Give-away – sponseret konkurrence på Facebooksiden

Sponseret konkurrence —
Bagvrk har snart et helt år på bagen som blog. Det er lidt vildt for mig at opleve, at der er så mange, som har lyst til at bage sammen med mig. Så mange, der læser mine indlæg og historier, og som bruger mine opskrifter til at bage efter. Derfor er jeg nu stolt over og superglad for, at jeg kan belønne én af jer med en lækker bagepakke fra Hjemmekonditor i en give-away på Facebook.

Jeg har udvalgt de lækreste produkter fra franske de Buyer, som Hjemmekonditor forhandler, og som I vil kunne få brug for i løbet af efteråret, når jeg laver nye opskrifter. Jeg har allerede taget hul på en serie af danske kageklassikere, bagt som muffins. Der vil helt sikkert også komme flere tærter – og flere brød og boller.

Præmien består af følgende produkter:

Et sæt måleskeer i metal.

En dejskraber i plast.

En bordskraber i stål, som jeg tidligere har skrevet om her.

En perforeret tærtering med en diamenter på 24 cm, så man får et bedre bageresultat og sprødere kant.

En muffinform med 12 huller, så dine muffins altid får den perfekte form

60 papirmuffinforme med et fint mønster på.

Pakkens samlede værdi er kr. 487,-

Du deltager i konkurrencen ved at følge dette link til min Facebook-side!

Bagvrk Hjemmekonditor Giveaway

Jeg udtrækker en vinder blandt alle kommentarer lagt under Facebook-opslaget med konkurrencen, den 26. september efter kl. 18 og giver vinderen direkte besked. Vinderens navn vil også blive offentliggjort i et opslag på Facebook.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og konkurrencen er ikke sponseret, støttet, administreret af eller på andre måder forbundet med Facebook.

2 Replies to “Give-away – sponseret konkurrence på Facebooksiden”

  1. Tak, Ole:-)
   Ja, det håber jeg også. Men mon ikke? Ideerne står stadig i kø for at komme ud mellem hænderne;-)
   Ha’ en dejlig dag!
   Kh Lene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *