Et kig i krystalkuglen – ønsker for 2017

Hvis du havde spurgt mig for et år siden, hvordan 2016 ville se ud, var det ikke det endelige resultat, jeg havde fortalt dig om. Jeg havde talt om marathon-triumfer i Paris, Zermatt og Berlin og ikke stress, sygemelding – og kager.

Livet bliver ikke altid, som man ønsker det. Eller som man regner med. Man tror, der er udstukket en lige vej, og at man kan få det, lige som man vil have det. Hvis du bare vil det stærkt nok, kan du blive præcis, hvad du vil!? Indtil der kommer noget ind fra højre og skubber dig ud af kurs…

Min kursændring skyldtes dårligt arbejdsmiljø, som gjorde mig syg. Fra at have været en succesrig(?) indretningsarkitekt med overskud blev jeg forvandlet til et espeløv, som kun følte mig tryg ét sted: I mit køkken:-)

Hvordan bliver 2017?

Jeg håber, 2017 giver mig mod på at prøve noget nyt. Og bringer mig klarsyn, så jeg vælger den rette vej.

Jeg ved, at der kommer mange flere kager og brød ud af ovnen i år. Jeg har en lang liste over nye ideer, jeg vil afprøve – og en næsten lige så lang liste over opskrifter, jeg vil dele med dig.

Jeg vil leve én dag ad gangen (som om der findes andre måder?). Jeg vil leve mere i nuet og være mere bevidst om det. Jeg vil elske mere og frygte mindre.  Jeg vil nyde mere og ærgres mindre. Jeg vil acceptere fortiden (og kan ikke ændre den alligevel) og tage imod, hvad fremtiden har i vente til mig.

Jeg vil begejstres over, når mine kager og brød bliver, som jeg havde udtænkt, og jeg vil dele det med dig, i håb om at du bliver inspireret til at gå i køkkenet og afprøve opskriften. Og glædes, når du deler resultatet med mig.

2017, jeg tager imod dig med åbne arme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *