Den lækreste mælkekaffe

Jeg lærte denne mælkekaffe at kende, da jeg gik på Arkitektskolen i sin tid. Den går i al sin enkelhed ud på at varme mælk. (Jeg bruger en mælkeskummer. Den er nem at gøre ren og laver ikke skind på mælken, da den ikke kommer op at koge.) Derefter lægger du en hel kardemommekapsel i, tilsætter to tsk. pulverkaffe og sukker efter smag og rører rundt.

Mælkekaffe

Der skal kardemomme i mælkekaffe

Kardemommekapslen giver en let krydret smag og skulle efter sigende give frisk ånde, hvis man tygger den. – Jeg plejer bare at drikke udenom den.

Ingredienser mælkekaffe

Den originale opskrift skulle tilsættes to tsk. sukker, men det bliver lige sødt nok efter min smag. – Du gør bare som du vil:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *