26

      Hej Julie:-)
      Tusind tak for din søde besked<3
      Hvor er det dejligt at høre:-D
      Kh Lene

      Svar
    • Karina

      25. august 2020 kl. 16:34

      5 stars
      Hvor lang tid lader du dem hæve første gang i ovnen? Nu har vi fået en ovn der bedre kan justeres i grader.
      Kanon god opskrift vi har brugt mange gange med stor succes.
      Har også anbefalet den til mange andre.

      Mvh Karina

      Svar
      • Lene Tranberg

        25. august 2020 kl. 19:04

        Hej Karina:-)
        Tusind tak for din søde tilbagemelding:-)
        Jeg lader den bare hæve det, der står i opskriften, når jeg hæver i ovnen.
        God bagelyst med den nye ovn:-)

        Kh Lene

        Svar
  19. Mette Puggaard

    19. marts 2020 kl. 11:52

    Vil jeg kunne få et okay resultat, hvis jeg bruger alm hvedemel og tilsætter lidt gluten (pulver) ?.

    Svar
    • Lene Tranberg

      19. marts 2020 kl. 11:53

      Hej Mette:-)
      Ja, det kan du saftens:-)
      Kh Lene

      Svar
  20. Michael

    27. marts 2020 kl. 10:38

    kan dejen holde sig i køleskabet? Evt. hvor længe tror du?

    Svar
    • Lene Tranberg

      27. marts 2020 kl. 15:34

      Hej Michael:-)
      Du kan godt lade den stå nogle timer, hvis det er;-)
      Kh Lene

      Svar
      • Hobbybageren

        14. oktober 2020 kl. 15:02

        hvordan vil du anbefale med dobbelt Portion?

        Svar
        • Lene Tranberg

          14. oktober 2020 kl. 18:41

          Hej Thomas:-)
          Jeg vil bare fordoble portionen og sørge for at arbejde med dejen i samme rækkefølge, som den blev trillet til boller og rullet ud.
          God bagelyst!

          Kh Lene

          Svar
  21. Thea

    13. april 2020 kl. 11:56

    Hej
    Tænker at lave dine pitabrød i aften. Men har ingen manitoba mel, hvilket mel ville jeg kunne bruge i stedet for?? Pizzamel??eller bare almindeligt hvedemel?
    Venlig hilsen
    Thea

    Svar
    • Lene Tranberg

      13. april 2020 kl. 11:59

      Hej Thea:-)
      Du kan godt bruge andre meltyper, men for at få det bedste resultat, skal du bruge en mel, som har minimum 11 g protein pr. 100 g. Jeg ville foretrække pizzamelet, hvis det har højt nok gluten-/proteinindhold.
      God fornøjelse;-)

      Kh Lene

      Svar
  22. Jesper

    16. april 2020 kl. 10:51

    5 stars
    Mega gode pitabrød, men jeg døjede lidt med at få dem til at puffe op – nogle tips? Kun 2 ud af de 8 lykkedes.

    Det eneste jeg gør anderledes er jeg bruger surdej, tip 00 mel (12g protein) og lader dem stå i køleskabet over natten.

    Svar
    • Lene Tranberg

      16. april 2020 kl. 13:23

      Hej Jesper:-)
      Der er et par steder, det kan gå galt med pitabrød. Jeg har også forsøgt mig med surdejspita, men de blev ikke lige i øjet – og alt for store.
      Når du ruller dejen ud, skal du have så meget mel på bordpladen og flytte dejen rundt, så den ikke hænger fast. Hvis dejen rives i stykker, kan de ikke puffe op. (Ligesom hvis der er hul i en ballon.)
      Hvis pladen/stålet/stenen ikke er varm nok eller ikke får lov at varme nok op mellem bagningerne, kommer der ikke varme nok til dejen, så den kan puffe op.
      Hvis der er for mange i ovnen ad gangen, suger den kolde dej al varmen fra pladen/stålet/stenen, så der ikke kommer varmeboost nok. (Det vil altid være at foretrække at bruge bagestål eller evt. en bagesten, da de kan lagre mere varme end en almindelig bageplade. Især hvis din bageplade er af aluminium, går det stærkt med at den bliver kold.)

      Jeg håber, det lykkes dig at få bagt perfekte pitabrød næste gang;-) God fornøjelse med det!

      Kh Lene

      Svar
  23. Nikolaj

    17. april 2020 kl. 20:07

    5 stars
    Perfekt. Fantastisk dej at arbejde med og de blev godt rummelige “på trods af” alm. mel og alm. bageplade.

    Vores ovn har det desværre med at slukke hvis den bliver for varm, så vi kan ikke holde den på mere end 240C varmluft, men det gik fint alligevel. Lod en almindelige bageplade varme op sammen med ovnen, lagde pitaerne på et stykke bagepapir, og trak dem over på den varme plade da de havde hævet færdigt. Med 6-8 minutter i ovnen blev de enormt gode. Bliver helt sikker bogmærket som min go-to pita opskrift. Mange tak for det.

    Svar
    • Lene Tranberg

      18. april 2020 kl. 11:20

      Hej Nikolaj:-)
      Tillykke med resultatet:-) Det er så fedt, når mine opskrifter også lykkes i andres køkkener.
      Ha’ en dejlig weekend!

      Kh Lene

      Svar
  24. Ella

    20. april 2020 kl. 14:59

    Fantastisk opskrift

    Svar
    • Lene Tranberg

      20. april 2020 kl. 16:35

      Hej Ella:-)
      Tusind tak for din besked.
      Kh Lene

      Svar
  25. Klaus Kongsbak

    20. april 2020 kl. 15:35

    Kære Lene

    Jeg har lige prøvet din fine opskrift og det lykkedes sørme at få stort luftrum i Pita brødene, lige til de revnede – kan du mon komme med et bud på hvad der gik galt ?

    Jeg glæder mig nu alligevel til at spise dem i aften 🙂

    Hilsen Klaus

    Svar
    • Lene Tranberg

      20. april 2020 kl. 16:34

      Kære Klaus:-)
      Når et pitabrød revner, er det oftest, fordi dejen er blevet for tør. Enten fordi der er kommet for meget mel i, eller fordi pitabrødene ikke har været dækket godt nok til under hævningen.
      Det kan også skyldes for kort efterhævning.
      Håber, det lykkes næste gang:-)

      Kh Lene

      Svar
  26. Janne Nørgaard

    21. april 2020 kl. 13:25

    Simpelthen de bedste pitabrød, vores dreng på 5 År har aldrig tidligere været vild med pitabrød og altid kun spist max en. Igår spiste han to store pitabrød med fyld som vi voksne, og betroede at det jo nærmest smagte som burger:-)

    Så tak for en god og nem opskrift.

    Svar
    • Lene Tranberg

      21. april 2020 kl. 13:27

      Kære Janne:-)
      Hvor er det fantastisk at høre. Større ros kan man vist ikke få af en 5-årig<3
      Tusind tak for din søde besked:-)

      Kh Lene

      Svar
  27. Andy

    5. maj 2020 kl. 9:09

    5 stars
    Tak for en fantastisk opskrift. Den er under mine favoritter fra nu af 🙂 Jeg justerede og smed halv gær og halv surdej i. Og brugte Tipo0 Hvedemel i stedet for Manitoba. Sikke en smag og elastitet. Forresten, så rullede jeg dem ikke, synes, at det er synd for alle de fine luftbobler, så forsøgte med tricket at forme dem som en lille pizza ved at trække i dejen og skubbe luften med sig. De blev mega flotte, store, luftige og lækre! Men ellers, så fulgte jeg opskriften 😉 Synes faktisk slet ikke, at de behøver at blive varmet inden servering, for de er så lækre i sig selv.

    Jeg kan ikke poste billede her af resultatet, men der er et billede på dette link: https://share.icloud.com/photos/0s-_8OQ6i7m30oJyYh-QJu8-g

    MUMS! Tak 🙂

    Svar
    • Lene Tranberg

      5. maj 2020 kl. 12:43

      Hej Andy:-)
      Tak for din besked og billedet af dine pitabrød. De ser virkelig lækre ud:-)
      Fortsat god bagning!

      Kh Lene

      Svar
    • Aviaja Sørensen

      27. maj 2020 kl. 13:49

      Når du brugte halv surdej, hvor mange gram surdej brugte du så ?

      Svar
  28. Anders D

    6. maj 2020 kl. 12:51

    Hej Lene

    Det er bare en super lækker opskrift.

    Jeg vil dog hører hvorfor du bruger varmluft fremfor over/undervarme?

    Det er mest fordi jeg tænker at de på pizzeriaer jo normalt kun bruger over/undervarme i deres pizzaovne og det samme gør jeg i min egen ovn når jeg bager pizzaer, boller eller surdejsbrød. Har dog ikke gjort det med mine pitabrød, da jeg er bange for de ikke bliver lige så gode som de gør med varmluft. Så jeg vil hører om du havde en god forklaring på det?

    Svar
    • Lene Tranberg

      6. maj 2020 kl. 12:58

      Hej Anders:-)
      Normalt bager jeg altid med over-/undervarme, fordi min ovn bager uens ved varmluft, så de inderste boller/småkager bliver mørke, før resten bliver bagt.
      Til gengæld er det en fordel med luftstrømmen ved pitabrød, fordi varmen bliver hvirvlet rundt om brødene og næsten tvinger dem til at hæve op. Jeg synes ikke, jeg fik den samme effekt, da jeg prøvede med almindelig over-/undervarme.
      Håber, det besvarede dit spørgsmål? Ellers må du endelig spørge igen;-)

      Kh Lene

      Svar
  29. Andy

    27. maj 2020 kl. 16:25

    Jeg har taget 80-100 gram. Flere gange nu. Og super hver gang 🙂

    Svar
  30. Stinna

    18. august 2020 kl. 20:25

    5 stars
    Virkelig god opskrift. Selvom min dej var virkelig klistret og jeg derfor nok brugte lidt mere mel på bordet, så endte de med at være helt perfekte og smagte skønt. Bestemt ikke sidste gang jeg laver hjemmelavet pita.

    Svar
    • Stinna

      18. august 2020 kl. 20:29

      Jeg brugte forresten over-og undervarme. Havde ikke læst opskriften ordentligt ha ha. Men de blev helt perfekte.

      Svar
      • Lene Tranberg

        18. august 2020 kl. 20:40

        Kære Stinna:-)
        Haha, ja, sådan kan det gå;-) Bare ovn og stål er ordentligt varmt, skal det hele nok gå.
        Tusind tak for din søde besked<3

        Kh Lene

        Svar
  31. Tina

    25. august 2020 kl. 11:39

    Hej! Det ser mega lækkert ud 🙂 Kan man mon lave dem dagen før? VH Tina

    Svar
    • Lene Tranberg

      25. august 2020 kl. 11:49

      Hej Tina:-)
      Du kan sagtens bage dem dagen før. Læg dem i en frysepose, så du bevarer fugten i dem. Skal de opbevares i længere tid, ville jeg fryse dem ned.
      God bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  32. John Jensen

    29. september 2020 kl. 21:03

    5 stars
    Det er en god opskrift
    Har prøvet et par stykker
    Det her er den bedste og de første der har poppet op

    Svar
  33. Susanne

    8. december 2020 kl. 21:26

    YES ;o) endelig lykkedes det for mig at bage pitabrød med hul i !!
    Tak for god opskrift og fantastisk forklaring.
    Jeg har to gange tidligere prøvet en anden opskrift, som bare endte som store boller. Men første forsøg med din opskrift lykkedes :o) Jeg er fan.
    Dbh Susanne

    Svar
    • Lene Tranberg

      10. december 2020 kl. 17:21

      Kære Susanne:-)
      Hvor er det fedt, at det lykkedes dig at få hule pitabrød:-) Jeg kan godt huske min lille jubeldans foran ovnen, første gang jeg bagte pitabrød, som puffede op, som de skulle:-)
      Tak for din glade besked<3

      Kh Lene

      Svar
  34. Ellen

    30. december 2020 kl. 21:09

    Tusind tak for hjælpen jeg prøver igen. – og også godt nytår til dig og dine.

    Svar
  35. Thea

    2. februar 2021 kl. 9:02

    Hejsa!
    Kan dejen langtidshæve? Skal nemlig lave en stor omgang som skal bruges torsdag til frokost i en vuggestue, så tænker tiden måske kan blive knap hvis jeg går i gang torsdag morgen.

    Svar
    • Lene Tranberg

      2. februar 2021 kl. 16:11

      Hej Thea:-)
      Jeg har ikke prøvet det, men det burde den kunne. Prøv med 10-15 g gær:-)

      Rigtig god bagelyst!

      Kh Lene

      Svar
  36. Ellen

    4. februar 2021 kl. 10:45

    Hej Lene
    Så tog jeg mig sammen og gjorde et nyt forsøg – og tog pitabrødene ud efter ca. 4 min. De er bare så perfekte og jeg glæder mig vildt til pitabrød med hjemmelavet kebab til aften.
    Tak for dit godt råd og dine supergode opskrifter. Jeg har brugt rigtig mange af dem men dine drømmekagemuffins med marcipan tager kegler hver gang.

    Svar
    • Lene Tranberg

      4. februar 2021 kl. 11:23

      Kære Ellen:-)
      Hvor er du sej, at de lykkedes så fint. Giv dig selv et stort skulderklap fra mig:-)
      Og tak for den søde ros<3

      Kh Lene

      Svar
  37. Annette Roed Sørensen

    24. oktober 2021 kl. 16:27

    Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke. Det mislykkedes totalt. En halv søndag er spildt og jeg gør det aldrig igen.

    Svar
    • Lene Tranberg

      24. oktober 2021 kl. 16:31

      Hej Annette:-)
      Det er altid træls, når noget mislykkes:-(
      Det kræver lidt øvelse at håndtere en dej, som skal være smidig og puffe op som pitabrød skal.
      Jeg håber, du har succes med andre bageopskrifter:-)

      Kh Lene

      Svar
  38. Hanna

    22. juli 2022 kl. 18:03

    Hej.
    Jeg har forsøgt mig med at bage disse pitabrød, men som nogle af de andre i kommentarsporet er jeg ikke helt lykkes med at få dem til at poppe. Har det noget at sige, om den bliver rullet jævnt ud, så den er lige tyk over det hele? Nogle af mine er tykkere rundt i kanten.

    Svar
    • Lene Tranberg

      22. juli 2022 kl. 18:22

      Hej Hanna:-)
      Ja, pitabrød kan godt drille lidt, hvis de ikke er lige tykke. Hvis du oplever at dejen trækker sig sammen, så kanten bliver tykkere, så prøv at lade dejen hvile lidt. Så slapper glutenstrengene af og dejen trækker sig ikke sammen.
      Det kan også skyldes for meget mel i dejen eller for kort æltning, men omvendt skal dejen ikke være så blød, at den hænger fast i bordet under udrulningen.

      Øvelse gør heldigvis mester, så du skal nok lære det efter et par bagninger. Jeg hepper på dig;-)

      Kh Lene

      Svar
  39. Tine

    12. marts 2023 kl. 18:19

    Hej Lene

    Efter et par mislykkede forsøg, hvor brødene ikke blev hule fik jeg knækket koden. For for mig var der en kode at knække, for at brødene bliver hule indeni. Det kræver, at man ruller dem helt ud over dejkanten. Så de ikke er tykke i kanten. Når jeg sørger for dette, så popper de op, som de skal – et tip til jer, der bøvler med at få dem hule :-).

    Tak for min nu yndlingsopskrift på hjemmelavede pitabrød – børn og voksne elsker dem.

    Dbh. Tine

    Svar
    • Lene Tranberg

      13. marts 2023 kl. 10:13

      Hej Tine:-)
      Ja, det er rigtigt, at dejen skal rulles flad hele vejen, også på kanten. Det må jeg hellere præcisere i opskriften.
      Tak for at gøre mig opmærksom på, hvordan den kan forbedres:-)
      Ha’ en dejlig dag.
      Kh Lene

      Svar
  40. Anne

    8. august 2023 kl. 18:44

    Har du erfaringer med at fryse pitaerne ned ? Eller bage dem 1-2 dage før de skal bruges ?
    Glæder mig til at afprøve opskriften til mine gæster i weekenden

    Svar
    • Lene Tranberg

      9. august 2023 kl. 13:57

      Hej Anne:-)
      Ja, pitabrødene kan sagtens bages i forvejen og fryses ned. Pak dem i fryseposer med så god plads, at de ikke bliver klemt i fryseren.
      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  41. Tine

    28. september 2023 kl. 1:45

    5 stars
    Hej Lene
    Har ikke prøvet din opskrift endnu. Jeg har altid elsket Jacobs pitabrød fordi det var grahams pita, vil jeg kunne komme grahamsmel i? Hvis ja, hvor meget vil du mene jeg skal bruge? Tak for en meget udførlig video, :o)
    Mvh. Tine

    Svar
    • Lene Tranberg

      20. oktober 2023 kl. 10:37

      Hej Tine:-)
      Beklager det meget sene svar.
      Du kan sagtens erstatte noget af hvedemelet med grahamsmel. Prøv med 100 g grahamsmel. Det bør fint kunne lykkes.
      Måske skal du tilsætte 1-2 spsk vand ekstra, men prøv dig lidt frem:-)

      God bagelyst.

      Kh Lene

      Svar
  42. Karina

    11. juli 2024 kl. 19:18

    5 stars
    Fantastisk opskrift
    Har brugt den mange gange med lækre pitabrød som resultat.

    Svar
  43. Bente Andersen

    26. april 2025 kl. 9:19

    Er det 260 grader varmluft hele vejen igennem bagningen?

    Svar
    • Lene Tranberg

      2. maj 2025 kl. 13:55

      Hej Bente:-)
      Ja, det er det.

      Kh Lene

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Primær Sidebar

VELKOMMEN TIL BAGVRK!

Jeg hedder Lene. Jeg er surdejsnørd, bageheltinde og passioneret fan af godt bagværk.

Bagvrk er bagværk, alle kan bage. Bagvrk er lækkert, nemt og fuld af smag.

Opskrifter, der begejstrer og inspirerer på alle niveauer.

Vil du vide mere om mig?

Det får du!

Alle kan lære at bage! Du skal ikke bruge andet end lidt øvelse og gode opskrifter. Det sidste giver jeg dig. Øvelsen får du hen ad vejen.

Her finder du skudsikre opskrifter, så du kan bage sprøde marengs, vandbakkelser som ikke falder sammen eller holde liv i en surdej.

Alle opskrifter er omhyggeligt forklarede, så du ikke lades i stikken eller bliver usikker på, om du gør det rigtigt. Det gør du:-)

Bliv den bedste bager i dit køkken!

Kontakt

Læs, hvordan du kan kontakte mig på min Kontaktside.

Instagram

Hvad er det første ord, du får øje på? ☀️⛱️😎

#sommersjov #sudoku #godsommer
Den italienske dessert, der altid imponerer 🇮🇹
Tiramisu er blød, luftig og fuld af smag - og med min udførlige opskrift får du den helt rigtige balance mellem kaffe, marsala og mascarpone.

Den er nem at lave, kan fryses og bliver kun bedre af at trække natten over.

Swipe gennem karrusellen og se, hvordan du lykkes med den klassiske dessert - uden at stå med smattede kager eller skilt creme.

♥️ Gem opslaget, så du altid har opskriften ved hånden - og del det gerne med en, der fortjener en skefuld italiensk lykke😉

#tiramisu #nemopskrift
Der findes én eneste pizzadej, hvor du må svinge Der findes én eneste pizzadej, hvor du må svinge kagerullen:
Flammkuchen! (Som jo ikke er en rigtig pizza, vel?)
(Uden hævemiddel = ingen risiko for at ødelægge lufthullerne.)

Alle andre gange?
Kagerullen bliver i skuffen, og du former pizzaerne med hænderne🙌🏻🫶🏻
Ellers kommer jeg efter dig - med min marmorkagerulle til en alvorlig snak 😅

Find opskriften i et tidligere opslag👌🏻

#flammkuchen #pizzaregler #kagerullenbliveriskuffen #allekanbage #bagvrk #hjemmebag #hjemmebagt #bageglæde #bagværk #aftensmad #aftensmadinspiration #kagerullen #lækkersulten #nemmeopskrifter #bagvrkssmåtipsstorforskel
Det tog kun et par tørre boller, tre sammenfaldne Det tog kun et par tørre boller, tre sammenfaldne vandbakkelser og en dej, der nægtede at hæve😅

Men nu har jeg knækket koden og deler alle mine bedste opskrifter og tips her og på Bagvrk.dk.

Så du (forhåbentlig) slipper for at begå de samme fejl👌🏻

Følg med, hvis du også elsker duften af hjemmebag - og gerne vil lykkes hver gang♥️

#allekanbage #bagvrk #succesikøkkenet #bageglæde #hjemmebag #hjemmebagt #bagværk #nemmeopskrifter
Denne pizza vil din kagerulle elske!🍕 Flammkuch Denne pizza vil din kagerulle elske!🍕
Flammkuchen er den eneste pizzadej, der skal rulles tyndt ud – og gerne helt ud over kanten.

Fyldet? Creme fraiche, løg, bacon og emmentaler. Det bliver ikke mere klassisk – eller lækkert!

Gem den, og send den til en, du gerne vil dele den med 😍

#kagerullevenlig #flammkuchenelskere #sprødpizza #flammkuchen #tarteflambée #nemaftensmad #aftensmadinspiration #hjemmelavetpizza #allekanbage #bagvrk
God karma til alle - undtagen dig, der skriver ops God karma til alle - undtagen dig, der skriver opskrifter uden at skrive, om det er varmluft eller over-/undervarme😉

Alle mine opskrifter er testet i en almindelig ovn, og jeg skriver ALTID, hvad ovnen skal indstilles på, så du aldrig skal gætte dig frem eller være i tvivl😊

Rigtig god bagelyst🥐

#allekanbage #bagvrk #bageglæde #bagværk #bagvrkssmåtipsstorforskel
Hej og velkommen til Bagvrk.dk♥️ Her finder d Hej og velkommen til Bagvrk.dk♥️

Her finder du:
🥐 Gennemtestede opskrifter. 
💡 Små tips, der gør en stor forskel. 
😃 Masser af bageglæde. 

Følg med, hvis du også elsker duften af nybagt brød og kage i køkkenet og gerne vil have succes med dine bageprojekter. HVER gang👌🏻😉

#allekanbage #bagvrk #bagværk #hjemmebag #hjemmebagt #bageglæde #nemmeopskrifter
Sådan tænder du et godt bål🔥 Her er opslage Sådan tænder du et godt bål🔥

Her er opslaget, som du skal gemme, så du er klar til Skt. Hans i morgen og alle de andre aftener, hvor du gerne vil vise, at du er en sand bålmester💪🏻🔥

🔥 Lad være med at bruge tændvæsker til at starte bålet😉 Det er pivfarligt!

🔥 Lav dine egne optændingsblokke af vatrondeller, som du dypper i stearin (fx et fyrfadslys uden alukappe, som du lader smelte i en underkop). Riv små flænger i kanten på den størknede vatrondel og sæt ild til den. 

🔥 Mens du bygger bålet op, så husk, at du skal starte med grenkvas og pinde på tykkelse med din lillefinger. Derefter skal du bruge pinde som din tommelfinger, pinde som dit håndled og først derefter de store kævler.

🔥 Du skal lade bålet brænde så længe, at der er gløder, som du kan bage dit snobrød henover. Det duer ikke at bage snobrød i flammer.

Huskede du at gemme opslaget?

#bålihaven #bål #skthans #skthansaften #skthansbål #midsommer #midsommar #sommer #sommeraften #engangspejder #hygge #havehygge #havedrømme #bålhygge #iminhave #bagvrkshave
Lavendelsaft smager blødt, sødt og krydret👌🏻🩷 Til gengæld har det en syret, næsten selvlysende, pink farve😍

Forestil dig de endeløse, duftende lavendelmarker i Sydfrankrig. Hvis du så forestiller dig duften i de mange souvenirbutikker med sæber og cremer, tager du FULDSTÆNDIG FEJL😃

Lavendelsaft er helt sin egen, men den smager hverken parfumeret eller “sæbeagtigt”😶‍🌫️

Det er nemt at lave saften, så du kan overraske med en saft, som ingen andre har smagt☺️😉 
Swipe blot for opskriften, hvor du også får opskriften på at lave resterne til likør👉🏻🩷

Hvem ville du servere lavendelsaft for i varmen?😅🩷

#lavendelsaft #lavenderlemonade #lavendel #lavendula #hjemmelavetsaft #saft #sommerdrik #bagvrkssaft #bagvrksdrikke #sommerstemning #lavendelduft #lavendler #gemsmagenafsommer #sommerhygge #sommerdrinks #bagvrksdrinks #madblog #bageblog #madblogger #nemmeopskrifter #opskrift #bagvrkshave #havedrømme #iminhave
Følg på Instagram

Søg

Andre læser også:

  • Jordbærtærte som Lagkagehusets – verdens…
  • Surdejsbrød for begyndere – start med det her brød!
  • Fødselsdagsboller – de bedste og blødeste bamseboller
  • Gulerodsboller med kærnemælk og chia – verdens…
  • Hvidløgsmarinerede rejer – en nem opskrift til…
  • Ciabattabrød – opskrift på hurtigt eller…

Etisk ansvarlig influent

Etisk ansvarlig influent

Copyright © 2025 Bagvrk.dk on the Foodie Pro Theme