Bageheltinde vs. kageprinsesse – på tide at vælge

Kan du se det for dig? Jeg står på toppen af skyskraberen med forklæde på og kagerullen under armen. Den røde superheltekappe blafrer i vinden, og jeg står parat til at flyve derhen, hvor der er behov for hjælp. Helt så meget bageheltinde er jeg ikke, men du ved, hvad jeg mener:-) Jeg vil altid gerne svare på et spørgsmål til en af mine opskrifter. – Allerhelst via kommentarfeltet under opslagene, for så kan svarene på dit spørgsmål besvare andres spørgsmål om det samme.

Forestil dig nu en kageprinsesse. Siddende i sit elfenbenstårn, klædt i store rober, mens hun beundrende kigger sig i spejlet. Kageprinsessen er omgivet af smukke, lyserøde kager med alskens søde ting på. Kan du se det? Forestil dig nu prinsessen med mit ansigt. Der blev det straks sværere, gjorde det ikke?

Min søster har længe sagt, at jeg er for gammel til at være kageprinsesse. Og Danmarks kagedronning er jo Mette Blomsterberg? I stedet syntes Lis, at jeg skal kalde mig en Grand Diva. Det hedder det i mavedanserregi, når man bliver over 38, og kommer i en ny solistkategori. Når jeg tænker på en Grand Diva, kommer billedet af Dame Edna krydset med Cher eller Celine Dion ind i mine tanker. Og der er jeg ikke endnu, vel? 😀

Bageheltinde

Bageheltinde…

Jeg vil hellere være en bageheltinde. Smag på ordet. En heltinde er sejere. Du ved, ligesom Jeanne D’Arc. Eller Wonder Woman. Det er ikke engang et udtryk, jeg selv har opfundet. Jeg er simpelthen Anjas bageheltinde. Det skrev hun til mig på Facebook:-) Og når min Bitmoji-app så også har et billede af min Snapchat-figur som superheltinde, er der ikke et øje tørt.

Jeg har ændret det i beskrivelsen her på bloggen, men nu har du også hørt det;-)

Ha’ en dejlig dag!

2 Replies to “Bageheltinde vs. kageprinsesse – på tide at vælge”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *